saol canım.. ateşi normal gibi.. neyse babasının omuzunda uykuya dalabildi sonunda..
bakalım gecemiz nası geçicek
nalan hiç tatlıyı sevmeyen ben, öyle bır tatlı yeme istegı var kı içimde... bıraz önce eritme halva yedım resmen ya....
ben ayda bır kez tatlı yerdım... oda törenle olurdu zaten..reng olacagım hafta sadece..
şimdi her şeyı tatlı aldırıyorum inanamıyorum kendıme
calpol diye bi şurup varmış burda sölemişlerdi, aşı öncesi ve sonrası kullanılan bi şurup, dr. unuza danışın istersen izin verirse kullanırsınız...
nalan hiç tatlıyı sevmeyen ben, öyle bır tatlı yeme istegı var kı içimde... bıraz önce eritme halva yedım resmen ya....
ben ayda bır kez tatlı yerdım... oda törenle olurdu zaten..reng olacagım hafta sadece..
şimdi her şeyı tatlı aldırıyorum inanamıyorum kendıme
aa evet duymuştum calpolu.. not alıym da 2. ayımızdaki aşılarda onu kullanalım.soralım doktorumuza.. saol canım.. sizin de kaka olayına sevindim. kuzular rahatlayınca insan nasıl mutlu oluyor.. annelik çok enteresan bir olaymış..
aynı durum bende de mevcut.. yemek yemeyim her öğün tatlı yiyim.. abur cubura da acayip düştüm.ağzım hiç boş durmuyoo.. reklamlarda ne görsem canım çekiyoo.. hamilelikte hep tuttum kendimi açıkcası pek de bişey canım istemediğinden tutmak kolay oldu.9 kilo aldım.hatta şimdide hepsini vermiş gibiyim.ama bu gidişle bir süre sonra acayip kilo alıcam.kendimi tutamıyorum..
arkadaşlar bi sorum olcek..
biz bugün 1 ayımızı doldurduk.2. hepatit aşımızı olduk.1.si doğduğunda olmuştu.
kızım bugün çok huzursuz.sizde de boyle bi huzursuzluk hali olmuş muydu???
nalan senın kaç kılo fazlan var.. ve ne kadar verdın dogumdan sonra
selam kızlar,
Doktora gittim bugün.Çarşamba günü aksilik olmazsa ameliyat oluyorum.Fissür ve hemoroid ameliyatı olcam.3 saat emziremicekmişim sadece o da problem değil.sağcam artık süt.doktor şimdiden sağ stokla dursun ne olur ne olmaz dedi.1 gece hastanede yatcam ertesi gün evimdeyim allah izin verirse.cumartesi de annemle beraber ankaraya gitcez.Artık yapcak bir şey yok olayım bu ameliyatı kurtulayım yeter valla.
selam kızlar,
Doktora gittim bugün.Çarşamba günü aksilik olmazsa ameliyat oluyorum.Fissür ve hemoroid ameliyatı olcam.3 saat emziremicekmişim sadece o da problem değil.sağcam artık süt.doktor şimdiden sağ stokla dursun ne olur ne olmaz dedi.1 gece hastanede yatcam ertesi gün evimdeyim allah izin verirse.cumartesi de annemle beraber ankaraya gitcez.Artık yapcak bir şey yok olayım bu ameliyatı kurtulayım yeter valla.
ben şu an 82 kg mım, doğuma 97 kg girdim, yani 15 kg verdim...
haftaya allah kısmet ederse zeynep ve sezene katılıp bende rejime başlicam, önümde uzun bi yol var daha...
piiiiiiiffffffffffffffff.....
hehe bunu verdim Hepsiburada.com : LEG AVENUE Saten Kurdelalı File Jartiyer Çorabı9261 | Giyim / Aksesuar
bunun üstünede çok güzel bi babydolüm var da
çok saol semacım, darısı sizin başınıza, valla çocuk pamuk gibi oldu, mışıl mışıl uyuyo şu an, kıyamam ben onlara ya, bi kaka yapmak bile onları nasıl zorluyo...
sema, ben her altını açtığımda karnına ve ayaklarının altına krem ya da yağ ile 20 dakika kadar masaj yaptım, karnına hem dairesel hemde karnın ortasından iki elle sanki defter sayfası düzeltiyo gibi hafif bastırarak yapıyorum masajı, acayip gaz çıkartıyo ve kakasını yapmasına yardımcı oluyo baya, sende dene tatlım, bi de sıcak su torbası koy karnına ılık bi şekilde o da çok ii gelio...
selam kızlar,
dogumda ben yaklasık 6 kg falan verdım.. sen iyi vermişşin... benım vermem gereken 16 kg var offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
ya ben hamişken aldığım kilonun hepsini verdim ama önceden aldığım kilolar var onları vermem lazım şimdi....
sen emzirirsen o kiloları çok rahat verirsin, takma kafana bence, bol bol emzirmeye bak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?