2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
2 saat 35 dk.. 20 dkdır aglıo naptıysam care olmadı neyse ıyı dayandık boyle boyle 3 saate cekıcem.. bır emişi var su anda ıkı elıyle mememı tutuyo sankı kacacak memem :))

ayyyy kıyamam ben ona yaaaaa yapma prop yazık oncacık sabiye ben bile 3 saat bişey yemesem acıkırım kuzum ya kemikleri gelişiyo onun şimdi 3 saatte neymiş her doktor başka bişey diyo başka doktora sor nenelerimiz saatlemi beslemiş sanki bırak bebeyi yesin
geçende tv de bi doktor diyodu yemek vermemeye alıştırırsanız sürekli açlık güdüsü olurmuş aklı ermeye başlayıncada aç kalıcam korkusuyla sürekli yermiş obez olurmuş taa anne karnında başlarmış aç kalma korkusu güdüsü

bu da benişm kucak slingim çok memnunun yeni aldım:))

Eklentiler

• $yeniiiiii.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 34
arifoğlundan aldım ben.onlar emziriyosunuz galiba dedi süt yapar hemde bebeği uyutur dedi.onlar bi karışım yaptılar rezene anason vs vs bişiler daha var

geçen ibrahim saraçoğlu rezeneyi direk vermeyin içinde bebeğin hazmedemiyceği şeyler var eczaneden hazır granül olandan alın dedi ama sadece sen içiyosan bilemem

sema ac bırakmıoz herhal bebeyı aaaaaanama uzenı boyle oturcak napalım sureklı emzırınce sutum bıtıo mama vrıom bos yere daha cok zarar verıom cocuga bylle

tamam prop sen bilin
ama sende kocanda iri yapılı boylu poslu kemiklisiniz sanırım çucunuzda size çektiyse yir tabi
valla benimkide memeden düşmüyo mamada 2 kere şimdilik ama zamanla kendiliğinden uzar zaten aralar bi düzene girsin vücut sistemi ama ben şunu bilirim benim annem hep önümden aldı kiloluyum diye o aldıkça ben yedim sakladı buldum yedim ben o yüzden şöyle bi bakıcam herşey ortalıkta olsun her istediğinde yesin haaaaa ipin ucu kaçıyosa o zaman doktor kontrolünde müdahale ederim emzirmedede aynı şekilde tosun olcek bunlar tosun

kızlar sezen face bi video koymuş bakın prop özellikle sen bak seninkide öle olur bak
sezen öldürdün beni gülmekten bzde yakında öyle oluruk heralde

yazın hamılelıkte saçlarım benı çok bunaltıyordu.. hatta gece terlıyordu ve kaşınıyordu... tabı arada ben aglıyordum bunaldım dıye.. eşim hadı keseyım saçını dedı.. üç gun hayır dedım ama sonra dayanamadım... taaaaa belıme gelmiş saçlarımı kokunden kestıııııııııııııı...........:))))))))) ama o saçları attırmadı. evde saklıyoruz şu an.. sonra köfore gıttım düzlettırdım.. erkek saçı gıbı olmuştu.. şimdi uzadı bıraz....

yaaa benım idrar yollarım enfeksıyon kapmış galıba... sızlıyor(((((((

ilaç da içemem.. offfff yaaaaaaaaa

prop sana çok iyi bır göz doktoru tavsıye edebilirim.. alanında uzman.. istersen önce telını verırım.. konuşursun... çok iyi ve guvenlır bır doktor...

ben kırıklarımı ona aldırmak istedim kırık mırık onu bile istmedi:s kestiremedim:S
benimkinin uzun saç fantaaaazisi var herhal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…