2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
offff ne zor bi geceydi gerçi hala devam ediyor zorluk bütün gece gazdan kıvrandı uyumadı 2 gündür kakada yapamıyo sabah 1 kaşık zeytinyağı yutturdum şapır şupur hey allahım onu bile sevdiya hayret sonra aldım kucağıma patır patır gaz çıkardı ben kaka bekliyordum ama gazda olur napıyım ama hala geçmedi huzursuzluğu ıkınıp duruyo sıcak havlu koydum uyudu kaç dakka sürcek bakalım

melrah geçmiş olsun canım allah korusun bütün bebişleri

pof pof pffffff.. cok uykum var..
sbh doktora gıttık kalca cıkıgı ultrsonu ıcın Demır doktorun ustune başına işedi, yaklaşık 1 kilo fln işedi her yer battı..
gözünü kendı doktorumuza sordum goz doktoruna sımdı goturme 3. ayı bekleyelım sımdı tıkanıksa actırsak yıne kapanma ıhtımalı var ayrıca tıkanıksa kendı kendıne acılma ıhtımalıde var o yuzden sımdı ellemeylım bebenın gozunu dedı iyi dedim..
dıyetısyene gıttım aldım guzelcene bır dıyet lıstesı karı dıyo kı 3-4 kılo versen ıdeal oluo, ben dıorum 8-9 desdur dedı az yavas dedı.. gıtsın bakalım su iğrenc kılolar

cnm gecmıs olsun ya gecmse bakaadı hayrdır ne oldu gozune demırın

İstanbul anadolu yakasında oturan arkadaşlarım size bi şi sorcam, hangi çocuk dr.una götürüyosunuz bebenizi, muayenehanesi olan bi dr. tavsiyesinde bulunabilir misiniz?

Görümcemin çocuk dr.u muayenehaneyi kapatmış gitmiş, ortada kaldılar 10 aylık çocukla, ii bi dr. arıyolar şimdi, tuzla- bostancı arası bi dr olursa ii olur, onlar tuzlada oturuyo, malum orası baya uzakta kalıyo...

Ay nolur hemen cevap yazın kızlar, yazık öle herhangi birine götürmesin ii biri olsun, tavsiye üzerine gidersen içimiz rahat eder bari...

ay cnm gecmıs olsun tatlm ya bende u saah gozunde caak gıbı bısey gordum aman hayırlısı..sen asıları hastanede mı yaptırıorsun

bafocum ılk asıyı hastanede yaptırdım dıgerlerını saglık ocagında yaptırcaz bomontıde kayıtlıymısız bı ara oraya da gıdıp ası ıcın haber vermemız lazım bıktım hastanelerden bıktımmmmm verem asısı da duygu hanım soylemıstır verem savas dıspanserınde olcak

yarın gelir benimki baktımda kargoya verilmiş cnmm gecede çok tıkalıydı burnu uyuyamadı rahat yavrum

nalanım maltepe bölge hastanesi MİHRİYE BOĞA
çok çok iyi diyemem şuan için daha yeniyiz =) ama gayet ilgili bi kadın güzel muayne ediyo
441 20 20 den randevu alabilirler

Son düzenleme:
üfffffffffff ne iğrenç bir geceydi gazdan kıvrandı kıvrandıkça yedi yedikçe kustu ((( delirecektim artık ki eşim rezene çayını yetiştirdi bende onunla uyumaya alışmasın diye vermiyordum ama sonunda uyudu gripin nasıl 7 saat uyuyor senin kız benimki asla 3 saati geçirmez acıkmıyor mu çok şaşırdım :26:

selam kizlar nasilsiniz akca asagida görünüyorsun naptin bebegine kavustun heralde

slm annecikler bugün kızımın aşı günüydü aşısını yaptırdım sağlık ocağında kuzum nasıl çığlık çığlığa ortalığı ayağa kaldırdı birde gderken uyudu arabada zor uyandırdık uykusunda acıdan şıçramasın diye(( çok şükür şimdi evdeyiz iyiziz doktor ateş felan yapmaz dedi her ihtimale karşıda şurup yazdı..miniğimde 4100 gr olmuş kilo alışıda iyi dedi ama beni hgala emmediği için bi kamyon fırça yedim doktordan geldim sanki ben keyfimden enzirmiyorum deli oluyorum((sabaha kadar ne dualar ediyorum emsin diye ne olur sizde dua edin annecikler lohusaların duası kabul olurmuş...

melrah çok geçmiş olsun arkadaşım.. Allah miniklerimizi bize bağışlasın...bende dli oluyorum bu olaya geçen gece kocam biberonla süt verirken genzine kaçtı görmen lazım kocamın rengi attı ne yapacağımızı şaşırdık hem tecrübesizlik hemde telaştan elimiz ayağımıza dolandı ...

hepinize merhabalar...
geçmiş olsun dileklerinde bulunan tüm anneler çok teşekkürler...
inşallah bundan sonra hiçbirimiz kötü tecrübeler yaşamak durumunda kalmayız...
işimiz zor vallahii...hele bu gaz beni deli etcek...emiyo-gazı başlıyo -gaz geçiyo-hıçkırık tutuyo..zaten bu arada çocuğun uykusu kaçıyo bide uyutma derdi çıkıyo..off ki ne off...
propcum bizde de çapak başladı damla vermiştik başka doktor verme dedi..tıkanıklık varsa açılması için ılık sulu steril gazlı bezle sil burnunun kenarından aşağıya doğru masaj yap dedi doktor..bi dene istersen..
kayınvalidemde doktordan iyi biliyo gibi tutturdu sütünden damlat diye..işe yaramı bilemiyorum, ben daha denemedim gerçi..o söylediğiyle kalıyo sadece:)))

slm kızlar
gaz sancıları herkesi bitirmiş galiba.
öyle bir kısırdöngü ki, gaz oldukça emmek istiyor emdikçe hava yutuyor sonra yine gaz....
meme başını alıyor kilitliyor ağzını keçi! cebelleşiyoruz ama nafile dediği dedik sonra hava yutup duruyor, hem de az süt gelmiş oluyor. üstüne benim göğüs ucum yanıyor boş yere...
nasıl çözücez bakalım bu sorunu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…