selammm
doktora gittik bugun benım kızın gelmeye nıyetı yok dahaa ...:97:
sancı falan çıkmadı . beklicez yine ..
arife günü tekrar gidicez nst gircem bakalım .
bugun bayaa doğururum diye gittim . doktor öyle diyince ağlamamak için zor tuttum kendimi.:95:
kızımda suratını asmış doktorda keyfini bozduk diye kızdı heralde dedi .
3560 olmuş
bide kızlar erken gelir diyorlardı bizimkilerin gelmeye niyetleri yok.valla benim korkum bayrama denk gelmesi,doktorlar tatilde oluyor ebelerde nöbette oldukları için yanlarından geçilmez sinirden.bide hiç değilse toparlanırdık ya bayrama kadar.
zeyn77 canım bu günde bitti yine gelmedi bizimkiler.
slm kizlar dogum yapan arkadaslar sizdede durduk yere aglama hissi geliyormu benim durduk yere aglamam geliyor yaa nasil gececek bu his
kızlar annem evine gitti bugün bebeişim ve babsıyla ilk yalnız gecemiz,bakalım gece nasıl idare etcez,doğumdan bu yana eve çıktığımızdan beri anneaannemiz yardım ediodu,gece sancılarım olup ben kalkamadığımda annem koşuodu bebişe hemen,bugün yalnızızacaba eşim yardım etcek mi?gündüz çıldırıo oğluşumun tepesinde ama gece eşref saati mi olcak acaba eşşek saatimi?
kızlar annem evine gitti bugün bebeişim ve babsıyla ilk yalnız gecemiz,bakalım gece nasıl idare etcez,doğumdan bu yana eve çıktığımızdan beri anneaannemiz yardım ediodu,gece sancılarım olup ben kalkamadığımda annem koşuodu bebişe hemen,bugün yalnızızacaba eşim yardım etcek mi?gündüz çıldırıo oğluşumun tepesinde ama gece eşref saati mi olcak acaba eşşek saatimi?
Allah kolaylıklar versin şekerim işin zor :):94:
saol canım yaeşim deli edio beni ya,annem yardımcı ol özgüle dio o da anneme özgül turp gibi maşallah ağrı sancı bişey kalmadı o herşeyi yapar dio ya ((((
ben ağrım sancım var die ortalarda inlemiorum uzanmıom gene işe güce koşturmaya çalışıorum ya işte adı iileşti oluo.kızlar siz siz olun sakın canınızı hoyratça zorlamayın ben gibi(((kıymaetiniz bilinmio sonra
allah kolaylik versin canim insallah fazla zorlanmassiniz:13:
bnmki de hiç hamile değilmişim gibi valla
onu getir bunu götür :S
bi de çok ağlanıyosun diyo bana
naz yapmayı unuttumyazarkasa ozgulece kızlar eslerınıze bıraz naz yapın yawww her dedıklerını yaparsanız nasılsa yapıyor dıye agrınıza yada hamıle olmanıza bakmaz
ben veriyorum canım günde 1 çay kaşığı zemzem suyu. çok da hoşuna gidiyor :) mama vermiyorum ama sadece anne sütü..benımde kafam karıştı açıkçası... veren de varmış.. vermeyende...
pek iyi değilim kendi adıma. geceleri sürekli ayaktayız :S annem çok yardımcı oluyor ama o da gidince napıcam hiç bilmiyorum poff..Bıjo Nalan Prop Aso ve dogum yapan tum anneler sızler nasılsınız bebısler yoruyormu sızlerı
ben veriyorum canım günde 1 çay kaşığı zemzem suyu. çok da hoşuna gidiyor :) mama vermiyorum ama sadece anne sütü..
pek iyi değilim kendi adıma. geceleri sürekli ayaktayız :S annem çok yardımcı oluyor ama o da gidince napıcam hiç bilmiyorum poff..
aynı valla yemin ederim ben doğum sancısıyla hastaneye yattığım gün yani doğumdan bi gün önce sancılı halimel eşime hizmet ettim yaçok anlayışsız ya.
hastaneye yattık eşim sen daha doğurmazsın dedi sabah 6 da hastaneden çıktı okula derse girmeye gitti:S okuldan sonra yanıma geldiğinde ben sancıdan ağlıodum dayanılmaz hale gelmişti sancılarım doktorlar gelip gelip başıma tansiyon ölçüolardı korkudan başımdan ayrılamıolardı eşim beni o halde görmüş, ama buna rağmen çektiklerimi hiç bilmiomuş gibi davranıo,sezeryana gittiğimde çok üzülmüş korkmuş çıktıktan snra halimi görmüş falan ama al işte aradan daha 1 hafta geçti sen turp gibisin her işe koşarsoın sana bişe olmaz dio:2::2::2::2::2::2:
yazarkasa ozgulece kızlar eslerınıze bıraz naz yapın yawww her dedıklerını yaparsanız nasılsa yapıyor dıye agrınıza hamıle olmanıza yada yenı dogum yapmıs olmanıza bakmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?