oooo seksü gacı olacan anlaşılan,kocan bu kadar süre sonra bayram edecek valla.Ben kilo fazlamdan dolayı hiç seksi hissetmiyom kendimi,bunları giysem bile yakıştırmam şuan kendime.Ahh ah neydim noldum:85:
her altını açtığında yapıyomusun masaj? eviniz kaloriferlimi?Biz alelacele 2 dkda bezini değiştirip kremini sürüp giydiriyoruz.Üşür hasta olur diye masaj keyfi falan yapamıyoruz malesef.Ama sıcak su torbasını hergün yapıyorum,rahatlıyo kızım
hadi bakalım gözünaydın diyeyim kurtuluyosun.Ne güzel hemen kalkacaksın.Bu acıyı çekmektense 1 değil 2 -3 gece bile kalınır gerçi.
emzırıyorum ama çabuk doyuyor.. bu yuzden goguslerım şişiyor.. her gun sabah sagıyorum... buzluk benım sutlerle doldu nerdeyse..:))))
gunluk 100 ml falan dolaba atıyorum.. ilerde içiririm artık..
aynen canım ya.çekilcek gibi değil artık çünkü.salı günü annem gelcek cumartesi de ankaraya gitcez 2 hafta kalcam ankarada.hadi inş. hayırlısı olur cnm, bölesi daha ii, acılarından kurtulcan, çok daha rahat olcan, aman ii sevindim valla...
teşekkür ederim inşalllaaaahçok geçmiş olsun.. kurtulursun inşallah canım...
ameliyat acısı bile bu çektiğimn yanında hiç kalıcakmış doktor öyle dedi.olsun da bitdin artıkoooo seksü gacı olacan anlaşılan,kocan bu kadar süre sonra bayram edecek valla.Ben kilo fazlamdan dolayı hiç seksi hissetmiyom kendimi,bunları giysem bile yakıştırmam şuan kendime.Ahh ah neydim noldum:85:
her altını açtığında yapıyomusun masaj? eviniz kaloriferlimi?Biz alelacele 2 dkda bezini değiştirip kremini sürüp giydiriyoruz.Üşür hasta olur diye masaj keyfi falan yapamıyoruz malesef.Ama sıcak su torbasını hergün yapıyorum,rahatlıyo kızım
hadi bakalım gözünaydın diyeyim kurtuluyosun.Ne güzel hemen kalkacaksın.Bu acıyı çekmektense 1 değil 2 -3 gece bile kalınır gerçi.
iştah kesen bıtkı çayları var zayıflamaya yardımcı oluyor.. onları içmeyı düşünüyorum.. ama ıyı araştırmam lazım.. bebegı etkılemesın sonra diye...
amin cnm çok sağolasocum hayirlisiyla kurtulursun insallah
burda da ara ara yagıp kesıyo nalancım
ben yatıyorum bakalım kızlar, hepimize ve yavrularımıza uzun mışıl mışıl uykular olsun işallah yrn görüşürüz
naber kızlar.
asocum hadı bakalım ısalla hemencecık gecer bıter agrın sızın da kurtulursn
bız yenı geldık eve sınemaya gıtmıstık kocacıgımla, demır annemın agzına etmıs, bız geldıgımızde 15 dk oldu uyuyalı dedı annem cılgınlar gıbı aglamıs 140 cc sut agmıstım onu ıcmıs ustune 60 cc de mama ıcmıs :) ben de sımdı bıtkı cayı ıcıyorum snr yatacam ısalla yrn annem gıdıo( yenıden uykusuz geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?