ben 2 haftalıkken beri kendim yıkıyorum:)asenamm nasil kendinmi yıkadin tek başına..
bende kendim yıkıyorum ama eşim su döküyor mutlaka bir kişi olmali sen nasil yıkadin kız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben 2 haftalıkken beri kendim yıkıyorum:)asenamm nasil kendinmi yıkadin tek başına..
bende kendim yıkıyorum ama eşim su döküyor mutlaka bir kişi olmali sen nasil yıkadin kız
propcum baktım, onda da tatlı yok hatırladığım kadarıyla. zaten hemen hemen aynıymış uyguladıklarımız...
Pişiği geçer inşallah en kısa zamanda hangi bezi kullanyosun canım sen?Günaydın Millet
İloşum, Nalancım Esincim beni merak etmişler mucakss hepinize
2 gün gezdik kızımla c.tesi kontrolümüz vardı popomuzun pişiği geçmedi acayip bişey doktor 3 tane krem verdi karışım yapıp sürüyorum 3 gündür ama hala aynı :S
Cildimiz çok çok hassasmış hergün mutlaka yıkanmanın yanında avene trixera banyo yağınıda kullanacaz mutlaka :S
bunun dışında maşallah iyiyiz ben günde 3 defa mama takviyesi yapıyorum 100 cc en azından hem kendi rahat uyuyor hem ben rahatlıyorum biraz çünkü sürekli emmek istiyor doktorda onayladı bu programı..
propp yavrum Allah kavuştursun tekrardan anneciğine
asocum genel anesteziden hiç korkma yavrum benim çok kolay geçmişti ki sezeryandan daha kısa sürüyordur hemoroid ameliyatı herhalde..
Nalan en iyi kayınvalide sana gelmeyen yanında olmayan kayınvalidedir yavrum ben daha sen çağıracam dediğinde anlamıştım böyle sinir olacağını seninlle çok benzer taraflarımız var çünkü
ay evet bende çok yoruluyorum bitiyorum ama valla hala kimseyi yanımda istememe konusunda kararlıyım akşam olsun kocam eve gelsin yeter.
düzen müzen kalmıyor çünkü..Aa hoş biri olsada ben emanet edemiyorum kuzumu o da ayrı tabi :S
Biri kucağına aldığında acayip sinir oluyorum psikopatım galiba![]()
Pişiği geçer inşallah en kısa zamanda hangi bezi kullanyosun canım sen?
sağol canım ya olcam kurtulcam artık.hemoroid olup olmadığı ameliyatta belli olcakmış benim fissürüm çok ağrı yapıyomuş.yarım saat demiş doktor bakalım ne olcam.kızımda kalcak aklım hep![]()
olmazsa bi de öyle deniyim canım.. tşk..e cnm komposto ve humana stıl tee var onların ıcındekı seker yetıyo ıste.. ama ben sutlu tatlı da yedım arada supangle yedım bı kucuk kase haftada bır yıyebılırsın demişti
ben alcam hiç indirmicemfınfık ben de kızımı biri kucağına alınca deliriyorum.bir de hamileyken herkese dedim vermem kucağa diye ama kimse anlamamış
fınfık ben de kızımı biri kucağına alınca deliriyorum.bir de hamileyken herkese dedim vermem kucağa diye ama kimse anlamamış
hadi ya hassas popolu durucuk:)asocum premium care kullanıordum huggies e geçtim ama düzelmedi :S
çabuk kendine gelirsin canım inşallah en fazla yarım gününü alyor narkozun tamamen rehavetinden kurtulman
günaydın hazal naber nasılsın
sorma ben de deliriyorum öptüklerinde.Kucaklarına aldıklarında hemen alıyorum emzireyim diyeaa birde öpüyorlar yaa gözüm dönüor kıskanıormuyum acaba:S iş hayatıma bile son vermeyi düşünüyorum bu aralar :S
ah kıyamam ya üşütmüş çok geçmiş olsun cnm ya:Sannelik ne değişik bir duyguymuş şimdi anlıyorum annemin kıy*****i.iyiyim ben cnm saol ama oglumuhasta ettim burnu tikali oksuruyor yavrum
cumartesi k.validem gildeydik balik kizartiyorlardi o yuzden cam kapi actilar oglum baska odadaydi ama arada salona getiriyorlardi ondan usudu oglum. bende cok kotu ruya gordum aglayarak uyandim
yani hic iyi baslayamadim gune :26:
cnm ameliyat olcakmissin umarim hersey yolunda gider hemoroid cok illet biseymis ya sende ameliyat olda kurtul cnm