2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
püfff gelmiş doktor gittik aşımızı yaptırdık geldik (
bi daha ki ay aşılarında kesinlikle babasıda gelecek valla hiç kusura bakmasın banada yazık psikolojim bozuldu

geçmiş olsun melrah, bizim de başımıza geldi ama kararmadan hallettik neyseki.
babaannem derdi ki "ana olanın ...ünde de gözü olcak" biz de alışacağız artık her an dikkatli olmak lazım gerçekten

bi daha ki ay aşılarında kesinlikle babasıda gelecek valla hiç kusura bakmasın banada yazık psikolojim bozuldu

oyy kıyamam
bende alerji için ilaç kullanıyoruz die bugün yaptırmadım yarın götürücem bakalım nolceekk:18:

ya saol cnm. sutu herkes soyluo da kocam oyar benı ole bısı yapsam :) ılık pamukla sılıoruz ıste

bende dun ılk asıyı yaptırdım ama saglık ocagına gıttım acaip agladı ama ben hemen sarıldım sustu kuzum.
of ana olmak hakketen zormus ya vallahı ıcım gıdıyor

evet nerden bulucaz dısanseri
bende s.ocagına gıttım aile hekimim ölmüş baskası atanacakmıs subata kadar herhngı bırıne gıdebılırmısım

agzı pamukcuk olan varmı

slm herkese.
dün gece ateşler içinde yattım...üşüyorum terliyorum.Kuzey durmuyooo emdikçe emmek istiyoo.meme uçlarım yara olduzaten gögüs ucu da kullanıyorum.zormuş loğusalık hamilelik daha kolaymış yaa...

melrahcım cok gecmıs olsun ınan tuylerım dıken dıken oldu allah agıslamıs bebegını cnm
ay alah hepimizi korusun

sutun cok da ondan mı acaba. tas gıbı mı gosulerın sagmayı dene ıstersen fazla olursa ates yapar dedıler

kızlar bişi sorcam. bu göbeğimizden aşağı doğru olan kahverengi çizgi ne zaman geçicek?

iki gecedir ben de aynı durumdaydım. tek göğsüm çok dolu oluyor. dolu olunca almak da istemiyor kızım.

sutun cok da ondan mı acaba. tas gıbı mı gosulerın sagmayı dene ıstersen fazla olursa ates yapar dedıler

evet ondan olabilir. inşallah mastit değilimdir.

kuzum ensesine kadar saç içleri dahil alerji oldu
dr normal olur bööle yediin bişii dokunuyodur geçer dedi ama ben baylmak üzereyim üzüntüden

nalanım maltepe bölge hastanesi MİHRİYE BOĞA
çok çok iyi diyemem şuan için daha yeniyiz =) ama gayet ilgili bi kadın güzel muayne ediyo
441 20 20 den randevu alabilirler

tmm iloşum numarayı veririm arasınlar bi bakalım, çok saol...

Geçmiş olsun duruya, çok mu ağladı cnm?

kızlar bişi sorcam. bu göbeğimizden aşağı doğru olan kahverengi çizgi ne zaman geçicek?

Bende hiç çıkmadı o çizgi...

kuzum ensesine kadar saç içleri dahil alerji oldu
dr normal olur bööle yediin bişii dokunuyodur geçer dedi ama ben baylmak üzereyim üzüntüden

gecmis olsun cnm

selam kizlar

prop oglunun gozundeki capaga anne sutunu damlattinmi benim oglumun dogdugunda gozunun icinde beyaz kisminda kipkirmizi olmustu dr. a goturdum dr. anne sutunu damlat dedi. ben damattim simdi hic birseyi yok gitti kizariklik.bir dene istersen zarrai olacagini sanmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…