2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay gecmısı okumaya vakıt yok kı... ıyı yazdıysa.
kadercım aldım mesajını saol cnm
yasemın cok sevındım cnm

Selam kızlar,
Bugün hastaneden çıktık. ECE aramıza 1 kasımda katıldı. Şimdilik herşey yolunda çok şükür. Annelik çok müthiş bir duyguymuş...Tüm geçmişi okuyamadım maalesef. 3 gün içinde kimler doğum yaptı?

allah bagislasin.. ne mutlu size..

ço ksevindim valla.. Rabbim bir daha ayırmasın sizi inşaAllah.
sağlıklı sıhhatli bir ömür nasip etsin kızına...

aso, birisi, yasemin ve ece 2010... gözünüz aydın. çok sevindim. maşallah yavrulara.

aso birisi hazal ece gözünüz aydınnn darısı başıma ve bekleyenlerin başına inşallahhh

yasemin çok sevindim masalın iyi olmasına maaşallahh subhanallaahh Allah iyilik versin..

annemle babam dün geldiler, bende kaldıalr hala bendeler.. benim bebişimin gelmeye niyeti yok anlaşılan puff... bugün temizlik yaptı annemle ablam iyi oldu aradan çıktı :) artık bebiş için hazırım ama kızımın keyfi yerinde..

canim gözün aydin allah anali babali büyütsün

kızlar gözünüz aydın sağlıkla büyütün inşallah darısı başımıza asonun bebeğini gördüm çok güzel maşallah ben günden güne daha çok bunalıyorum lohusalık gelmeden depresyona girdim galiba

ben de çok gergin ve mutsuz hissettim bugun. yarın böyle olmam inşallah bigünüm bigünümü tutmuyor(

ben de çok gergin ve mutsuz hissettim bugun. yarın böyle olmam inşallah bigünüm bigünümü tutmuyor(

evet eşim de bana son günlerde iyice dengesiz oldun diyor
bi gülüyorum bi ağlıyorum
bi kızıyorum olmadık şeye sonra gidip özür dileyip ağlıyorum
ota bota ağlıyorum bazen bazen de acaip enercik ve neşeli oluyorummm
hamile miyim psikopata mı bağladım belli diil

Hayırlı olsun,güle güle büyüsün , yarın da biz gidiyoruz, bu gece nasıl uyuycaz bakalım.

bugunlerde böyle oluyor demekki.. aramızda az gun farkı var senınle. hayırlısı bakalım bide ben suan aılemın yanındayım evımde degılım kocam da burda degıl . ama evimizde olsaydım da aynı davranısları sergılerdım muhtemelen. ya sabırr yanımızdakılere de bızlere de :))

bizim de ailelerimizz yok yakınımızda eşimle ikimiz bi garibiz burda. o yüzden eşimi çıldırtmanın eşiğine getiriyorum bazen

çeksin nazımı biraz napiimm bazen sinirlerim geliyo delleniyorum sonra da pişman oluyorum sevecen bişy oluyorum çyle böyle 25 gün kaldı napiimm ben de çok memnun diilim bu halimden

allah analı babalı büyütsün,gözünaydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…