benimki sürpriz canim pasamin cani nezamam isterse ozaman gelecek:92:
benım karnım normal hala.. degişim yok.. 37 haftalık olduk.. uykum dışında sorun da yok.. çok rahatım.... kocama tuhaf gelıyordu bu halım... gece uykumda iyi.. dönerken zorlanıyorum sadece.. inşallah bayrama gelır diye dua edıyorum...
inşallah istediğin gibi olur canım en sağlıklı şekilde. bende hemen bayram sonrası olsun istiyorum , bayramda da gezelim eşimle sonra dogsun bebişim diyorum. çok heyecanlı beklemesi:)) sen çatı muayenesı oldun mu?
Hah unutmadan kanala girdikten sonra kaç günde gelir acaba bir fikriniz var mı?
ah ah hic sorma canim benimde telefonlar susmadi bugün bebek dogmadimi diye ama nerde hayirlisi mecburen bekliycez
Merhabalar güzel anneler. Aralık anneleri topiğinden misafir geldim. Bir şey sorup gidicem vallahi.
Doğum yapanlara tabi; bebeklerinizin kiloları usg ölçümleri ile aynı mıydı doğduklarında? Daha fazla ya da daha az çıkan var mı acep?
Merhabalar güzel anneler. Aralık anneleri topiğinden misafir geldim. Bir şey sorup gidicem vallahi.
Doğum yapanlara tabi; bebeklerinizin kiloları usg ölçümleri ile aynı mıydı doğduklarında? Daha fazla ya da daha az çıkan var mı acep?
arabaya bınıp dag yoluna gitmek lazım.. sallana sallana girer belkı kanala bebek:)))))))
arabaya bınıp dag yoluna gitmek lazım.. sallana sallana girer belkı kanala bebek:)))))))
sizin oralarda sezeryan şansın da yok galıba...
hasiple nasip filminden bi sahne geldi aklıma.
bebekler erken doğsun die zeki alasya hanımını tarlada arabayla hoplata hoplata gezdiriyordu metin akpınar da karısının üstüne çıkmış kendini gezdirtiyordu erken doğsun diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?