2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
öyle oldu zeyncim valla,bebekler tüm vaktini çalıyo insanın demekki,biz napıcaz bakalım

günaydın kızlar, tüm yeni doğan bebeşlerimize maşallahhhhh diyorum annnelerimizi tebrik ediyorum canı gönülden... bizlere dua edin artık çok az kişi kaldık sanırım böyle beklemek çokkkkkk zorrr

asocum, birisi, hazal ve ece hepinizin bebişlerine maşallah :) darısı bizim başımıza :) yasemincim masal iyileşmiş çok sevindim :)

bizde gün sayıyoruz 10 kasımda geliyor oğluşum :) kayınvalidemlerde pazartesi geliyorlar şimdi annem var başımda öğleden sonra kadınım geliyor halı kanepe silecek evi silip süpürcek ailecek çok heyacanlıyız biz bende çok değilde babası ve annem bir panik :) arkadaşlar 10 kasımda doğum yapacak varmı planlı :)

fıkfık napıyon kıı evde nasıl geçiyor günlerin bu arada saçlarını boyattın mı çok topiği takip edemedim benimde günüm belli oldu 10 kasım :) gripin günaydınnn :):)

fıkfık napıyon kıı evde nasıl geçiyor günlerin bu arada saçlarını boyattın mı çok topiği takip edemedim benimde günüm belli oldu 10 kasım :) gripin günaydınnn :):)

günaydın figen,hadi gözünaydın belli olmuş tarihin,baya az kalmış ya ne güzel

günaydın gripin, günaydın figen
figen valla sıkılmaya başladım bile 2. haftada :S
evet röflemi yaptırdım geçen hafta.. 10 kasım demek az kalmış hadi hayırlısı olsun

Son düzenleme:
kizlar bebisleriniz cok agliyomu geceleri
3-4 kere kalkıyo cnm memede uyuyo benimki 1 kerede altını değiştiriyorum ama yatma saati 12 sabah kalkma saatide 7 2 saatte 1 kalkmış oluyo aslında
ay cok tatlı bu bebek ama asoya hiç benzemıyor :))

yılbaşına kdr yasakladı doktor parisi viyanayı o zmn gıdıcem spiral takcak snr işalla start verecez :)
bende spiral taktırıcam banada 40 gün sonra kanama olması şart değil gel takalım dedi
cnm gözün aydın resim bekliyoruz artık sendende
vay be topikin 2. normal doğuran annesi oldun tebrikler cnmm bebişine kavuştun nasıl kime benziyor?
doğum yapan arkadaşlar. bişey merak ediyorum. ultrason fotoğraflarındakine benziyor mu bebekleriniz? merak etmediğim bi bu kalmıştı da kalmasın dedim.
benim ayrıntıdakiyle şimdiki hali arasında tek benzerlik ağzı dudakları onlar hiç değişmemiş
asocum allah analı babalı buyutsun...

darısı bizlerin başına

ya ben hala dogurmadım. ugun 2 km yol yurudum artık u gece dogursam barı:13:
bafo sen böyle yaşamaya alışş fenamı bez parası mama parası hastalandı doktor parası gazı oldu ağladı filan.. bu dertler yok içinde sesiz sakin büyüyo kuzucuğun 1 yaşından sonra çıkarırsın acele etme
gözün aydın cnm geçen nalanla telde konuşurken seni sordu bende daha çıkmadı masal hastaneden demiştim müjdeyi veriyim evde beraber olmanın tadını çıkarın artık çok ayrı kaldınız
gözün aydın cnmmm

figencim geri sayım başladı desene heyecan varmı?

gripin sen normal bekliyorsun dimi herhangi bir sezeryan günü aldınınız mıı ?

erensezen canım nasılsın bebiş çok tatlııı :)nasıl geçiyor günler bebişlee ağbisi nasıl seviyormu kardeşini :) problem oluyor mu ?

selaammmm herkeseee

figen senınde günün belli olmuş ne güzzell . hayırlısıyla gelsın oğlunn ..
ben daha beklıyorum ne zaman gelecek bu kız :)) günüm belli olsa ona göre beklerim .
böyle beklemek çok sıkıcı . son günlerde akşamları çok sancım oluyor ama. yer açıyor kendıne heralde :)))
iice sabırsızlanmaya başladık . eşimde ne zaman doğcak kızım dıyıp duruyor :)))

selam kizlar..
dün geceden beri sancim war.geçmedi bi türlü :18:
hiç uyumadim

dün akşam baya sancım oldu doğuruyorum heraldee dedim . suyum gelır dıye baktım ama tık yok .
akıntım çoğaldı başkada değişiklik yok pöfff :s(

yarencim,fairy günaydınnn, sancılar başladı demek benimde geceleri ağrılrım oluyor az kaldı kızlar sağlıklı alalım inşallah bebişlerimizi bir çok arkadaşımız doğum yaptııı darısı bizim başımızaa ..

dün akşam baya sancım oldu doğuruyorum heraldee dedim . suyum gelır dıye baktım ama tık yok .
akıntım çoğaldı başkada değişiklik yok pöfff :s(

bende de ne nişan var ne su.ee niye bu kadar çok ağrio peki uyutmadi walla beni

selam kizlar..
dün geceden beri sancim war.geçmedi bi türlü :18:
hiç uyumadim

hoşgeldiniz kızlar..

dün gece benimde çok sancım oldu belim tutuldu sabaha karşı resmen dönemedim yatakta

günlerimiz koşuşturmaca içinde geçiyor desem yeridir 3 hafta olmuş oğlum doğalı zaman nasıl geçti anlamadım iyiyiz çok şükür erendede kıskançlık başladı belli etmiyo ama huyu suyu değişti onunla uğraşıyorum

amin figencim..
walla hala sancim var..hayirlisiyla doğsunlar artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…