- 28 Ekim 2010
- 2.156
- 349
- 148
ay Allah esirgesin inşallah ciddi bişi yoktur yaprop geçmiş olsun ,neyi var demir in?geçmişi tam okuyamadım da,sanırım bir ara çapaklanıyordu,damlalar fayda edmedi mi?burun kenarına hafifçe masaj yapmayı dene(benm kızkardeşim de böyle bir sorun vardı yıllarca dr. damla verdi,geçiçi iyileştiriyordu,bir ara iice fenalaşdı kocaman apse yaptı,gözde sulanma oluyrdu,dr.un verdiği ilaçlar daha kötü yapmış,snra ildeki fakülteye gittik,dcr denen ameliyaatı olmak zorunda kaldı,baya çekdibebekken olmuş olabilir dedi dr. burundan gelen damar tıkalıymış,masaj ii gelir öyleyse ılık su pamuk temizle,bebeklerde bu damar kapalı olurmuş doğumdan snra göz yaşı zarı yırtılır açılırmış,acılmadı ise çapaklanma,kızarıklık,göz de şişlik olur yazıyrdu bir sitede araştır istersen canım
ay Allah esirgesin inşallah ciddi bişi yoktur ya(
çkız prop bu sen misin? valla çüş derim fazla kilom var diye tepiniosun bi defairy wrap sling ya da pouch slıng alman gerekıo yenı dogan ıcın, 4. aydan snr hepsı oluyo, benımkı wrap slıng aha dun fotomuzu yuklemıstım sevgılımle
ay ne bilim prop erkek çocuğu çöok ağlatma fıtık olur dedi kayınvalidem belki oğlumun sesinden rahatsız olduğu için beni korkutmak için demiştir
ya saçlarımı nasıl kestiresim var baya baya uzadı,ama eşim uzun istio dio bi pok yapamıom:S daha önce bi kırık aldırdım 2-3 cm kesildi die kıyamet kopardı:s ne bencil şu erkekler ya
aman özgül kullanacak olan sensin boş ver kocanı :))ben geçen föne diye gittim kestirdim geldim bizimkide uzun saç meraklısı ben hiç sevmem uzun saçı kızdı ama napım üff uğraşamam kızımın saçlarını uzatırım bende diyor uzat dedim
ayy indiremiorum kucağimdan tutku yu yaa
doymuyo dicem artik fazlasini çikarmaya başladi sütün aazindan burnundan süt gelcek nerdeyse hala emesi war zillinin
emzik weriorum kavga edio onunla da .napicam ben yaaa bi banyo yapamadim bugün
açliktan da bayilcam
buzlukta taze barbunya wardi pişirdim ama gaz yaparmi acaba tazesi de
bu veletler resmen emmek için yaşıyorlar
alın kızlar çocukları kucağınıza ben az günde 2 saat almaya çalışıyorum o duyguda önemli sonuçta millet ne derse desin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?