2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
geçmiş olsun cnmmm bende ilaç almaktan bıktım alırken midem bulanıyo valla ama almazsan dahada ilerlemesin rahatsızlığın

sağol canım..bakıcam işte duruma göre. reçete bende eğer iyice rahatsız eder çoğalırsa alıp kullanıcam mecburen.. mafoldumben

bafo cum ilk sayfaya kırmızı yazıyla paylaşım yapmayanalr silinecektir yazarsan iyi olur derim ben.

ay sen çok yaşa valla gülme krizine soktun beni orays....:roflol: sırnaşık şey

bende süt yumurta vs hak getire. yıllardır günde 2 bardak süt , 2 günde de bir yumurta yerdim. onlara saysın bebiş.. depolar sağlamdır benim, saldırsın ne yapalım.. yiyebildiğimiz zaman doldururuz yerini kaydirigubbakcemile3

oo ben bütün ayları gezdimm aldıkları kıyafetlere göbişlerine hep baktım valla ne meraklıyım dimi:sm_cool:

ooo ne güzel valla. bende bi ara mart annelerine bakmıştım. bulduğum vakit buraya giriom zaten.

az önce sinirden ağlıcaktım resmen biliomusunuz. kk açıktı işte önümde yukardan satışta bi bayan var o geldi. neymişde ben boşmuşum nette dolanıomuşum. müdürle konuşmuş bi sürü iş verdiler. netsis muhasebe prog. var onu pc'me kurdular falan klava::mymeka: o hanımın yetiştiremediği işleri yapıcakmışım. herkes kendi işini yapsın canım.. onunla aynı maaşı mı alıorum ben sanki. yapsın maaşına göre işi işte. ben bu halimle kendi işimi zor yapıom :sinifsinif:

oo senin işin zormuşş cnmm ben o konuda rahatım benimki benden temiz yapar bi şeyi 10 kere yıkarr o bakımdan gözüm kapalı yerim

nirde, valla açık sölemem gerekirse şöle ay gideyimde şu büyüğüm bana şu yemeği yepsın çok özledim valla diyebileceğim ne kimse var ne öle bi yemek var hep kendim yapıyorum eşim fazla seçici olduğum için böle olduğunu sölüyo ooofff napim yemek dediğin biraz ii yapılacak ya o konuda çok bahtsızım valla hep kendin pişir kendin ye olayına geri dönüyorum

çok şanslısınız valla çok kıskanıyorum sizi...:umursamaz:

ayy kıyamam işin dahada yoğunlaştı desene kınkanmış seni o kadınn nedir bu kadınların kadınları çekememesi özelliklede işte ortaya çıkıyo buklava:

kızlar ben çıkıyorum hoşcakalın yarın görüşürüz öpüyorum hepinizi

eh sende benim gibisin napcen bizede bunlar denk düşmüş eşimin yengesi bi ıspanak yapmıştı bi kere şok oldum içine sivribiber havuç ve maydonoz koymuş kusacaktım nerdeyse ööööööggggg hatırlayınca bile kötü oldum

bu ne ya dedim vitaminli olsun die öle yapıyormuş....!!!!

her iş yerinde mutlaka bir tane parazit vardır olmazsa olmaz sanki o tipler. Bir de iş yapar gözükürler. Boşver canım sen takma kafana bebişini de üzme. Başka bir işte de çalışsan emin ol başka sorunları olur, onun için salla başını al maaşını:)

Zuhahahaahahahahhaahah ay gülme krizine girdim burda, hahahahashhaahhahaha

söyle bana kursunlar o programı seve seve çalışırım :))

işin şaka tarafı bir yana boşver iyi tarafından bak, belki yeni ve kendini geliştirebilecek birşeyler öğrenmiş olursun bu sayede..

a.s.

ollleeeyyy hoşgeldin cnm özlettin bu aralar kendini valla

o 4 tane ilacı akıntı içinmi verdi? peki akıntı neden olmuş sinüzit mi? aman sen ii olda gerisi önemli değil ilacı almasanda olur dediğin gibi çok kötü olunca alırsın.

nasılsın şu an bulantı var mı?

valla ben de okuyunca fena oldum ıyy nasıl bir karışımdır o :bbo:

ay canım benim nasıl mutlu ettin :)
evet geniz akıntım için verdi kulak burun bogazcı. zati vardı benim bahar alerjim ve ara ara geniz akıntım ama hamilelikte coştu. baktım nete yaşayanlar varmış hormonlardan oluyormuş. bugün bulantıdan rahatım şükür opuyorumnanaktan

evet bencede bu aysonuna kadar süreleri var gelmeyenler silinicektir arkadaşlar burdan sık sık bunu duyurmak gerek

duyuralım tabi ama bafoya zahmet olmazsa listenin altına yada üstüne bi yere yazarsa belki daha çabuk görürler geçmişi okumuyo olabilirler çünki...

aa gıcıklar, zaten iş hayatında bayanlar nedense birbirine böle bi üstünlük taslama derdindeler hep noluyorsa annamadım, sinir olurum öle şeylere, banada çalışırken yapmaya çalışırlardı gıcıklar hepsinin canına okudum valla, ay ben çok casssgıııırrrııımmm kıssslllaaaarrrr napim bende böleyim işte....alsanaalsanasmile

en iyisini yapmışın yoksa dahada ezerlerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…