2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar iyi aksamlar .. sohbet baya ilerlemis gecmisi okuyacam birazdan ama önce bir sorum var kızlar akıntım var ama su gibi sizlerde de var mı ne demek bu yaaa

:roflol: yazık kız kadını korkutmussunsengözlerimebaksanab

su gibi akıntı yani renksiz kıvamsız mantar işareti olabilir arkadaşım aynı dertten muzdarip dr öyle söyledi bence bir dr a görün canım bu konuda..

kronik bi şi demek aman önemli bi rahatsızlık olmasında bulantının olmamasına sevindim tatlım
valla burda her gün görmeye alışık olduğumuz kişiler gelmeyince insan merak ediyo tabi mesela ben baraysı da merak ediyorum o da çok yoğun bu ara bi merhaba diyip kaçıyo cnm benim allah kolaylık versin valla yarın kontrolü var onun inşallah yazar bize

kendine çok ii bak cnm yorma kendini mideyi zorlayacak şeylerde yememeye çalış valla senin işinde zor ya...boshayallersmile

selam arkadaşlarım ben de geldim şimdi işten.bi bakim dedim.gündüz pek takip edemiorum burayı.ancak akşamları girebiliyorum.o zaman da pek kimse olmuyo.

ya bu rada bir kaç gündür bulantılarım azaldı.bu da beni çok tedirgin ediyo.zaten yeni başlamıştı.inşallah bir sorun yoktur.pazartesi kontrolümüz var.içimde bi sıkıntı oluyo bu sebepten.
inşallah korktuklarımı yaşamam

canım 10 haftadan sonra azalmaya başlarmış seninkide azalıyo galiba

doktorumu arayacagım simdi su su gibi akıntı ile ilgili ..aslında akıntı bile diyemiyorum bildiğiniz su kızlar.. hani 9 aylık olsam suyum geldi diye doğuma giderim valla...idrar yollarında soru olabilir diyosunuz. aslında su sıralar tuvalete daha cok cıkıyom.. haklı olabilirsiniz. idrar yolu enfeksiyonu cok tehlikeli deil mi

canım 10 haftadan sonra azalmaya başlarmış seninkide azalıyo galiba

zaten geç başlamıştı
bu iyi bişey tabi de inşallah herşey de yolundadır.off yaaa.ne zormuş hamilelik süreci.

ben 15 günü zor geçiriyorum kontrole gitmek için.aya çıkınca nasıl dayanıcam bilmiyorum.9 ay hep tedirginlikle geçicek sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…