2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nalancim maşallah duruya..sen dur annesi daha neler edecek o sana neleer göreceksin allahın iznylee

başım agrıoo..küçügüm uyudu eylül ayakta..oda uyusa keşkeeeeeeee

Selam esin nasılsın?

nalancım ****** şurup

ay çok saol cnm da silmişler adını, allahallah biz o kadar çok gaz ilacı konuştuk bi şi denmemişti, bu uygulama yeni mi?

hakkatten iyi cesaret haa ben hayatta yıkayamam tek başıma

fınfıkım nerelerde yaaa:82:

bende bugün onu düşündüm fınfık nerde hakkat???

ohhh kimsecikler kalmamışuyuyn bakalım:))

ben burdayım...

nalancım şüphem yok kesin sen yetişiyorsundur herşeye maaşallah :nazar::nazar:...hamileykende yazdıklarını okuduğum zamanda şaşıp kalıyordum zaten gün içine sığdırdıklarına:nazar:

ooooooooooooooof delirecem belim koptu 4 saatir dakika uyumadı emziğe alıştırmaya çalıştım yok:( emiyo ağzından düşünce basıyor yaygarayıı:(((Allahtan annem geldi eşim nöbetçi diyede ona devrettim şimdilik:(((

hepsi aynı yaaaa..benimkide kucagımda sabshtan beri emioo hala emmek istio.
ama bu ayrı eylül ayrı deli etti beni resmenn şimdi uydu düşünün..ki 14 saattir uyumamaına ragmennn 2 yaşındaki velet bunu yaparsa1 aylıklar napmasınn:37:

hepsi aynı yaaaa..benimkide kucagımda sabshtan beri emioo hala emmek istio.
ama bu ayrı eylül ayrı deli etti beni resmenn şimdi uydu düşünün..ki 14 saattir uyumamaına ragmennn 2 yaşındaki velet bunu yaparsa1 aylıklar napmasınn:37:

haklısın valla artık alıştırmaya çalışıyorum kendimi bu daha iyi halleri diye:(((

iyiyim nalancım 2 çocuk büyütmek zor...onlarla ugraşıom işte..
sen napıon gülüm duru dikmş gene ayaga anlaşıln

ay çok saol cnm da silmişler adını, allahallah biz o kadar çok gaz ilacı konuştuk bi şi denmemişti, bu uygulama yeni mi?

bende bugün onu düşündüm fınfık nerde hakkat???
cidden ya bu nasıl bişey bi kamyon ilaç adı yazdık hiçbiri silinmemişti...
ben rüyamda gördüm fınfıkı( ne kadar tanımasamda) umarım miniğiyle herşey yolundadır..

çayı gaz için veriyoruz çoğunlukla doktorlarda öneriyor en basitinden tv de israhim saraçoğlu geçen gün önerdi rezene çayını benim 18-12-13-15-17-14 yaşlarında yeğenlerim var anneleri hep vermişler çokta iyi gelmiş
tabiki onlar küçük tabiki uyanıcaklar zaten çayda uyanmalarına engel değil e azından benimkinin :97:

çayı uyanmasın diye değil gaz için veriyoruz haliyle gazı olmayan çocukta sakinleşiyor acıkınca uyanıyor zaten

çayı doktorumuz verdi bize ayrıca verdiğimiz bebek çayı gazdan kıvranmasından iyidr rahalıyo kuzular benimde 2. çocuğum:39:

çok teşekkürler cevaplarınız içinn

nalancım şüphem yok kesin sen yetişiyorsundur herşeye maaşallah :nazar::nazar:...hamileykende yazdıklarını okuduğum zamanda şaşıp kalıyordum zaten gün içine sığdırdıklarına:nazar:

yok valla artık her şey yetişmiyor ama elimden geleni yapıyorum tabi....

iyiyim nalancım 2 çocuk büyütmek zor...onlarla ugraşıom işte..
sen napıon gülüm duru dikmş gene ayaga anlaşıln

he valla esin öle oldu dikti beni yine bu saatte, sanada allah kolaylık versin tatlım, işin çok zor...

cidden ya bu nasıl bişey bi kamyon ilaç adı yazdık hiçbiri silinmemişti...
ben rüyamda gördüm fınfıkı( ne kadar tanımasamda) umarım miniğiyle herşey yolundadır..

yeni bi uygulama herhalde...

Günnnaaaaaaayyyydddııııınnnnnnnnn canım....:16:

Gunaydin herkese
sabah altımızı alırken isedik ve kaka yaptık onları temizlerken uyku muyku kaçtı tabi:s
ya bu nasıl bı döngü kakasini yapmak için emioda emio sonra yapıo kakayi gene emio... Bu boyle olmamalı daha az emmeli ben Ocak da çalısmaya başlıcam nasıl olcak böle biberonla sütümü vermeyede kiyamiorum of ki ne of

burcu hayatım o bize heep oluyor bazen günde 2-3 kere.. suratını bile işediği oldu o kadar diyim. çarşaf yastık sürekli yıkanıyor, üst baş kaç kere değişiyor, koltuk hepp siliniyor artık garibime gitmiyo otomatik yapıyorum :))

evimi temizledim bi güzel, çamaşırlarım da kuruyor. oh yaa içim çok rahatladı çok. bi yemek yapcam o kadar. patates yemeği makarna en kolayından idare edelim artık bi süre.

kızlar diyete devam ediyorum ama geçen günler gibi değil. sütüm çok azaldı hemen müdahale ettim. o yüzden bir süre sıkmicam. tabi yine ekmek az, hamur işi yok ama meyvesuyu ve arada tatlıyı koydum kendime. sütten olmiyim kilo derdine..

dışarısı -8,1 gösteriyor inanılmaz soğuk kızlar. kombiyi kökledik ama ev serin. toprak da kat kat sinir oluyo çocuk ama napalım :S

Son düzenleme:
günaydin kizlar bijocum o iseme isi bizdede var her altini actigimda ya isiyor ya miciyor artik koltuk silmekten hal oldum birde koca adam gibi birsürü camasiri cikiyor simdi gene doldu makina burdada bugün cok soguk hava donuyorum ben üsüyorsam oglumda üsüyordur valla zaten burnu biraz tikanmis

bıjo ben dııyetısyenın verdıgı lısteye uyuyorum sutumde azalma yok. sen kafana gore kıstınsa bazı şeylerı o yuzden oyle olmustur.

bıjo ben dııyetısyenın verdıgı lısteye uyuyorum sutumde azalma yok. sen kafana gore kıstınsa bazı şeylerı o yuzden oyle olmustur.

propcum baktım, onda da tatlı yok hatırladığım kadarıyla. zaten hemen hemen aynıymış uyguladıklarımız...

Back
X