valla benimde sinirlerim altüst olmus durumda kizimda diyorki anne sen ne cok sinirlisin elimde degil caticak yer ariyorum resmen
bak doğurmanın bi güzel yanı da o..... wc ye az işin düşüyor..
biz şimdiden böyleysek lohusalıkta ne yapcaz biri dokunsada ağlasam diye bakıyorum banada eşimden başka herkes batıyor
eşimden başka kimsem yok burda çatacak başka bi yer bulamıyorum o da beni anlamıyo bana küsüyo hemen :S
zaten hepsi buradadan tablo, boya falan almıştım son son gitmeden bişyler yapayım diye 1 haftadır kargoya vermediler hala tedarik sürecinde diyor biz cuma gidices ben dönmiicem dönüşte de çocuk olacak fırsatım olmaz:84:
sinir oldum hepsiburadaya da siparişi iptal edin die mesaj çektim sabah ona da cevap yazmadılar
sinirlerim boşaldı resmen
nöbetteyizz
selam kızlar birkaç gündür yazamıyordum laptop servisteydi diğer pc de çok yavaş açmaya değmior
neyse anne olanlara gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün diyorum
fınfık ve leyli bebişlerinize kavuşmanıza saatler kalmış Allah kolaylık versin ağrısız acısız doğumlar dilerim size
benimde perşembe kontroüm var her hafta gidiyorum bayramın 2. günü yapabilirim doğum doktorum nöbetçi tam karar veremedim ya 17 si olacak ya da 22 si bakalım perşembe günü netleşir artık tarih kesin olarak.
ben bayramın 2. günü yapıp kurtulayım diye düşünüyorum çünkü erken doğum riskimde var sezeryan olduum için doktorum olmaz diye korktuğumdan biraz erkenden doğurabilirim
Allah hayırlısını versin hepimiz hakkında
Aslıcım teşekkür ederim evet topu topu 3 saat sonra hastanede olacağız.Sanırım 8e doğru alırlar ameliyata.2:30dan beri sürekli aklım doğum anında.Kafamdan silip atamyorum.
Hakkınızı helal edin arkadaşlar, dualarınıza ihtiyacım var.
İloş dün gece itibariyle doğurmuştur kızlar
bilginize
Hepinize Allah kolay doğum nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?