2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

geçmiş olsun doktoruna sor içebiliceğin ilaç vardır mutlaka

merhaba kızlar oğlumu doyuramıyorum yaa saatlerce emiyor üzerine mama yiyor ve açç (
doktor günde 4 öğün 90cc ver emzir bol bol dedi,biraz önce bir buçuk saat emzirdim üzerine 90cc yedi ve hala aç gibi emziği yicek ne yapıcam ben yaa bir yerlerde yanlış yapıyoruz gibi geliyor acaba 6 saatte bir yemesi mi geç oluyor ne dersiniz siz nasıl besliyorsunuz ?? :S

nehircim 6 saatte bır mama yıcek bı de paso emcek dımı yanlıs anlamadım.. yoksa 6 saatte bır yese sırf ölür acından yavrum

şşşhhh aşağıdaki Burina ve Alwayss ve Sibel2010 siz ne ayaksınız bakayım, casus musunuz???

Son düzenleme:
ben kırıklarımı ona aldırmak istedim kırık mırık onu bile istmedi:s kestiremedim:S
benimkinin uzun saç fantaaaazisi var herhal
o dediğinden benimkinde de var galiba. bana da izin vermiyor.biraz daha uzatıp su dalgası yaptırcakmışım daha ne kdr uzayacaksa nerdeyse popoma incek

nehircim 6 saatte bır mama yıcek bı de paso emcek dımı yanlıs anlamadım.. yoksa 6 saatte bır yese sırf ölür acından yavrum

evet canım 90cc mama ver günde 4 kere ve bol bol emzir dedi ama bu çocuk yine açç burcu yaa anlamadım ben bu işten bişi bence öğün araları fazla geliyor diyorum:44:

ama nehırcım arada emıo o kdr ogun arası 6 saat sayılmaz kı yanı onun asıl ogunlerı süt sonucta mama sadece takvıye. kılo alımı yolunda mı eger oyleyse cok takılma. ama bıkmıssındır tabı sureklı emzırmekten :S gun ıcındekı 2 emzırmeden zevk alıosam 3. işkence gıbı gelıo bana her yerım agrıo ve yorulmus oluyorum cok fazla

bir haftada 250gr almış doktor normal dedi...yola devam herşey yolunda diyor adam ama ben 90cc den sonra aranınca üzülüyorum aç diye :s saatlerce emziriyorum artık süt bitiyor kavga etmeye başlıyor meme ile ozman mama veriyorum belim koptuu artık

kimse mama vermiyor mu bebeğine yaa benden başka,nasıl besliyorsunuz kaç kere sordum kimse birşey yazmamış :S

satenn canımm 40 çıkmadannn pariss yasakk diye biliyorumm
40 çıkmadan o iş olmazkiiiii

nehır aranma nedenlerı aclık olmuyo her zaman emme ıc gudulerını tatmın etmeye calısıolar bılıosun emzıge alıstırmaya calıs o zmn, bız hala ugrasıoruz tutsun dıye arada lütfedıp tutuyo mesela

bak bunuu bende yapıyorumm bizde 24 günlük oldukkkk banada kapatma diyorlarr hall basarmışşşş

bende aynıı sizlerr gibii bunaladımm hetraftakii laflardann banada almaa diyorlarr
amaa düşünüyorummmm benn bu bebeğii bu zmaanındaa sevmiceksemm nezmaann sevecemm geri onlarınn bu zamanınaa dönmee imkanımızz olmıyacakk sen boş ver canımm milletii
banadaa bebeğinn ilkk kakasınıı atmaa halınınn altınaaa koyy 40 çıkana kadar orda kalsınn dedilerr nazarrr değmezmişşş bebeğee
ya kaka ordaa kokarr 40 günnnn

Dur başka aklımaa gelenide size yazayımmmm
banadaaa kimseninn arkasından selam söylemee sütün kaçar dedilerrrrr

bebeklerimiz bizim kokuuzla rahatlarken onu besıkte aglar ıbırakabılırmıyız ayrıca bebeklerı aglarken kucaklamazsak öğrenilmiş çaresizlik sendronu olusuyor ileriki yıllarda 3 aydan once bebek kucaga da alısmaz dedı doktor bana rahat rahat kucaklayın yavrunuzu

o dediğinden benimkinde de var galiba. bana da izin vermiyor.biraz daha uzatıp su dalgası yaptırcakmışım daha ne kdr uzayacaksa nerdeyse popoma incek

hehe onları anlamak çok güç yaw böle saç uzun bazen göz gözü görmüo ne anlıolar yaw

evet biliyorum canım tokluğu bilmiyor dedi doktorda emziği varya yicek yicek burcu görmelisin nasıl ses çıkıyoo:))allahtan aldı emziği onunla avutuyorum zaten ağlıyor susuyor sonra :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…