2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya saçlarımı nasıl kestiresim var baya baya uzadı,ama eşim uzun istio dio bi pok yapamıom:S daha önce bi kırık aldırdım 2-3 cm kesildi die kıyamet kopardı:s ne bencil şu erkekler ya

prop geçmiş olsun ,neyi var demir in?geçmişi tam okuyamadım da,sanırım bir ara çapaklanıyordu,damlalar fayda edmedi mi?burun kenarına hafifçe masaj yapmayı dene(benm kızkardeşim de böyle bir sorun vardı yıllarca dr. damla verdi,geçiçi iyileştiriyordu,bir ara iice fenalaşdı kocaman apse yaptı,gözde sulanma oluyrdu,dr.un verdiği ilaçlar daha kötü yapmış,snra ildeki fakülteye gittik,dcr denen ameliyaatı olmak zorunda kaldı,baya çekdi bebekken olmuş olabilir dedi dr. burundan gelen damar tıkalıymış,masaj ii gelir öyleyse ılık su pamuk temizle,bebeklerde bu damar kapalı olurmuş doğumdan snra göz yaşı zarı yırtılır açılırmış,acılmadı ise çapaklanma,kızarıklık,göz de şişlik olur yazıyrdu bir sitede araştır istersen canım

ay Allah esirgesin inşallah ciddi bişi yoktur ya(

mrh arkadaşlar loğusalık zor bir süreçmiş hamilelikte bile bu kadar zorlanmadım benbaş ağrısından deliricem ateşim de var gibi...1 saattir emiyoo Kuzeyim ama daha uyumadı beşiği sallayıp duruyorum uyusun diye...........Kuzey iminde gözü çapaklandı ben çayın demiyle siliyorum 1 gözünde 1 kaç gün içinde geçti şimdi diğer gözünde çıktı gene siliyorum.

fairy wrap sling ya da pouch slıng alman gerekıo yenı dogan ıcın, 4. aydan snr hepsı oluyo, benımkı wrap slıng aha dun fotomuzu yuklemıstım sevgılımle
çkız prop bu sen misin? valla çüş derim fazla kilom var diye tepiniosun bi de maşallah kız ikinizede,çok datlu olmuşunuz slinginiz de pek ciciymiş

kızlar selam herkese doğumdan beri bi türlü giremedim spinal anestezi ile doğum yaptım bayramın 2.günü 3.470 kg doğdu oğlum Buğra. tek sıkıntım başağrım oluyor hergün ilaç içiyorum ağrı kesici yoksa dayanamıyorum
geçmişi fazla okuyamadım umarım hepiniz ve bebişler iyidir
hepimizde aynı sorunlar var uykusuzluk, gaz sancısı vs vs...Allah bizlere kolaylık versin ne diyim

ay ne bilim prop erkek çocuğu çöok ağlatma fıtık olur dedi kayınvalidem belki oğlumun sesinden rahatsız olduğu için beni korkutmak için demiştir

Miracle evet erkek cocuklarında fıtık oluyor ve zaten ilk 3 ay hiç birşeye alismazlarmis hatta her ağladığında kucağına almak lazimmis güven duygusu artarmış.

ya saçlarımı nasıl kestiresim var baya baya uzadı,ama eşim uzun istio dio bi pok yapamıom:S daha önce bi kırık aldırdım 2-3 cm kesildi die kıyamet kopardı:s ne bencil şu erkekler ya

aman özgül kullanacak olan sensin boş ver kocanı :))ben geçen föne diye gittim kestirdim geldim bizimkide uzun saç meraklısı ben hiç sevmem uzun saçı kızdı ama napım üff uğraşamam kızımın saçlarını uzatırım bende diyor uzat dedim

ayy indiremiorum kucağimdan tutku yu yaa
doymuyo dicem artik fazlasini çikarmaya başladi sütün aazindan burnundan süt gelcek nerdeyse hala emesi war zillinin
emzik weriorum kavga edio onunla da .napicam ben yaaa bi banyo yapamadim bugün
açliktan da bayilcam

buzlukta taze barbunya wardi pişirdim ama gaz yaparmi acaba tazesi de

alın kızlar çocukları kucağınıza ben az günde 2 saat almaya çalışıyorum o duyguda önemli sonuçta millet ne derse desin

bak benimde şimdi aklima geldi geçen gün kociş bana saçlarini kestirsene omzunun az üstünde dedi
hesabini soramadim bu lafin.bi gelsin soriim bakiim nie ööle demiş

bu veletler resmen emmek için yaşıyorlar

selam kızlarrr..napıyosunuz
bende kafayı sıyırmak üzereyim ama küçügünden sorunlu olur diyodum eylül geceleri mahvediyor bizi o uyusa emin olun 10 12 saat deliksiz uyuyzcaz..benim minik uyuyor maşallah ama eylül gece 11 de bi yatıya kurulmuş saat gibi 4 te ayaktaa..alahhimmmmm sinirim bozuluyo iyiyce yaa
eşim desen oda öyle adam sabah işe gidiyor birde doktoruna açtik sorduk 2 yaş sendromumuymuşş bakalım napcazz

ya kızlar tesekkur ederız 3 haftadır gecmıo capak gecse de tekrarlıo o nedenle tıkalı olabılır dedı doktor bakalım ne zmn gıderız goz doktoruna..

özgul o benm de boyum cok uzun dıye zayıf gelıom sana yoksa degılım

propcum geçmiş olsun cnaim..ama hemen hemen her çocukda oluyor banyo suyundan bile kapabiliyorlar mikrop..
ayrıca zayıflık konusundada delüüüü:)))
gayet iyi kilon anacim çok hos gözüküyosun

tesekkur ederım esıncım ..
ya ellerı sureklı aktıf bı yerlere degıp duruyo mıkrop olabılır ama tıkalı da olabılır kontrole gıtmekte fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…