naber sezen napıyo sen minikler:)
oh aferin ona :) ay ne gazmış ya gazdan nefret geldi artık.asya ela da napsın uyumaya çalışıyor şimdieren okumayı söktü cnmm onla uğraştık bayağı öğretmeni hikaye kitabı hediye etmiş okuyo diye kıskançlık sorumuzda kayboldu alıştı artık kardeşinekayrada dün gece mık mık yaptı durdu uyuyamadı rahat hem burnu tıkalı hemde gazzz çok uyandıı sen naptın asya ela nasıl?
senin kayınvaldenin maceraları beni öldürüyo gülmekten alem kadınDün gündüz k.valdem duru yu her kalktığında uyuttuğu için gece ritmimiz kaydı ve sabah 5 e kadar babasını da beni de uyutmadı, k.valdemse horul horul uyudu...
geçmiş olsun cnmmmm muz ye iyi gelir:81:Bende ishal oldum ne dokunduysa artık, sabah kendimi tuvalete zor attım...
valla ya gaz gaz gaz geçsin artık bu gazlarroh aferin ona :) ay ne gazmış ya gazdan nefret geldi artık.asya ela da napsın uyumaya çalışıyor şimdi
selam millet erensezen aferin kızına
eşim sürpriz yaptı geldi şimdi evimizdeyiz ama küt vurdu kafayı yattı:S iiki gelmiş ha:S
akşama dolma ve meyaneli çorba yapcam özlemişim yemek yapmayo ya
selam millet erensezen aferin kızına
eşim sürpriz yaptı geldi şimdi evimizdeyiz ama küt vurdu kafayı yattı:S iiki gelmiş ha:S
akşama dolma ve meyaneli çorba yapcam özlemişim yemek yapmayo ya
kızlar herkese merhaba..
dün akşam kabus gibi bir gece geçirdik..ömrümden ömür gitti resmen...
bebeğim yine her zamanki gibi mememe saldırmış vaziyette emdikten sonra eşim gazını çıkarmak için kucağına alırken burnundan kusmaya başladı...sonrada tıkandı ters çevirdik, vurduk felan..tam düzeldi ağladı derken yine sessizleşti ve kıpkırmızı oldu..ben o an neler oldu hayal meyal hatırlıyorum..sağolsunlar annem, babam ve eşim bişeyler yaptılar apar topar acile gittik...5 dk mesafedeki yol ne uzun geldi anlatamam...hemen aldılar odaya bizi çıkarttılar, oksijen vermişler kendine geldi ve ağlamaya başladı minik kuzum...sonra serum takcaz filan diye damar yolu açcaz dediler 4 yerinden aramışlar delik deşik etmişler bebeğimi...nasıl ağlıyordu sesi duyuluyordu...gerizekalılar beceremediler herhalde ki serum filan takılmadı..muayene ettiler, film çektiler ciğerlerine kusuk kaçmışmı filan diye çok şükür temiz çıktı..ama pis gazlar çekilen filmde bile çıktı.. tekrar 1.1,5 saat kadar oksijen verdik...allağıma şükürler olsun ki kendine geldi bebeğim..
şuan gayet iyi hiç birşey olmamış gibi...minik kuzum dünyadan bir haber, olanları hatırlamayacak bile ama dün akşam neler çetiğimizi bir biz bir allah bilir..
allah hepimizin bebeklerini bizlere bağışlasın...onları her türlü kötülükten korusun...
artık emzirmekten bile soğudum, daha çok dikkat etmeye çalışıyorum..gerçi dikkatsizlikten kaynaklanan bir durum değildi ama...
umarım bir daha böyle kötü şeyler yaşamayız..
sizlerde çok dikkatli olun, bu gazlar ve kusuklarla işimiz çok zor..allah hepimizin yardımcısı olsun..
Dün gündüz k.valdem duru yu her kalktığında uyuttuğu için gece ritmimiz kaydı ve sabah 5 e kadar babasını da beni de uyutmadı, k.valdemse horul horul uyudu...
Sabah 5 e kadar ağladı duru uyumadı diyom, sahi mi, diyo bana, güya bütün gece sesini duymuş ama biz nasılsa kalktık diye kalkmamış, bahaneye bak, len sen niye geldin, bize yardım etmek için değil mi...
ha ha ha senin ev 5 yıldızlı otelllAlem kadındır benim k.valdem, kendi evindeyken hep gezer günlere gider, bana gelince kadında bi uyku açlığı başlıyo paso uyuyo, huzur mu buluyo bizde ne, ya da ev çok sıcak kadın sürekli mayışıyo, hey Allahım ya...
Sabah 5 e kadar ağladı duru uyumadı diyom, sahi mi, diyo bana, güya bütün gece sesini duymuş ama biz nasılsa kalktık diye kalkmamış, bahaneye bak, len sen niye geldin, bize yardım etmek için değil mi...
bijoux bizi listeye eklememişsin ama yaGerçi uzun zamandır görünmüyosun,ondan söyleyemedim sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?