2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hoşgeldin Aso,biz iyiyiz aynı işte,sen neler yapıyosun,bebeğin nasıl? Toparlandınmı?
İyiyim ben de sağol.Gelen giden çok onlarla uğraşıyoruz.Doğumdan sonra misafir hiççekilmiyor.kafam kaldırmıyor kimseyi valla özellikle de sesi yüksek olanları vurasım geliyor.
Ben iyiyim cnm ya çok şükür sıkıntımız kalmadı sayılır.öksürürken hapşururken dikişim ağrımasa çok sevincem:) Sen ne zaman doğurcan

linden doğurdu,Bafo bugün doğuracak gibiydi,muhtemelen doğurmuştur. benimde 14 günüm kaldı.
Senin bebiş nasıl,sende diğerleri gibi uykusuzluktan ve yorgunluktan bayılıyomusun?

slm kzılar geçmişi ancak okudum. ağda işimi hallettım bende bugun rahatladım bıraz stres yapıyomus bende:))
valla maşallah bebişlere 1 aya yaklaşanlar var , biz daha dogurucaz pöfffff:)))
aso nasılsın emiyomu bebişin::))??

bız nobete kaldık topıkte.. oh herkes bebegını aldı oturuyor ya::....... bende dogurmak istiyorum...

bız nobete kaldık topıkte.. oh herkes bebegını aldı oturuyor ya::....... bende dogurmak istiyorum...

valla dogurcak gibi de degılım ben acıkcası en son doguran olabılırım:) hayırlısı olsun. sürprizlere açığız ama dimi:?:))) bebişler istedıklerı an gelsınler.

off yaren sorma yaa.. bende de durumlar aynı. daha kanala girmemiş. çok heveslenmiştim bu aralar doğar diye. çıkınca ağlamaklı oldum. kasılma çıkmadı bende de. bayramda da doktor yok. cuma veya cumartesi tekrar bakıcak.

Selam kızlar..Kim var kim yok bakmadım.Benim minikler uyuyorken fırsat bu fırsat bakayım dedim

dilemma canım geçen gün yakalıyamadım seni .nasıl kuzucuklar? ayın 30unu beklememeişler di mi?

akça sende belırtı var mı hiç...

canım valla karnımın aşağıda olması dısında bi belirti yok. rahat rahat bacak bacak ustune de atıyorum ki bebek kanala gırmemıs gıbı bence. gece de rahat rahat uyuyorum. cumartesı gıtcem dr a çatıma bakabılırmiş. sen kaç haftalıksın canım? sende durumlar nasıl?

dilemmacım tek bebişi olanlar gece 2-3 saat uyuyabılıyolarsa seni düşünemiyorum bile canım Allah yardımcın olsun:))

Merhabalar güzel anneler. Aralık anneleri topiğinden misafir geldim. Bir şey sorup gidicem vallahi.

Doğum yapanlara tabi; bebeklerinizin kiloları usg ölçümleri ile aynı mıydı doğduklarında? Daha fazla ya da daha az çıkan var mı acep?

benım karnım normal hala.. degişim yok.. 37 haftalık olduk.. uykum dışında sorun da yok.. çok rahatım.... kocama tuhaf gelıyordu bu halım... gece uykumda iyi.. dönerken zorlanıyorum sadece.. inşallah bayrama gelır diye dua edıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…