2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bebeklerimize sağ salim kavuşalımda bidenem çektiğim herşeye razıyım.Allah beterini yaşatmasın herşeyin :Saruboceq: eşin evde destek oluomu sana işlerde bari. benimki olmuo uyuz klava: yalvar yakar anca yaptırıom. arada eserse yapar. o da esene kadar ooooooo -tatlicadiarzu-

ayy herşein de lightı güzel olmaz evet. sütün light olanını bende denicem ama

heyoooo :sm_cool: ablama gidiyorum bende. neler yapmıştır o kardeşine kimbilir cokacimcoook

sırnaşık şey delikafadulden
ayy güldürdün beni orays çok yaşa beişlerin cinsiyeti belli olmuş onların çoğu erkek:roflol:

hadi yaaaa bende bayanlar değilde onların eşleri takip ediyor zannettim yaaa
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

kaydirigubbakcemile3 :umursamaz:
orays beni de gerçekten çok güldürdün sen çok yaşa emü :dance:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile5

kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5
nerden bildin canım hala alışamadım yemek tarzlarına doyası yemek yiyemem orda hala alışamadım evleneli 4.5 yıl oldu
:1hug: :1hug: :1hug: :1hug:

ben 6. yılımdayım hala alışamadım, çok hijyenik çalışmıyo bende yiyemiyorum her şeyi, mesela kıvırcıkları suyun altından geçirip doğruyodu hayatta yiyemem söledimde ona zaten utandı felan ama napim öle, illa yıkanacak sirkeli tuzlu suda bekleyecek tekrar yıkanacak kurutulacak öle, ııııyyyy feci yani, bi de bamya yapar ööööffff hiç anlatmayayım, benim gibi hijyenik birine böle kayınvalide, ödü kopuyo zaten bana yemek hazırlarken sanki o gelin ben kayınvalide gibiyiz

zaten ben yemeye gideceğim zaman o malz. alıyo masanın üstüne hazırlıyo ben yapıyorum yemeği yani yine kendin pişir kendin ye oluyo ne annadım ben bu işten...:gitme:

ediyo ediyo sağolsun.bi dedğimi iki etmez.hele bi etsin gözlrini oyarım :teytey::teytey::teytey::teytey:

oo senin işin zormuşş cnmm ben o konuda rahatım benimki benden temiz yapar bi şeyi 10 kere yıkarr o bakımdan gözüm kapalı yerim

beni de listenize ekleme durumunuz nedir arkadaslar??
sık sık takip ediorum sizi ancak yeni üye olduğum için ve msg sayım az olduğu için özelden msg atamadım

hoşgeldin aramıza hayırlı uğurlu olsun allah tamamına erdirsin...:Saruboceq:

benimkide iyi yapıyor sayılmaz ya tadı duzu yoktur yada salçası yoktur bembeyaz bakar gözüme zaten aç olduğum için ne olursa yiyorum hiçbişey bulamadımmı salata yiyorum zaten ağır yemekleri et yemeklerini sevmem ben benim yemeğim zeytinyağlılar hafif yemekler ve salata

bencede kuru kalabalık sadece

sağolasın hayatım merak etmişsin. doktora gittim 4 tane ilaç yazdı, sonra kendi dr uma gittim o da kullanabilirsin dedi ama ben almadım ilaçları. zaten yeterince bulantı ilacı vs alıyorum bir de onları almiyim dayanmaya calısıcam..

geçmiş olsun cnmmm bende ilaç almaktan bıktım alırken midem bulanıyo valla ama almazsan dahada ilerlemesin rahatsızlığın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…