2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bugun dişarda bırıyle görüştum.. bana resmen hasta muamelesi yapmaya başladı. tepkı verdım..

inşallah istediğin gibi olur canım en sağlıklı şekilde. bende hemen bayram sonrası olsun istiyorum , bayramda da gezelim eşimle sonra dogsun bebişim diyorum. çok heyecanlı beklemesi:)) sen çatı muayenesı oldun mu?

İi akşamlar kızlar.Bugün kontrolüm vardı kızım kanala girmiş suyu da yeterli.37+5 deyim.Cuma günü tekrar gidicem suyuna bakacak sancı var mı bakacak.İİnşallah bayramın 3. gününü bekler diyorum hayırlısı inşallah.Hepimize sağlıklı doğumlar...Doğum yapanlara sağlıklı gazsız uykusu bol günler diliyoruuum...

yok catı muayenesı olmadı daha.. önumuzdekı hafta olur belkı.. 38 den sonra dedi doktor..
tembıh edıyorum kızıma gel artık diye ama dinlermı benı bilmiyorum.

ah ah hic sorma canim benimde telefonlar susmadi bugün bebek dogmadimi diye ama nerde hayirlisi mecburen bekliycez

aynen ya herkes rüyasında görüyor beni doğum yapmışım olarak.sen hala doğurmadınmı diyor arayan herkes,bende yeri sıcak gelmek istemiyor diyorum

ben doğum yapmadım ama yapan arkadaşların söylediğine göre aynı çıkmıyomuş.Gerçekte 300-400 gr daha az çıkıyor genelde

arabaya bınıp dag yoluna gitmek lazım.. sallana sallana girer belkı kanala bebek:)))))))

Benim usg de fazla çıkmıştı, doğduktan sonra az çıktı...

iyi gecler nalan...

yer çekimi ile girermiş bebek kanala.. hele araba ama taşlı topraklı yol olursa dogumu başlatabilirmiş... ist öyle yol kalmadı kı...

arabaya bınıp dag yoluna gitmek lazım.. sallana sallana girer belkı kanala bebek:)))))))

hasiple nasip filminden bi sahne geldi aklıma.
bebekler erken doğsun die zeki alasya hanımını tarlada arabayla hoplata hoplata gezdiriyordu metin akpınar da karısının üstüne çıkmış kendini gezdirtiyordu erken doğsun diye

:92:

ben bu espiriyi daha önce eşime yapmiştım.. oda akıllı davrandı önlem aldı.. arabayı bırakmadı bana... ((( dogumdan sonra sürersin dedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…