püfff gelmiş doktor gittik aşımızı yaptırdık geldik(
bi daha ki ay aşılarında kesinlikle babasıda gelecek valla hiç kusura bakmasın banada yazık psikolojim bozuldu
propcum bizde de çapak başladı damla vermiştik başka doktor verme dedi..tıkanıklık varsa açılması için ılık sulu steril gazlı bezle sil burnunun kenarından aşağıya doğru masaj yap dedi doktor..bi dene istersen..
kayınvalidemde doktordan iyi biliyo gibi tutturdu sütünden damlat diye..işe yaramı bilemiyorum, ben daha denemedim gerçi..o söylediğiyle kalıyo sadece:)))
bi daha ki ay aşılarında kesinlikle babasıda gelecek valla hiç kusura bakmasın banada yazık psikolojim bozuldu
evet nerden bulucaz dısanseribafocum ılk asıyı hastanede yaptırdım dıgerlerını saglık ocagında yaptırcaz bomontıde kayıtlıymısız bı ara oraya da gıdıp ası ıcın haber vermemız lazımbıktım hastanelerden bıktımmmmm verem asısı da duygu hanım soylemıstır verem savas dıspanserınde olcak
slm herkese.
dün gece ateşler içinde yattım...üşüyorum terliyorum.Kuzey durmuyooo emdikçe emmek istiyoo.meme uçlarım yara olduzaten gögüs ucu da kullanıyorum.zormuş loğusalık hamilelik daha kolaymış yaa...
normal doğum yapan anneler dikişleriniz ne durumda, ağrılarınız geçti mi?
kızlar bişi sorcam. bu göbeğimizden aşağı doğru olan kahverengi çizgi ne zaman geçicek?
slm herkese.
dün gece ateşler içinde yattım...üşüyorum terliyorum.Kuzey durmuyooo emdikçe emmek istiyoo.meme uçlarım yara olduzaten gögüs ucu da kullanıyorum.zormuş loğusalık hamilelik daha kolaymış yaa...
sutun cok da ondan mı acaba. tas gıbı mı gosulerın sagmayı dene ıstersen fazla olursa ates yapar dedıler
benim doğumdan sonra oldu... umarım geçer
bende de ağrı pek yok ama dikişler erimedi hala. ne zaman eriyecekler acaba!
nalanım maltepe bölge hastanesi MİHRİYE BOĞA
çok çok iyi diyemem şuan için daha yeniyiz =) ama gayet ilgili bi kadın güzel muayne ediyo
441 20 20 den randevu alabilirler
kızlar bişi sorcam. bu göbeğimizden aşağı doğru olan kahverengi çizgi ne zaman geçicek?
kuzum ensesine kadar saç içleri dahil alerji oldu
dr normal olur bööle yediin bişii dokunuyodur geçer dedi ama ben baylmak üzereyim üzüntüden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?