fıkfık napıyon kıı evde nasıl geçiyor günlerin bu arada saçlarını boyattın mı çok topiği takip edemedim benimde günüm belli oldu 10 kasım :) gripin günaydınnn :):)
fıkfık napıyon kıı evde nasıl geçiyor günlerin bu arada saçlarını boyattın mı çok topiği takip edemedim benimde günüm belli oldu 10 kasım :) gripin günaydınnn :):)
3-4 kere kalkıyo cnm memede uyuyo benimki 1 kerede altını değiştiriyorum ama yatma saati 12 sabah kalkma saatide 7 2 saatte 1 kalkmış oluyo aslındakizlar bebisleriniz cok agliyomu geceleri
ay cok tatlı bu bebek ama asoya hiç benzemıyor :))
bende spiral taktırıcam banada 40 gün sonra kanama olması şart değil gel takalım dediyılbaşına kdr yasakladı doktor parisi viyanayıo zmn gıdıcem spiral takcak snr işalla start verecez :)
cnm gözün aydın resim bekliyoruz artık sendendemerhabalar
nasılsınız kızlar?
ben daha iyiyim ama tam olarak düzelemedim çok yorulunca ağrım oluyor
oğlumda iyi maaşallah
bugün kontrolümüz vardı herşey güzel geçti
ayrıca paylaşmak istyorum bebek olunca devlet hastanesine gidip işitme testi yaptırmalısınız
dr umuz yaptırın dedi bizzde yaptırdık sonuç iyi çıktı
vay be topikin 2. normal doğuran annesi oldun tebrikler cnmm bebişine kavuştun nasıl kime benziyor?Merhabalar kızlar,
Geçmişi okumadan yazıyorum. 1 Kasım akşamında suyum geldiğini yazmıştım. Bebeğimiz 2 Kasım'da saat 13:00'de 3.450gr 48cm olarak dünyaya geldi. Normal doğum yaptım. Bilmiyorum ilk ben mi oldum topikte ama.. Şimdilik doğum hikayemi yazmayayım roman olarak bir ara yazarım :). Sancı çekmek çok zordu ama kolay doğdu sayılır oğluşum. Şimdi o da ben de gayet iyiyiz, emiyoruz uyuyoruz. İnşallah bütün bebekler iyidir. Benimle beraber kim doğurdu acaba ? :)
benim ayrıntıdakiyle şimdiki hali arasında tek benzerlik ağzı dudakları onlar hiç değişmemişdoğum yapan arkadaşlar. bişey merak ediyorum. ultrason fotoğraflarındakine benziyor mu bebekleriniz? merak etmediğim bi bu kalmıştı da kalmasın dedim.
bafo sen böyle yaşamaya alışş fenamı bez parası mama parası hastalandı doktor parası gazı oldu ağladı filan.. bu dertler yok içinde sesiz sakin büyüyo kuzucuğun 1 yaşından sonra çıkarırsın acele etmeasocum allah analı babalı buyutsun...
darısı bizlerin başına
ya ben hala dogurmadım. ugun 2 km yol yurudum artık u gece dogursam barı:13:
gözün aydın cnm geçen nalanla telde konuşurken seni sordu bende daha çıkmadı masal hastaneden demiştim müjdeyi veriyim evde beraber olmanın tadını çıkarın artık çok ayrı kaldınızkızlar selam.. biz masalımla evdeyiz ve Allaha şükür keyfimiz yerinde bu zor dönemimde duaları ile bana destek olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.. Allah hepimizin evlatlarını bizlere bağışlasın...
gözün aydın cnmmmSelam kızlar,
Bugün hastaneden çıktık. ECE aramıza 1 kasımda katıldı. Şimdilik herşey yolunda çok şükür. Annelik çok müthiş bir duyguymuş...Tüm geçmişi okuyamadım maalesef. 3 gün içinde kimler doğum yaptı?
asocum, birisi, hazal ve ece hepinizin bebişlerine maşallah :) darısı bizim başımıza :) yasemincim masal iyileşmiş çok sevindim :)
bizde gün sayıyoruz 10 kasımda geliyor oğluşum :) kayınvalidemlerde pazartesi geliyorlar şimdi annem var başımda öğleden sonra kadınım geliyor halı kanepe silecek evi silip süpürcek ailecek çok heyacanlıyız biz bende çok değilde babası ve annem bir panik :) arkadaşlar 10 kasımda doğum yapacak varmı planlı :)
günaydın gripin, günaydın figen
figen valla sıkılmaya başladım bile 2. haftada :S
evet röflemi yaptırdım geçen hafta.. 10 kasım demek az kalmış hadi hayırlısı olsun
dün akşam baya sancım oldu doğuruyorum heraldee dedim . suyum gelır dıye baktım ama tık yok .
akıntım çoğaldı başkada değişiklik yok pöfff :s(
dün akşam baya sancım oldu doğuruyorum heraldee dedim . suyum gelır dıye baktım ama tık yok .
akıntım çoğaldı başkada değişiklik yok pöfff :s(
selaammmm herkeseee
figen senınde günün belli olmuş ne güzzell . hayırlısıyla gelsın oğlunn ..
ben daha beklıyorum ne zaman gelecek bu kız :)) günüm belli olsa ona göre beklerim .
böyle beklemek çok sıkıcı . son günlerde akşamları çok sancım oluyor ama. yer açıyor kendıne heralde :)))
iice sabırsızlanmaya başladık . eşimde ne zaman doğcak kızım dıyıp duruyor :)))
selam kizlar..
dün geceden beri sancim war.geçmedi bi türlü :18:
hiç uyumadim
gripin sen normal bekliyorsun dimi herhangi bir sezeryan günü aldınınız mıı ?
erensezen canım nasılsın bebiş çok tatlııı :)nasıl geçiyor günler bebişlee ağbisi nasıl seviyormu kardeşini :) problem oluyor mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?