2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

evet her açtığımda yılmadan yapıyorum cnm, ev kaloriferli ve hamam gibi 25 derecede, ben yelpaze kullanıyorum düşün yani...o masaj sayesinde çok rahat edio kuzum, görsen öle bi gaz çıkıyo ki...

iştah kesen bıtkı çayları var zayıflamaya yardımcı oluyor.. onları içmeyı düşünüyorum.. ama ıyı araştırmam lazım.. bebegı etkılemesın sonra diye...

emzırıyorum ama çabuk doyuyor.. bu yuzden goguslerım şişiyor.. her gun sabah sagıyorum... buzluk benım sutlerle doldu nerdeyse..:))))
gunluk 100 ml falan dolaba atıyorum.. ilerde içiririm artık..

benimki paso emiyo ve çok uzun emio onun için sağacak süt kalmıyo maalesef, hatta yeni süt bile zar zor oluyo..

hadi inş. hayırlısı olur cnm, bölesi daha ii, acılarından kurtulcan, çok daha rahat olcan, aman ii sevindim valla...
aynen canım ya.çekilcek gibi değil artık çünkü.salı günü annem gelcek cumartesi de ankaraya gitcez 2 hafta kalcam ankarada.
çok geçmiş olsun.. kurtulursun inşallah canım...
teşekkür ederim inşalllaaaah
ameliyat acısı bile bu çektiğimn yanında hiç kalıcakmış doktor öyle dedi.olsun da bitdin artık

iyi gecelerrr
kızım uyudu eşimde uyudu bende takıldım kaldım selam vermeden çıkmayım dedim :)
kızımın tırnaklarını kestim ohh miss oldu içim rahatladı iyi oldu :)
bende yatayım
iyi geceler herkese hekesın bebişi mışıl mışıl uyur inşallaahhhh:80:

Benimde eşim uyudu, kızımda uyuyo ama ara ara mırıldanıyo, gündüz uyudu gece nöbete dikecek bizi yine, maymunum benim ya...

Bu arada yatağında yatmaya baya alıştı, herhalde bundan sonra artık bizim yanımızda yatmaz...amaaaannn yavaş yavaş her şeye alışıyolar işte...

naber kızlar.
asocum hadı bakalım ısalla hemencecık gecer bıter agrın sızın da kurtulursn
bız yenı geldık eve sınemaya gıtmıstık kocacıgımla, demır annemın agzına etmıs, bız geldıgımızde 15 dk oldu uyuyalı dedı annem cılgınlar gıbı aglamıs 140 cc sut agmıstım onu ıcmıs ustune 60 cc de mama ıcmıs :) ben de sımdı bıtkı cayı ıcıyorum snr yatacam ısalla yrn annem gıdıo ( yenıden uykusuz geceler

ben yatıyorum bakalım kızlar, hepimize ve yavrularımıza uzun mışıl mışıl uykular olsun işallah yrn görüşürüz

:2:
oyy maşallah burcucum ne güzel sinemaya gitmişsin ben gidemiyorum valla..gerçi kayınvalidemler sabah akşam burdalar ama aklım hep evde kalıo..bu arada maşallahhhhhhhhhhh demire obirixx

11 saat oldu hala uyumadı uyumadıkçada sinirleri bozuluyor :)) ay ne yapsam ya gece çayı mı versem ki hiç halim kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…