yazın hamılelıkte saçlarım benı çok bunaltıyordu.. hatta gece terlıyordu ve kaşınıyordu... tabı arada ben aglıyordum bunaldım dıye.. eşim hadı keseyım saçını dedı.. üç gun hayır dedım ama sonra dayanamadım... taaaaa belıme gelmiş saçlarımı kokunden kestıııııııııııııı...........:))))))))) ama o saçları attırmadı. evde saklıyoruz şu an.. sonra köfore gıttım düzlettırdım.. erkek saçı gıbı olmuştu.. şimdi uzadı bıraz....
yaaa benım idrar yollarım enfeksıyon kapmış galıba... sızlıyor(((((((
ilaç da içemem.. offfff yaaaaaaaaa
o dediğinden benimkinde de var galiba. bana da izin vermiyor.biraz daha uzatıp su dalgası yaptırcakmışımben kırıklarımı ona aldırmak istedim kırık mırık onu bile istmedi:s kestiremedim:S
benimkinin uzun saç fantaaaazisi var herhal
evet bende koptum onu izlerken
kızlar sezen face bi video koymuş bakın prop özellikle sen bak seninkide öle olur bak
sezen öldürdün beni gülmekten bzde yakında öyle oluruk heralde
özgül bu video
bizim gelicekteki halimizz
başlatma yogana anne , Komik Bebek Videoları, Anne ve bebek, Hamilelik Dönemi, Bebek Videosu izle. Komik Bebek Videoları - Agubugu
ay yarıldımmmmmmm
nehircim 6 saatte bır mama yıcek bı de paso emcek dımı yanlıs anlamadım.. yoksa 6 saatte bır yese sırf ölür acından yavrum
ama nehırcım arada emıo o kdr ogun arası 6 saat sayılmaz kı yanı onun asıl ogunlerı süt sonucta mama sadece takvıye. kılo alımı yolunda mı eger oyleyse cok takılma. ama bıkmıssındır tabı sureklı emzırmekten :S gun ıcındekı 2 emzırmeden zevk alıosam 3. işkence gıbı gelıo bana her yerım agrıo ve yorulmus oluyorum cok fazla
slm kizlar biz kontrole gittik geldik oglum 4.900 gr 57 cm olmus
bende spiral taktirdim 1 hafta paris yasak kanamada olabilir dedi hersey normaldi iste yarin tam 40 miz cikio bakalim oglumda degisiklik olackmi gaz sorununu soyledim 3 aydan sonra normal kakasini yapar dedi simdiki sorun normalmis bi ilac yazdi mecbur kalirsak alacaz
canım al dışarda bir dolaştır kırkı uçar işte :) aman bıktım valla şu inanışlardan bize yarı kırkındada bir sürü şey yaptırdılar şimdiden mevlüt muhabbetide başladı atlatsakta kurtulsak artık zaten gece ışıkta uyumak zorunda kaldım birde ışık kapatılmazmış üf daha neler neler
şu kucak meselesibana alma kucağına diyorlar yavrum beşiğinde gazını atmak için kıvranıyor nasıl dayanım alıyorum hemen sonra her kafadan bir ses üfffff onun kucağada ihtiyacı var yalnız bırakamam ki çocuğumu içim gidiyor zaten en son eltim dedi kucağa alışırsa çekersin diye dedim o benim çocuğum kucağa alışması gerekiyorsa alışır gel al kucağına demem merak etme tamam abartabilirim ama yatarken kıvranıyor yavrum dayanamıyorum ((
ben kımseyı dınlmedım.. oh valla.. yok yastıgının altına bıcak koy, başucuna kuran-ı kerım koy vs..
ben odada kuran oldumu rahat edıp uyuyamam kı.. bıcak yerıne daha farklı bır şey koyayım olur mu dedım.. kızdılar.. hıç birini yapmadım.. lohusa kadına hep öcu muamelesı yapılıyor.. hele ben kızken duydugum hıkayeler... korkutuyordu insanı.. ama hıç bır şey olmuyor :)))))
bende aynıı sizlerr gibii bunaladımm hetraftakii laflardann banada almaa diyorlarr
amaa düşünüyorummmm benn bu bebeğii bu zmaanındaa sevmiceksemm nezmaann sevecemm geri onlarınn bu zamanınaa dönmee imkanımızz olmıyacakk sen boş ver canımm milletii
banadaa bebeğinn ilkk kakasınıı atmaa halınınn altınaaa koyy 40 çıkana kadar orda kalsınn dedilerr nazarrr değmezmişşş bebeğee
ya kaka ordaa kokarr 40 günnnn
o dediğinden benimkinde de var galiba. bana da izin vermiyor.biraz daha uzatıp su dalgası yaptırcakmışımdaha ne kdr uzayacaksa nerdeyse popoma incek
nehır aranma nedenlerı aclık olmuyo her zaman emme ıc gudulerını tatmın etmeye calısıolar bılıosun emzıge alıstırmaya calıs o zmn, bız hala ugrasıoruz tutsun dıye arada lütfedıp tutuyo mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?