2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
biz de uyandık.. gerçi göğsümde mayışmış bir halde yatıyor. Belki uyur yine

burdayız tabikide . Kızlar dün sinir krizi gecirmek üzereydim masal nedensiz saatlerce ağladı kucakta gezince susuyor cok pis alıştırdık kızımı cok kızıyorum kendime niye izin verdim diye offf. Bugün kahvaltıya davetliydim eşim çalışacak ama dünkü huysuzluğumuzdan sona masalla gidemem biz ne zaman sosyal hayata başlıcaz valla psikolojim bozuldu sözde dün annemde dinlenecektim kimse başedemlyor ki offf ki ne of

benim ikiside 7 de kalktı biri kıagımda mayıştı..öbürüde mayştı bakalım ben nezaman uyuycam
uykusuzluktan başım agrıyorr

yasemincim dert etme bukadar herşey yoluna giriyor..ayrıca gazı vardır büyük ihtimallee masalın
2 ay daha sabredin gazları gececek ozaman
kucak meselesine gelince benimkide iyice alıştı yerine koyuna uyanıyor dolayısıyla benle yatıyorr

amin canım sağol.nasılsın prenseslerin kraliçesi:)

ayyy saol şekerimm..
nasılolim asom yaa ugrasıyoz ikisiylee:)))
kayınvalidemler hemen yan sokagımdalar sabah akşam burdalar anca idare ediyoz yoksa delirirdim heralde
sen napıyonn asya prenses napıyoo

Çarşamba günü 12.30da ameliyat oluyorum genel anestezi yapılcak.Genel anestezi istemiyorum lokal yapsalar ya of doktor genel olcak diyorBir de nedendir bilmem korkmaya başladım dün gece kaç kere uyandım kızıma sarıldım öptüm.Ben aslında bu tür şeylerden hiç korkan biri değilim ama ya bana bir şey olur da kızım annesiz kalırsa diye korkmaya başladım Çok saçmalıyorum belki ama ben de anlamadım kendimi.Kimseye de diyemiyorum neden böyle oldum ki

ayyy saol şekerimm..
nasılolim asom yaa ugrasıyoz ikisiylee:)))
kayınvalidemler hemen yan sokagımdalar sabah akşam burdalar anca idare ediyoz yoksa delirirdim heralde
sen napıyonn asya prenses napıyoo
Nasıl olayım be canım ya hemoroid denen illetle uğraşıyorum gerçi ağrı yapan şey fissürmüş.çarşamba kurtulcam bakalım allahın izniyle.
Asya da napsın uyutmaya çalışıyorum hanfendiyi:)

ay canım hiçendişe etme seni okadar iyi anlıyorumki..
çünkü bende yağmurda genel anestezi oldum sabah doguma giderken eylül uyyordu çok agladim..annemler alan susturamadılar neden aglıyosun falan diyolardi ama işte annelik böle işte..hep eylüle baktım giderken ya bana bişi olursa o napardiye..
ama allahın izniyle bişey olmadan atlattık
seninkide gayet dogal bir duygu annelik psikolojisi canim

amann o illet bendede var..
çok agrı yapıyor zaman zaman..
en iyisi olup kurtulmak canim

memendemi uyoor cadım benim:))
benimki az önce kucagimda iyice uyudu bıraktım yerine eylülde uyusada bende hemen gömülsem yataga
hatta yagmura baktım ayy okadar özendimki ne güzel uyuyor yataginda diye:84:

benimki de annelik psikolojisinden işteOf hayırlısıyla atlatırım inşallah.
Ay ne güzel uyusunlar ya ben de uyuyamadım ameliyat hakkında bilgi alayım diye kalktım geceden beri yarım yamalak uyudum:S

ah canım benim sıpa altını daha açarken ortalığı ayağa kaldırıyor ama masaj sürekli yapıyorum elim hep karnında su torbasınıda hergün ayaklarına koyuyorum karnınada sıcak havlu ama nafile gazı çıkıor ama kaka yok şimdi araştırdım çok normalmiş biçok kişi yaşıyormuş bu sorunu makatı dar olabilirmiş zamanla düzene girermiş dereceyle uyarın olmadı gliserin fitil koyun diyor doktorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…