Oo kimse ayakta degil bakiyorum da butun bebeler misuiiiil misiiiil uyuyo heralde :)))
burdayız tabikide . Kızlar dün sinir krizi gecirmek üzereydim masal nedensiz saatlerce ağladı kucakta gezince susuyor cok pis alıştırdık kızımı cok kızıyorum kendime niye izin verdim diye offf. Bugün kahvaltıya davetliydim eşim çalışacak ama dünkü huysuzluğumuzdan sona masalla gidemem biz ne zaman sosyal hayata başlıcaz valla psikolojim bozuldu sözde dün annemde dinlenecektim kimse başedemlyor ki offf ki ne of
amin canım sağol.nasılsın prenseslerin kraliçesi:)asocum geçmiş olsun canım tez zamanda iyileşirsin inş..
amin canım sağol.nasılsın prenseslerin kraliçesi:)
Nasıl olayım be canım ya hemoroid denen illetle uğraşıyorum gerçi ağrı yapan şey fissürmüş.çarşamba kurtulcam bakalım allahın izniyle.ayyy saol şekerimm..
nasılolim asom yaa ugrasıyoz ikisiylee:)))
kayınvalidemler hemen yan sokagımdalar sabah akşam burdalar anca idare ediyoz yoksa delirirdim heralde
sen napıyonn asya prenses napıyoo
Çarşamba günü 12.30da ameliyat oluyorum genel anestezi yapılcak.Genel anestezi istemiyorum lokal yapsalar ya of doktor genel olcak diyorBir de nedendir bilmem korkmaya başladım dün gece kaç kere uyandım kızıma sarıldım öptüm.Ben aslında bu tür şeylerden hiç korkan biri değilim ama ya bana bir şey olur da kızım annesiz kalırsa diye korkmaya başladım Çok saçmalıyorum belki ama ben de anlamadım kendimi.Kimseye de diyemiyorum neden böyle oldum ki
Nasıl olayım be canım ya hemoroid denen illetle uğraşıyorum gerçi ağrı yapan şey fissürmüş.çarşamba kurtulcam bakalım allahın izniyle.
Asya da napsın uyutmaya çalışıyorum hanfendiyi:)
benimki de annelik psikolojisinden işteay canım hiçendişe etme seni okadar iyi anlıyorumki..
çünkü bende yağmurda genel anestezi oldum sabah doguma giderken eylül uyyordu çok agladim..annemler alan susturamadılar neden aglıyosun falan diyolardi ama işte annelik böle işte..hep eylüle baktım giderken ya bana bişi olursa o napardiye..
ama allahın izniyle bişey olmadan atlattık
seninkide gayet dogal bir duygu annelik psikolojisi canim
Ay ne güzel uyusunlar ya ben de uyuyamadım ameliyat hakkında bilgi alayım diye kalktım geceden beri yarım yamalak uyudum:Samann o illet bendede var..
çok agrı yapıyor zaman zaman..
en iyisi olup kurtulmak canim
memendemi uyoor cadım benim:))
benimki az önce kucagimda iyice uyudu bıraktım yerine eylülde uyusada bende hemen gömülsem yataga
hatta yagmura baktım ayy okadar özendimki ne güzel uyuyor yataginda diye:84:
çok saol semacım, darısı sizin başınıza, valla çocuk pamuk gibi oldu, mışıl mışıl uyuyo şu an, kıyamam ben onlara ya, bi kaka yapmak bile onları nasıl zorluyo...
sema, ben her altını açtığımda karnına ve ayaklarının altına krem ya da yağ ile 20 dakika kadar masaj yaptım, karnına hem dairesel hemde karnın ortasından iki elle sanki defter sayfası düzeltiyo gibi hafif bastırarak yapıyorum masajı, acayip gaz çıkartıyo ve kakasını yapmasına yardımcı oluyo baya, sende dene tatlım, bi de sıcak su torbası koy karnına ılık bi şekilde o da çok ii gelio...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?