bizim de ailelerimizz yok yakınımızda eşimle ikimiz bi garibiz burda. o yüzden eşimi çıldırtmanın eşiğine getiriyorum bazen
çeksin nazımı biraz napiimm bazen sinirlerim geliyo delleniyorum sonra da pişman oluyorum sevecen bişy oluyorum çyle böyle 25 gün kaldı napiimm ben de çok memnun diilim bu halimden
ben de sezeryan oldum okuduklarıma da çok şaşırdım. bırakın kalın sarma pedi orkidi bile dolduracak kanamam olmadı. ne ilk çıktığımda ne de sonrasında. ama sanırım dr a göre değişiyo bu, çünkü kaç arkadaş aynı dr a ameliyat olduk hep orkid yetti. kanı aspire ediyo galiba temizliyo yani bilmiyorum ki. ne bi pijamama kan geldi ne de karnım şiş kaldı çok ilginç..ben sezeryan oldum....hastanede kalın ped verdiler...allahtan verdiler yoksa orkid koruyacak gibi değildi...ilk gün çoraplarıma kadar battım....ki normal doğum daha fazla olur sanırım....tavsiyem iyi geceliklerinizi giymeyin ..:)
banyosu içinde hem organik minik kese gibi havlu vardı bornoz takımının içinde hemde chiccodan süngeri vardı ama hiç birini kullanmadık yumuşak mendillleri ile yıkadık oğlumu....fileyi bile kullanmadık yani..daha çok minikler...
helal sana kızz. valla dün aradım ama açmadım bugün yine aricam kısmetse. sende bu potansiyeli görüyodum zaten. maşallah hem oğluna hem sanaMerhabalar kızlar,
Geçmişi okumadan yazıyorum. 1 Kasım akşamında suyum geldiğini yazmıştım. Bebeğimiz 2 Kasım'da saat 13:00'de 3.450gr 48cm olarak dünyaya geldi. Normal doğum yaptım. Bilmiyorum ilk ben mi oldum topikte ama.. Şimdilik doğum hikayemi yazmayayım roman olarak bir ara yazarım :). Sancı çekmek çok zordu ama kolay doğdu sayılır oğluşum. Şimdi o da ben de gayet iyiyiz, emiyoruz uyuyoruz. İnşallah bütün bebekler iyidir. Benimle beraber kim doğurdu acaba ? :)
infox a da yazdım ne benim ne arkadaşlarımın kanaması orkidi bile dolduracak kadar olmadı nie siz böle oldunuz kiben aylarca garmastan kullandım son hafta tekrar başladım fakat 3 gün feci yara oldu ve kanadı çünkü sütüm yoktu o ara sık sık sürmeye devam ettim tam iyleşmedi ama daha kötüyede gitmedi en azından ama sütüm gelmeye başlayınca sütümü sürdüm çok faydası oldu
ben sezo oldum orkit mümkün değil 2 gün hasta bezi felaket kanamam oldu kocaman pıhtılar düştü hasta bezini aşıp hasta yatak bezini bile kirletti baya kullandım sık sık değiştirdim orkitede 3 gün evde kullanmaya başladım zaten artık damla damla geliyor
banyosu için ablam yumuşak ipten lif ördü süngeri bi türlü alamadık hep unuttum kendim çıkamadığım için ama chıcconun süngerini görmüştüm ilk hamile kaldığımda ondan alırım bende ilk çıktığımda
ben hiçbişe kullanmadım kullanmıyorum şükür yara olmadı hiç göğüs uçlarım. süt sürmeyi duymuştum ben de. ara sıra yapıyorum onu. dediğim gibi kahverengi kısmın hepsini vermeye çalışın. semacım yapıyorum dedin ama demek ki seninki çok hassas..ben aldığım gibi geri getirdim pedi ama mesela karşımda yatan kadının bebeği küveze girmişti o 4 gündür yatıyordu kanaması azaldığı için artık pede geçmişti ama herşey yolunda giderse pedin yeterli olucanı sanmıyorum normaldede sezodada
valla canım eminim pek çok kişi bu zorlukları yaşıyor ama inşallah sen yaşamazsın benim tavsiyem meme ucunu iyyce sık ve 1 damlada olsa sütünü sür ama kremide yanına al mutlaka
ayy canım seni düşünüyodum ben de ne zor diye. demek evinize geldiniz ha. çok sevindim hayatımkızlar selam.. biz masalımla evdeyiz ve Allaha şükür keyfimiz yerinde bu zor dönemimde duaları ile bana destek olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.. Allah hepimizin evlatlarını bizlere bağışlasın...
hayırlı olsun canım. demek sen de anne oldun. allah sağlıklı uzun ömür versinSelam kızlar,
Bugün hastaneden çıktık. ECE aramıza 1 kasımda katıldı. Şimdilik herşey yolunda çok şükür. Annelik çok müthiş bir duyguymuş...Tüm geçmişi okuyamadım maalesef. 3 gün içinde kimler doğum yaptı?
canım bünyeden bünyeye değişiyor galiba ama kanamanın olması için iyi diyor büyükler karnın şişliği iniyomuş öylellikle indimi snein karnın baya
İnfox hazal, sema bebekleriniz çok tatlı maşaAllah ..Allah sağlık sıhhat versin sizlere.. :)
doğum yapan arkadaşlar. bişey merak ediyorum. ultrason fotoğraflarındakine benziyor mu bebekleriniz? merak etmediğim bi bu kalmıştı da kalmasın dedim.
Hepinize çook teşekkürler arkadaşlar..
Şimdi oğlumu emzirdim uyuttum. Ne mücizevi bir şey yarabbim.
kızlar selam.. biz masalımla evdeyiz ve Allaha şükür keyfimiz yerinde bu zor dönemimde duaları ile bana destek olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.. Allah hepimizin evlatlarını bizlere bağışlasın...
ben de sezeryan oldum okuduklarıma da çok şaşırdım. bırakın kalın sarma pedi orkidi bile dolduracak kanamam olmadı. ne ilk çıktığımda ne de sonrasında. ama sanırım dr a göre değişiyo bu, çünkü kaç arkadaş aynı dr a ameliyat olduk hep orkid yetti. kanı aspire ediyo galiba temizliyo yani bilmiyorum ki. ne bi pijamama kan geldi ne de karnım şiş kaldı çok ilginç..
banyosu için chicco havlu setinin içinde minik yumuşak bi kese vardı, onu kullanıyor annem..
helal sana kızz. valla dün aradım ama açmadım bugün yine aricam kısmetse. sende bu potansiyeli görüyodum zaten. maşallah hem oğluna hem sana
infox a da yazdım ne benim ne arkadaşlarımın kanaması orkidi bile dolduracak kadar olmadı nie siz böle oldunuz ki
ben hiçbişe kullanmadım kullanmıyorum şükür yara olmadı hiç göğüs uçlarım. süt sürmeyi duymuştum ben de. ara sıra yapıyorum onu. dediğim gibi kahverengi kısmın hepsini vermeye çalışın. semacım yapıyorum dedin ama demek ki seninki çok hassas..
ayy canım seni düşünüyodum ben de ne zor diye. demek evinize geldiniz ha. çok sevindim hayatım
hayırlı olsun canım. demek sen de anne oldun. allah sağlıklı uzun ömür versin
Günaydın kızlar hepinize çok teşekkürler.:)Allah tüm bekleyenlere nasip etsin inşallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?