2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla benimde sinirlerim altüst olmus durumda kizimda diyorki anne sen ne cok sinirlisin elimde degil caticak yer ariyorum resmen

al benden de o kadar valla başım ağrıyo sinirimden :95:
koca da uyudu kanepede zate heran yastıkla boğabilirim
çatacak kimsem de yok başka

biz şimdiden böyleysek lohusalıkta ne yapcaz biri dokunsada ağlasam diye bakıyorum banada eşimden başka herkes batıyor

eşimden başka kimsem yok burda çatacak başka bi yer bulamıyorum o da beni anlamıyo bana küsüyo hemen :S
zaten hepsi buradadan tablo, boya falan almıştım son son gitmeden bişyler yapayım diye 1 haftadır kargoya vermediler hala tedarik sürecinde diyor biz cuma gidices ben dönmiicem dönüşte de çocuk olacak fırsatım olmaz:84:
sinir oldum hepsiburadaya da siparişi iptal edin die mesaj çektim sabah ona da cevap yazmadılar
sinirlerim boşaldı resmen

burası iyiiicee sakinledii :)
iyi geceler kızlar
ben yatanzii bu sinirle iyi uyurum inşaAllah

benim esimde sinirli oldugum zaman hep susuyor bende istiyorumki cevap versin kavga edelim adamda tik yok bakiyorum ondan is cikmiyor gidip kizima catiyorum kizimda fena hic alttan almaz illa karsilik verir ozamanda bagrisiyoruz cagrisiyoruz sonra ben desarj oluyorum rahatliyorum kendimi taniyamaz oldum bu benmiyim acaba hamilelik insana neler yaptiriyor:79:

39 artı olduk hala tık yok nezamn doğurcz anlmadımbi yöntemi yokmuymus bunu hızlandırmanın...bilen varmı napmak lasım acaba:,,,,)

naber kızlar :)) kımse yok tabı burda bu saatte bız ayaktayız ama emdık uyumaya calısıoruz sımdı, pefffff.. bafo dogurmus face de gordum, ayrıntı bılmıorum.. haberım olursa yazarım sıze de

Uykum kaçtı ama uyumam lazım :S veletin odasından bir kaç kare ekledim..
Gidip yatayım bari yarın uzuun uzunn olacak..

selam kızlar birkaç gündür yazamıyordum laptop servisteydi diğer pc de çok yavaş açmaya değmior

neyse anne olanlara gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün diyorum

fınfık ve leyli bebişlerinize kavuşmanıza saatler kalmış Allah kolaylık versin ağrısız acısız doğumlar dilerim size

benimde perşembe kontroüm var her hafta gidiyorum bayramın 2. günü yapabilirim doğum doktorum nöbetçi tam karar veremedim ya 17 si olacak ya da 22 si bakalım perşembe günü netleşir artık tarih kesin olarak.

ben bayramın 2. günü yapıp kurtulayım diye düşünüyorum çünkü erken doğum riskimde var sezeryan olduum için doktorum olmaz diye korktuğumdan biraz erkenden doğurabilirim
Allah hayırlısını versin hepimiz hakkında

Aslıcım teşekkür ederim evet topu topu 3 saat sonra hastanede olacağız.Sanırım 8e doğru alırlar ameliyata.2:30dan beri sürekli aklım doğum anında.Kafamdan silip atamyorum.

Hakkınızı helal edin arkadaşlar, dualarınıza ihtiyacım var.

cnm benim Allah yardımcın olsun herşey güzel olacak inş. yavrun az sonra kucağında olacak ne güzel

Leyli ve Fınfık bacılarım.. allah bir avazda kurtarsın, saglıklı sorunsuz doğumlar olsun, doğurun da görün bakalım ebenizin

İloş dün gece itibariyle doğurmuştur kızlar
bilginize

Hepinize Allah kolay doğum nasip etsin

Son düzenleme:
günaydin kizlar anam ilona dogurmus bafo dogurmus masallah bebeklerine finfikla leylide bugün doguruyor allah yardimcilari olsun darisi basimiza

Leyli ve Fınfık Allah yardımcınız olsun...Dualarımız sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…