Selam kızlar,
Bugün hastaneden çıktık. ECE aramıza 1 kasımda katıldı. Şimdilik herşey yolunda çok şükür. Annelik çok müthiş bir duyguymuş...Tüm geçmişi okuyamadım maalesef. 3 gün içinde kimler doğum yaptı?
kızlar selam.. biz masalımla evdeyiz ve Allaha şükür keyfimiz yerinde bu zor dönemimde duaları ile bana destek olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.. Allah hepimizin evlatlarını bizlere bağışlasın...
tbr cnm allah analı babalı büyütsün inşSelam kızlar,
Bugün hastaneden çıktık. ECE aramıza 1 kasımda katıldı. Şimdilik herşey yolunda çok şükür. Annelik çok müthiş bir duyguymuş...Tüm geçmişi okuyamadım maalesef. 3 gün içinde kimler doğum yaptı?
Selam kızlar,
ben de çok gergin ve mutsuz hissettim bugun. yarın böyle olmam inşallah bigünüm bigünümü tutmuyor(
Hayırlı olsun,güle güle büyüsün , yarın da biz gidiyoruz, bu gece nasıl uyuycaz bakalım.Selam kızlar,
evet eşim de bana son günlerde iyice dengesiz oldun diyor
bi gülüyorum bi ağlıyorum
bi kızıyorum olmadık şeye sonra gidip özür dileyip ağlıyorum
ota bota ağlıyorum bazen bazen de acaip enercik ve neşeli oluyorummm
hamile miyim psikopata mı bağladım belli diil
bugunlerde böyle oluyor demekki.. aramızda az gun farkı var senınle. hayırlısı bakalım bide ben suan aılemın yanındayım evımde degılım kocam da burda degıl . ama evimizde olsaydım da aynı davranısları sergılerdım muhtemelen.ya sabırr yanımızdakılere de bızlere de :))
Selam kızlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?