2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

çeksin canım tabi çekiyordur da seve seve eminim .. bıde lohusalıgı var bu işin pöffffff

Allahım tekme yemekten uyuyamıyorum şaka gibi nasıl canım acıyor oğlum bu gece çıkmaya yönelik hareketler yapıo ama yawrum karnımdan çıkamazsın kiii...

Merhaba birşey ararken denk geldi de.Kendimi hatırladım birden :)
Allah biravazda kurtarsın kızlar.Sağsağlim doum yapmayı nasip etsin sağlıkla yavrucaklar kucaınızda olsun inşalah :)

Son düzenleme:
ben de sezeryan oldum okuduklarıma da çok şaşırdım. bırakın kalın sarma pedi orkidi bile dolduracak kanamam olmadı. ne ilk çıktığımda ne de sonrasında. ama sanırım dr a göre değişiyo bu, çünkü kaç arkadaş aynı dr a ameliyat olduk hep orkid yetti. kanı aspire ediyo galiba temizliyo yani bilmiyorum ki. ne bi pijamama kan geldi ne de karnım şiş kaldı çok ilginç..

banyosu için chicco havlu setinin içinde minik yumuşak bi kese vardı, onu kullanıyor annem..

helal sana kızz. valla dün aradım ama açmadım bugün yine aricam kısmetse. sende bu potansiyeli görüyodum zaten. maşallah hem oğluna hem sana

infox a da yazdım ne benim ne arkadaşlarımın kanaması orkidi bile dolduracak kadar olmadı nie siz böle oldunuz ki

ben hiçbişe kullanmadım kullanmıyorum şükür yara olmadı hiç göğüs uçlarım. süt sürmeyi duymuştum ben de. ara sıra yapıyorum onu. dediğim gibi kahverengi kısmın hepsini vermeye çalışın. semacım yapıyorum dedin ama demek ki seninki çok hassas..

ayy canım seni düşünüyodum ben de ne zor diye. demek evinize geldiniz ha. çok sevindim hayatım

hayırlı olsun canım. demek sen de anne oldun. allah sağlıklı uzun ömür versin

Son düzenleme:
kız asoş aradım seni açmadın rahatsız etmiyim dedim bir daha.. iyi misin aricam seni biraz zaman geçsin diye bekliyorum..

Günaydın kızlar hepinize çok teşekkürler.:)Allah tüm bekleyenlere nasip etsin inşallah:)

zeynocum cnm ya dün o kdr çok kişi aramış ki birçoğu bende kayıtlı bile değil.şarjım bitmişti sessizde şarjda kalmış telim.Bir de dün çok gelen giden oldu fln bir şeye vaktim olmadı.:S

canım bünyeden bünyeye değişiyor galiba ama kanamanın olması için iyi diyor büyükler karnın şişliği iniyomuş öylellikle indimi snein karnın baya

evet canım ama genelde kanama çok oluyor büyüklerimiz doğru demiş kanama çok iyi tabi içimiz temizleniyor benim karnım maşallah hiç kalmadı gebelikten önceki göbüşüm kaldı o kadar ama karnı kalanlarıda gördüm kocamandı sanki hiç doğurmamış gibi zor valla bekleki insin

İnfox hazal, sema bebekleriniz çok tatlı maşaAllah ..Allah sağlık sıhhat versin sizlere.. :)

amin canım teşekkürler

doğum yapan arkadaşlar. bişey merak ediyorum. ultrason fotoğraflarındakine benziyor mu bebekleriniz? merak etmediğim bi bu kalmıştı da kalmasın dedim.

biz ultrasonda doğru dürüst görememiştik

Hepinize çook teşekkürler arkadaşlar..
Şimdi oğlumu emzirdim uyuttum. Ne mücizevi bir şey yarabbim.

birisi tebrik ederim allah analı babalı büyütsün

gözün aydın canım maşallah kızına atlattı çabuk

günaydın arkadaşlar,yine çok rahatsız uyudum,ağrılı sancılı ondan erkenden kalktım

bijocum benim kanamam çok oldu aynı şekilde yattığım zaman sezo olan bütün kadınların acayip kanaması oldu bez yetiştiremedik okadar yani ama doktorada sordum hemşireylede konuştum çok normal ve çok iyi dedi ama karnım acayip rahatladı hemen indi zaten o yoğun kanama sadece 2 gün sürdü şimdi damla damla geliyor

meme ucumda daha iyi şimdi ilk günler zor oldu çözdüm hemen çok şükür kahverengi kısmını ilk emmede verdim zaten hep öyle yapıyorum ama hassas benim memişler neyseki geçti bidahada olmaz inşallah herşey bünye meselesi canım memem yara oldu diyende var hiçbişey yok diyende kanamam az diyende çok diyende karnı kalanda var şiş kalanda neyseki zamanla normale dönüyo herşey

Günaydın kızlar hepinize çok teşekkürler.:)Allah tüm bekleyenlere nasip etsin inşallah:)

hayırlı olsun canım bebişin allah analı babalı büyütsün kızınada maşallah çok tatlı

herkese günaydın

çoğumuz bebişlerimizi kucağımıza aldık.
Rabbime hamdolsun bu güzel duyguyu bizlere yaşattı.şuan hala doğum yapmayı bekleyen arkadaşlarımızda var.Allahım onlarıda bir çırpıda kurtarsın inş..3 aydır sizlerden uzaktaydım.sizleri çok özlemişimm.hepiniz Allah a emanet olun..hepinizi çok öpüyorum.

günaydın millet..
artık hıc vaktım olmuyo gırmeye Demir efendi bütün vaktimi sömürüyor azıcık zamanım olunca da uyuyorum hemen :) malum gece pek uyku yok bana..
bugün 1 haftalık olduk, 4-6 hafta ıcınde uykusu yemesı ıcmesı duzene gırıyormus, umutla beklemekteyım o gunlerı :)

günaydın kızlar
birşey sracam
bebek telsizi alıp kullananlardan öneren var mı marka model?
ben gerekli olmayacağını düşünüp almadım ama oğluşum küçücük ve sesi çok çıkmıyor aklım onda kalıyor

günaydin kizlar bebisler olunca buralar bosaldi birkactane demirbas kaldik burda bizde dogurunca giremiycez heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…