2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
naber sezen napıyo sen minikler:)

eren okumayı söktü cnmm onla uğraştık bayağı öğretmeni hikaye kitabı hediye etmiş okuyo diye kıskançlık sorumuzda kayboldu alıştı artık kardeşinekayrada dün gece mık mık yaptı durdu uyuyamadı rahat hem burnu tıkalı hemde gazzz çok uyandıı sen naptın asya ela nasıl?

Dün gündüz k.valdem duru yu her kalktığında uyuttuğu için gece ritmimiz kaydı ve sabah 5 e kadar babasını da beni de uyutmadı, k.valdemse horul horul uyudu...

oh aferin ona :) ay ne gazmış ya gazdan nefret geldi artık.asya ela da napsın uyumaya çalışıyor şimdi

selam millet erensezen aferin kızına
eşim sürpriz yaptı geldi şimdi evimizdeyiz ama küt vurdu kafayı yattı:S iiki gelmiş ha:S
akşama dolma ve meyaneli çorba yapcam özlemişim yemek yapmayo ya

Dün gündüz k.valdem duru yu her kalktığında uyuttuğu için gece ritmimiz kaydı ve sabah 5 e kadar babasını da beni de uyutmadı, k.valdemse horul horul uyudu...
senin kayınvaldenin maceraları beni öldürüyo gülmekten alem kadın
Bende ishal oldum ne dokunduysa artık, sabah kendimi tuvalete zor attım...
geçmiş olsun cnmmmm muz ye iyi gelir:81:
oh aferin ona :) ay ne gazmış ya gazdan nefret geldi artık.asya ela da napsın uyumaya çalışıyor şimdi
valla ya gaz gaz gaz geçsin artık bu gazlarr
eşim sürpriz yaptı geldi şimdi evimizdeyiz ama küt vurdu kafayı yattı:S iiki gelmiş ha:S

cnm benim kızım yok eren oğlumm

Allah iyiligini versin øzgul guldurdun beni yaa sezenin iki oglusu var

çok geçmiş olsun canım ya,allah bebeklerimizi korusun,acılarını göstermesin yarabbim

O niye uymuyo sizin düzeninize? Çok biliiyolar herşeyi,sen karıştırtma işine kimseyi canım,olan size olur sonra

benim kızım bu gece 12buçukta bi uyudu sabah 7buçukta kalktı,rezene içiriyorum gece ondanmıdır nedir:44: o uyuyunca bizde deliksiz uyuyoruz tabi,güya kalkıp beslicektim 4-5 gibi,uyanamamışım,bugece saat kurucam. Yoksa onun acıkıp uyanacağı yok

Alem kadındır benim k.valdem, kendi evindeyken hep gezer günlere gider, bana gelince kadında bi uyku açlığı başlıyo paso uyuyo, huzur mu buluyo bizde ne, ya da ev çok sıcak kadın sürekli mayışıyo, hey Allahım ya...

Sabah 5 e kadar ağladı duru uyumadı diyom, sahi mi, diyo bana, güya bütün gece sesini duymuş ama biz nasılsa kalktık diye kalkmamış, bahaneye bak, len sen niye geldin, bize yardım etmek için değil mi...

Sabah 5 e kadar ağladı duru uyumadı diyom, sahi mi, diyo bana, güya bütün gece sesini duymuş ama biz nasılsa kalktık diye kalkmamış, bahaneye bak, len sen niye geldin, bize yardım etmek için değil mi...

e öyleyse gündüzde karışmasın sizin işinizede bari düzeninizi altüst etmesin

bijoux bizi listeye eklememişsin ama ya Gerçi uzun zamandır görünmüyosun,ondan söyleyemedim sana

ha ha ha senin ev 5 yıldızlı otelll

burnu tıkanmadı dimi bidaha durunun cnmm

bijoux bizi listeye eklememişsin ama ya Gerçi uzun zamandır görünmüyosun,ondan söyleyemedim sana

nereye yazmıştın canım? özelden yazdıysan görmedim, malum pek ilgilenemiyorum ama en kısa zamanda eklerim..

sezen cnm hiç tıkanmadı burnu dün gecede allaha şükür, bi de burnu tıkansa o huysuzluğun üstüne tam olurdu valla...

ben hiç kapatmadım onu hep açık duruyo, suyu baya gidio 6-8 saat arası, ay iyiki almışız valla, inş. kayrada hemen rahatlar cnm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…