2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nalan hiç tatlıyı sevmeyen ben, öyle bır tatlı yeme istegı var kı içimde... bıraz önce eritme halva yedım resmen ya....

ben ayda bır kez tatlı yerdım... oda törenle olurdu zaten..reng olacagım hafta sadece..
şimdi her şeyı tatlı aldırıyorum inanamıyorum kendıme

emzirdiğin için öle cnm bende de öle maalesef, maalesef diyorum çünki bu kilo vermeme engel oluyo...

calpol diye bi şurup varmış burda sölemişlerdi, aşı öncesi ve sonrası kullanılan bi şurup, dr. unuza danışın istersen izin verirse kullanırsınız...

aa evet duymuştum calpolu.. not alıym da 2. ayımızdaki aşılarda onu kullanalım.soralım doktorumuza.. saol canım.. sizin de kaka olayına sevindim. kuzular rahatlayınca insan nasıl mutlu oluyor.. annelik çok enteresan bir olaymış..

aynı durum bende de mevcut.. yemek yemeyim her öğün tatlı yiyim.. abur cubura da acayip düştüm.ağzım hiç boş durmuyoo.. reklamlarda ne görsem canım çekiyoo.. hamilelikte hep tuttum kendimi açıkcası pek de bişey canım istemediğinden tutmak kolay oldu.9 kilo aldım.hatta şimdide hepsini vermiş gibiyim.ama bu gidişle bir süre sonra acayip kilo alıcam.kendimi tutamıyorum..

reca ederim ne demek, bende sorup alcam ondan cnm...

aman sen yinede dikkat et cnm, sonra kiloları vermek daha zor oluyo..

arkadaşlar bi sorum olcek..
biz bugün 1 ayımızı doldurduk.2. hepatit aşımızı olduk.1.si doğduğunda olmuştu.
kızım bugün çok huzursuz.sizde de boyle bi huzursuzluk hali olmuş muydu???

bizdede aşıdan sonra bir problem olmadı zaten doktorda bunda bir proplem olmaz dedi yinede calpol yazdı..gaz yada uykusuzluk gibi başka bişeydir inş..problemi...geçmiş olsun

tatlıya bende inanılmaz düştüm bu aralar allahtan kocam hepsini yiyor ben sadece gözümü doyuruyorum sonrada devamı olmayınca evde yememiş oluyorum...

özgülcüm çok güzel anlatmışsın hikayeni canım...ivetttt şimdi hatırladım kimler doğurmuş diye takılırken topiğe senin sancı çekişlerini anlatışını...

selam kızlar,
Doktora gittim bugün.Çarşamba günü aksilik olmazsa ameliyat oluyorum.Fissür ve hemoroid ameliyatı olcam.3 saat emziremicekmişim sadece o da problem değil.sağcam artık süt.doktor şimdiden sağ stokla dursun ne olur ne olmaz dedi.1 gece hastanede yatcam ertesi gün evimdeyim allah izin verirse.cumartesi de annemle beraber ankaraya gitcez.Artık yapcak bir şey yok olayım bu ameliyatı kurtulayım yeter valla.

nalan senın kaç kılo fazlan var.. ve ne kadar verdın dogumdan sonra

ben şu an 82 kg mım, doğuma 97 kg girdim, yani 15 kg verdim...

haftaya allah kısmet ederse zeynep ve sezene katılıp bende rejime başlicam, önümde uzun bi yol var daha...

piiiiiiiffffffffffffffff.....

Son düzenleme:

hadi inş. hayırlısı olur cnm, bölesi daha ii, acılarından kurtulcan, çok daha rahat olcan, aman ii sevindim valla...

çok geçmiş olsun.. kurtulursun inşallah canım...

ben şu an 82 kg mım, doğuma 97 kg girdim, yani 15 kg verdim...

haftaya allah kısmet ederse zeynep ve sezene katılıp bende rejime başlicam, önümde uzun bi yol var daha...

piiiiiiiffffffffffffffff.....

dogumda ben yaklasık 6 kg falan verdım.. sen iyi vermişşin... benım vermem gereken 16 kg var offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

oooo seksü gacı olacan anlaşılan,kocan bu kadar süre sonra bayram edecek valla.Ben kilo fazlamdan dolayı hiç seksi hissetmiyom kendimi,bunları giysem bile yakıştırmam şuan kendime.Ahh ah neydim noldum:85:

her altını açtığında yapıyomusun masaj? eviniz kaloriferlimi?Biz alelacele 2 dkda bezini değiştirip kremini sürüp giydiriyoruz.Üşür hasta olur diye masaj keyfi falan yapamıyoruz malesef.Ama sıcak su torbasını hergün yapıyorum,rahatlıyo kızım

hadi bakalım gözünaydın diyeyim kurtuluyosun.Ne güzel hemen kalkacaksın.Bu acıyı çekmektense 1 değil 2 -3 gece bile kalınır gerçi.

dogumda ben yaklasık 6 kg falan verdım.. sen iyi vermişşin... benım vermem gereken 16 kg var offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

ya ben hamişken aldığım kilonun hepsini verdim ama önceden aldığım kilolar var onları vermem lazım şimdi....

sen emzirirsen o kiloları çok rahat verirsin, takma kafana bence, bol bol emzirmeye bak...

ya ben hamişken aldığım kilonun hepsini verdim ama önceden aldığım kilolar var onları vermem lazım şimdi....

sen emzirirsen o kiloları çok rahat verirsin, takma kafana bence, bol bol emzirmeye bak...

emzırıyorum ama çabuk doyuyor.. bu yuzden goguslerım şişiyor.. her gun sabah sagıyorum... buzluk benım sutlerle doldu nerdeyse..:))))
gunluk 100 ml falan dolaba atıyorum.. ilerde içiririm artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…