2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kizlar ben yokken naptiniz ben arkadasa gittim malesef canimin cektiklerini getirmemis ama simit getirmis cok güzeldi özlemisim birtane yedim vallakaydirigubbakcemile3sinirden bahsetmissiniz bende cok sinirliyim kizimin bana soru sormasina bile katlanamiyorum bazen o derece suratim bes karis oluyor hicte öyle biri degilimdir ama hamilelikten heralde senelerce hamile olmayi bekle hamile ol surat somurtuk olsunsempatiksalakcinniah ah biz nolucaz böyle bilmem:mymeka:

gunaydın kızlar.. dün girememdim.. ufak bir tehlike atllatık... ama dıkkat etmem gerekıyor.. igne falan oldum.. geçmişi okuyamayacagım.. nasılsınız...

günaydın hanımlar sabahtan beri giremedim topiğe
hata veriyor sinir oldum yaa

günaydınlar, sabah giremedim hata verdi sürekli geçmişi okuyana kadar da 1 saat geçti neredeyse :))

nasılsınız bakalım ? bebişler nasıl ?

ben bugün çok şükür iyiyim, hava da bugün çok güzel gezesim var ama 5te çıkıcam işten direk eve gidicem.. akşama annemle babam gelicekler yarın sabahta ablamla eniştem.. yoğun bir hafta sonu olucak benim için. umarım mide bulantısı yaşamam...

günaydın herkese
ben 2 gündür dondurmaya sardım. çok fazla olmamak şartıyla yiyorum hem de süt işte daha ne olsun. mideme de iyi geliyor valla. bir arkadaşım çok dondurma yedim son ayda kilosu az olan çocuk baya toparlamıştı demişti...

nbr kasım komsularııı valla ben 12 hfatadayım halen mıde bulantısı devam edıyo kolya kolay bıtmıyo valla

slm bayanlar nasılsınız? iyi haftasonları. ben evdeyim haftasonu. fırsatı olanlar benim yerime de gezsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…