2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bide kızlar erken gelir diyorlardı bizimkilerin gelmeye niyetleri yok.valla benim korkum bayrama denk gelmesi,doktorlar tatilde oluyor ebelerde nöbette oldukları için yanlarından geçilmez sinirden.bide hiç değilse toparlanırdık ya bayrama kadar.

valla kızlar erken gelir diyorlar bide bızımkıler çok nazlandılar :))
bende bayrama denk gelırse diye stres oldum . benım doktorum bayramda olcakmış gerçi. ama bayramdan önce doğum yapıp evde olsam daha iyi olurdu .
yine beklee pöfff valla bunaldım iicee :95:

kızlar annem evine gitti bugün bebeişim ve babsıyla ilk yalnız gecemiz,bakalım gece nasıl idare etcez,doğumdan bu yana eve çıktığımızdan beri anneaannemiz yardım ediodu,gece sancılarım olup ben kalkamadığımda annem koşuodu bebişe hemen,bugün yalnızız acaba eşim yardım etcek mi?gündüz çıldırıo oğluşumun tepesinde ama gece eşref saati mi olcak acaba eşşek saatimi?

slm kizlar dogum yapan arkadaslar sizdede durduk yere aglama hissi geliyormu benim durduk yere aglamam geliyor yaa nasil gececek bu his

oluyo valla canım,rşim çok şaka yapan biridir.yok çirkinleştin yok şöle yok böle,beni gıcık etmek için,şimdi yaptığı bi şaka mutlaka gözlerimi dolduruo(yalnız olmadığmız için ağlayamıorum)

Allah kolaylıklar versin şekerim işin zor :):94:

allah kolaylik versin canim insallah fazla zorlanmassiniz:13:

Allah kolaylıklar versin şekerim işin zor :):94:

saol canım ya eşim deli edio beni ya,annem yardımcı ol özgüle dio o da anneme özgül turp gibi maşallah ağrı sancı bişey kalmadı o herşeyi yapar dio ya((((
ben ağrım sancım var die ortalarda inlemiorum uzanmıom gene işe güce koşturmaya çalışıorum ya işte adı iileşti oluo.kızlar siz siz olun sakın canınızı hoyratça zorlamayın ben gibi(((kıymaetiniz bilinmio sonra

Yalnizlik daha iyi biz haftasonu 3umuzduk hep ve gayet iyiydik.. Bayramdan snr yalniz kalcaz artik tamamen iple cekiyorum

bnmki de hiç hamile değilmişim gibi valla
onu getir bunu götür :S
bi de çok ağlanıyosun diyo bana

allah kolaylik versin canim insallah fazla zorlanmassiniz:13:

inşallah çarşamba günü de kayınvalidemler gelio,eşim de böle devam edderse napcam ben ya millet eşini ailesine karşı aman ona yazık aman o şöle yardım edelim die telkin eder,ben b,li,orum ailesi gelince eşim beni daha çok zorlıcak

nasılsınız guzel anneler

yarın fınfık dogum yapıcaktı dımı ınsallah saglıkla bebegını kucagına alır

benımde safak 4 cuma gunu nasıpse kızıma kavusucam

Bıjo Nalan Prop Aso ve dogum yapan tum anneler sızler nasılsınız bebısler yoruyormu sızlerı

bnmki de hiç hamile değilmişim gibi valla
onu getir bunu götür :S
bi de çok ağlanıyosun diyo bana

aynı valla yemin ederim ben doğum sancısıyla hastaneye yattığım gün yani doğumdan bi gün önce sancılı halimel eşime hizmet ettim ya çok anlayışsız ya.
hastaneye yattık eşim sen daha doğurmazsın dedi sabah 6 da hastaneden çıktı okula derse girmeye gitti:S okuldan sonra yanıma geldiğinde ben sancıdan ağlıodum dayanılmaz hale gelmişti sancılarım doktorlar gelip gelip başıma tansiyon ölçüolardı korkudan başımdan ayrılamıolardı eşim beni o halde görmüş, ama buna rağmen çektiklerimi hiç bilmiomuş gibi davranıo,sezeryana gittiğimde çok üzülmüş korkmuş çıktıktan snra halimi görmüş falan ama al işte aradan daha 1 hafta geçti sen turp gibisin her işe koşarsoın sana bişe olmaz dio:2::2::2::2::2::2:

yazarkasa ozgulece kızlar eslerınıze bıraz naz yapın yawww her dedıklerını yaparsanız nasılsa yapıyor dıye agrınıza hamıle olmanıza yada yenı dogum yapmıs olmanıza bakmaz

Son düzenleme:
yazarkasa ozgulece kızlar eslerınıze bıraz naz yapın yawww her dedıklerını yaparsanız nasılsa yapıyor dıye agrınıza yada hamıle olmanıza bakmaz
naz yapmayı unuttumilgi görmeyi sevilmeyi ya ben depresyona girdim galiba ya lohusalık depresyonu diolardı bu galiba ya.sancılanıp kıvrandığım günlerde eşimin eve gelene kadar hiç aramadığı bile olurdu,bugün bebiş olduktan soneraki ilk iş günü ve 3 defa aradı bizi,arayamadığı zamanlar diğer tenefüslerde bebişin sigorta işi için uğraşıomuş.sanki o bebek hop die kucağına düştü o evlat 2mizin ben neler yaşadım duyan acıo bana vah tüh ucuz kurtuldun dio,dudak ısırıo ama eşimin umrunda dedğilim

benımde kafam karıştı açıkçası... veren de varmış.. vermeyende...
ben veriyorum canım günde 1 çay kaşığı zemzem suyu. çok da hoşuna gidiyor :) mama vermiyorum ama sadece anne sütü..

Bıjo Nalan Prop Aso ve dogum yapan tum anneler sızler nasılsınız bebısler yoruyormu sızlerı
pek iyi değilim kendi adıma. geceleri sürekli ayaktayız :S annem çok yardımcı oluyor ama o da gidince napıcam hiç bilmiyorum poff..

annen ne zaman gidiyoo

senin eşinin maşaAllahı varmış kızz
nası seni hastanede bırakıp işe gitti. eşim diyo görev aşkı işte :)
bnm koca annesi gelince bana yardım eder annem gelince otururlar hizmet beklerler benden

yazarkasa ozgulece kızlar eslerınıze bıraz naz yapın yawww her dedıklerını yaparsanız nasılsa yapıyor dıye agrınıza hamıle olmanıza yada yenı dogum yapmıs olmanıza bakmaz

ağrım sızım yokki kramp falan da girmedi hiç inanmıyor hamile olduğuma resmen normal insanmışım gibi davranıyor bana sinir oluyorum...
ayrıca nazı bnm koca yapıyor bana ... benden hamile kendisi
her akşam süt içiyor.. ayva aldım yawruşum güzel olsun die yemek için benden çok yedi.. her dediğime alınıyor..bnm nerem ağrısa muhakkak onun da ağrır öyle bişyiz biz :)

ayy emiyo emiyo kusuyo süte yazık fazla emiyo hala ağzı meme arıyo ya anaa doyuramıycam ben böyle giderse kuzumm dana olma yolunda hızlı adımlarla ilerliyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…