pof pof pffffff.. cok uykum var..
sbh doktora gıttık kalca cıkıgı ultrsonu ıcın Demır doktorun ustune başına işedi, yaklaşık 1 kilo fln işedi her yer battı..
gözünü kendı doktorumuza sordum goz doktoruna sımdı goturme 3. ayı bekleyelım sımdı tıkanıksa actırsak yıne kapanma ıhtımalı var ayrıca tıkanıksa kendı kendıne acılma ıhtımalıde var o yuzden sımdı ellemeylım bebenın gozunu dedı iyi dedim..
dıyetısyene gıttım aldım guzelcene bır dıyet lıstesı karı dıyo kı 3-4 kılo versen ıdeal oluo, ben dıorum 8-9 desdur dedı az yavas dedı.. gıtsın bakalım su iğrenc kılolar
offff ne zor bi geceydi gerçi hala devam ediyor zorluk bütün gece gazdan kıvrandı uyumadı 2 gündür kakada yapamıyo sabah 1 kaşık zeytinyağı yutturdum şapır şupur hey allahım onu bile sevdiya hayret sonra aldım kucağıma patır patır gaz çıkardıben kaka bekliyordum ama gazda olur napıyım ama hala geçmedi huzursuzluğu ıkınıp duruyo sıcak havlu koydum uyudu kaç dakka sürcek bakalım
melrah geçmiş olsun canım allah korusun bütün bebişleri[/QUOTE
aynı durumdaym semacım poff nası cıkıcak su kakalar yaa
Sabah 5 e kadar ağladı duru uyumadı diyom, sahi mi, diyo bana, güya bütün gece sesini duymuş ama biz nasılsa kalktık diye kalkmamış, bahaneye bak, len sen niye geldin, bize yardım etmek için değil mi...
yarın gelir benimki baktımda kargoya verilmiş cnmm gecede çok tıkalıydı burnu uyuyamadı rahat yavrumsezen cnm hiç tıkanmadı burnu dün gecede allaha şükür, bi de burnu tıkansa o huysuzluğun üstüne tam olurdu valla...
ben hiç kapatmadım onu hep açık duruyo, suyu baya gidio 6-8 saat arası, ay iyiki almışız valla, inş. kayrada hemen rahatlar cnm...
nereye yazmıştın canım? özelden yazdıysan görmedim, malum pek ilgilenemiyorum ama en kısa zamanda eklerim..
İstanbul anadolu yakasında oturan arkadaşlarım size bi şi sorcam, hangi çocuk dr.una götürüyosunuz bebenizi, muayenehanesi olan bi dr. tavsiyesinde bulunabilir misiniz?
Görümcemin çocuk dr.u muayenehaneyi kapatmış gitmiş, ortada kaldılar 10 aylık çocukla, ii bi dr. arıyolar şimdi, tuzla- bostancı arası bi dr olursa ii olur, onlar tuzlada oturuyo, malum orası baya uzakta kalıyo...
Ay nolur hemen cevap yazın kızlar, yazık öle herhangi birine götürmesin ii biri olsun, tavsiye üzerine gidersen içimiz rahat eder bari...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?