güzell dondurma yararalı neli yiyosun meyvelimigünaydın herkese
ben 2 gündür dondurmaya sardım. çok fazla olmamak şartıyla yiyorum hem de süt işte daha ne olsun. mideme de iyi geliyor valla. bir arkadaşım çok dondurma yedim son ayda kilosu az olan çocuk baya toparlamıştı demişti...
afiyet olsunnkızlar ben yemeğe gidiyorum görüşmek üzere...
güzell dondurma yararalı neli yiyosun meyvelimi
benim yemek yapmada sorunum yok allahtan ama yedikten sonra miden sapıtıyo senin bulandımı miden yaparkenben bugün yemek yaptım uzun bi aradan sonra.
hımm kiloluklardan iyi geldimi midene bendemi denesemmyok meyveliye daha cesaret edemedim. şu plastik kutularda olanlardan aldım yarısı kakaolu yarısı beyaz. buzlukta duruyo canım isteyince yiyorum 3-5 kaşık :icecream:
ayy kıyamam işin dahada yoğunlaştı desene kınkanmış seni o kadınn nedir bu kadınların kadınları çekememesi özelliklede işte ortaya çıkıyo buklava:
her iş yerinde mutlaka bir tane parazit vardır olmazsa olmaz sanki o tipler. Bir de iş yapar gözükürler. Boşver canım sen takma kafana bebişini de üzme. Başka bir işte de çalışsan emin ol başka sorunları olur, onun için salla başını al maaşını:)
söyle bana kursunlar o programı seve seve çalışırım :))
işin şaka tarafı bir yana boşver iyi tarafından bak, belki yeni ve kendini geliştirebilecek birşeyler öğrenmiş olursun bu sayede..
aa gıcıklar, zaten iş hayatında bayanlar nedense birbirine böle bi üstünlük taslama derdindeler hep noluyorsa annamadım, sinir olurum öle şeylere, banada çalışırken yapmaya çalışırlardı gıcıklar hepsinin canına okudum valla, ay ben çok casssgıııırrrııımmm kıssslllaaaarrrr napim bende böleyim işte....alsanaalsanasmile
günaydın hanımlar sabahtan beri giremedim topiğe
hata veriyor sinir oldum yaa
benim yemek yapmada sorunum yok allahtan ama yedikten sonra miden sapıtıyo senin bulandımı miden yaparken
hımm kiloluklardan iyi geldimi midene bendemi denesemm
geçen hafta çubuklularından aldım yedim bitane bişey olmadı buda olmaz heralde en hafif tatlı napıyım canım tatlı isteyince bunu yerimvalla iyi geldi ama aç karnına yemiyorum tabi midemi üşütürüm falan diye. yemekten biraz sonra yiyorum süper gidiyor. küçük bir tane alıp deneyebilirsin ama kötü olursan karışmam haaa -tatlicadiarzu-
geçen hafta çubuklularından aldım yedim bitane bişey olmadı buda olmaz heralde en hafif tatlı napıyım canım tatlı isteyince bunu yerim
bebişede yaraması güzel arkadaşının kilomu aldırmış dondurma bebişinebence de, hem de yararlııı :icecream:
bebişede yaraması güzel arkadaşının kilomu aldırmış dondurma bebişine
maşallahh darısı başımaevet öyle söylemişti. 8 aylıkken kontrolde 2.800 dü, aylardan da ağustos olunca çok dondurma yedim 4 kilo doğurdum demişti :)
muhtemel dogum tarihi 24.11.2010
ama kücügüm annesini hic rahat birakmiyor.Annesi bulantidan halsizlikden gözünü acamiyor.Ama yinede cokkkkkkkkk mutlu kücügü icin herseye degerzemuszemus
aaa benim de 24 kasım demek ki aynı zamanda doğum yapacağız eğer ki bebişler bir sürpriz yapmazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?