2 saat 35 dk.. 20 dkdır aglıo naptıysam care olmadı neyse ıyı dayandık boyle boyle 3 saate cekıcem.. bır emişi var su anda ıkı elıyle mememı tutuyo sankı kacacak memem :))
arifoğlundan aldım ben.onlar emziriyosunuz galiba dedi süt yapar hemde bebeği uyutur dedi.onlar bi karışım yaptılar rezene anason vs vs bişiler daha var
bu da benişm kucak slingim çok memnunun yeni aldım:))
ben içiyorum tabiki de :)geçen ibrahim saraçoğlu rezeneyi direk vermeyin içinde bebeğin hazmedemiyceği şeyler var eczaneden hazır granül olandan alın dedi ama sadece sen içiyosan bilemem
anaaa özgül bayıldım slingine bendede var ondan çeşit çeşit 5-6 tane hemide
sema ahtapot musun lan sen nası 6 tane
sema ahtapot musun lan sen nası 6 tane
kızlar sezen face bi video koymuş bakın prop özellikle sen bak seninkide öle olur bak
sezen öldürdün beni gülmekten bzde yakında öyle oluruk heralde
ben kırıklarımı ona aldırmak istedim kırık mırık onu bile istmedi:s kestiremedim:Syazın hamılelıkte saçlarım benı çok bunaltıyordu.. hatta gece terlıyordu ve kaşınıyordu... tabı arada ben aglıyordum bunaldım dıye.. eşim hadı keseyım saçını dedı.. üç gun hayır dedım ama sonra dayanamadım... taaaaa belıme gelmiş saçlarımı kokunden kestıııııııııııııı...........:))))))))) ama o saçları attırmadı. evde saklıyoruz şu an.. sonra köfore gıttım düzlettırdım.. erkek saçı gıbı olmuştu.. şimdi uzadı bıraz....
yaaa benım idrar yollarım enfeksıyon kapmış galıba... sızlıyor(((((((
ilaç da içemem.. offfff yaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?