2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
propcum baktım, onda da tatlı yok hatırladığım kadarıyla. zaten hemen hemen aynıymış uyguladıklarımız...

e cnm komposto ve humana stıl tee var onların ıcındekı seker yetıyo ıste.. ama ben sutlu tatlı da yedım arada supangle yedım bı kucuk kase haftada bır yıyebılırsın demişti

Günaydın Millet
İloşum, Nalancım Esincim beni merak etmişler mucakss hepinize :16:
2 gün gezdik kızımla c.tesi kontrolümüz vardı popomuzun pişiği geçmedi acayip bişey doktor 3 tane krem verdi karışım yapıp sürüyorum 3 gündür ama hala aynı :S
Cildimiz çok çok hassasmış hergün mutlaka yıkanmanın yanında avene trixera banyo yağınıda kullanacaz mutlaka :S
bunun dışında maşallah iyiyiz ben günde 3 defa mama takviyesi yapıyorum 100 cc en azından hem kendi rahat uyuyor hem ben rahatlıyorum biraz çünkü sürekli emmek istiyor doktorda onayladı bu programı..
propp yavrum Allah kavuştursun tekrardan anneciğine
asocum genel anesteziden hiç korkma yavrum benim çok kolay geçmişti ki sezeryandan daha kısa sürüyordur hemoroid ameliyatı herhalde..
Nalan en iyi kayınvalide sana gelmeyen yanında olmayan kayınvalidedir yavrum ben daha sen çağıracam dediğinde anlamıştım böyle sinir olacağını seninlle çok benzer taraflarımız var çünkü
ay evet bende çok yoruluyorum bitiyorum ama valla hala kimseyi yanımda istememe konusunda kararlıyım akşam olsun kocam eve gelsin yeter.
düzen müzen kalmıyor çünkü..Aa hoş biri olsada ben emanet edemiyorum kuzumu o da ayrı tabi :S
Biri kucağına aldığında acayip sinir oluyorum psikopatım galiba:53:

Günaydın Millet
İloşum, Nalancım Esincim beni merak etmişler mucakss hepinize :16:
2 gün gezdik kızımla c.tesi kontrolümüz vardı popomuzun pişiği geçmedi acayip bişey doktor 3 tane krem verdi karışım yapıp sürüyorum 3 gündür ama hala aynı :S
Cildimiz çok çok hassasmış hergün mutlaka yıkanmanın yanında avene trixera banyo yağınıda kullanacaz mutlaka :S
bunun dışında maşallah iyiyiz ben günde 3 defa mama takviyesi yapıyorum 100 cc en azından hem kendi rahat uyuyor hem ben rahatlıyorum biraz çünkü sürekli emmek istiyor doktorda onayladı bu programı..
propp yavrum Allah kavuştursun tekrardan anneciğine
asocum genel anesteziden hiç korkma yavrum benim çok kolay geçmişti ki sezeryandan daha kısa sürüyordur hemoroid ameliyatı herhalde..
Nalan en iyi kayınvalide sana gelmeyen yanında olmayan kayınvalidedir yavrum ben daha sen çağıracam dediğinde anlamıştım böyle sinir olacağını seninlle çok benzer taraflarımız var çünkü
ay evet bende çok yoruluyorum bitiyorum ama valla hala kimseyi yanımda istememe konusunda kararlıyım akşam olsun kocam eve gelsin yeter.
düzen müzen kalmıyor çünkü..Aa hoş biri olsada ben emanet edemiyorum kuzumu o da ayrı tabi :S
Biri kucağına aldığında acayip sinir oluyorum psikopatım galiba:53:
Pişiği geçer inşallah en kısa zamanda hangi bezi kullanyosun canım sen?
sağol canım ya olcam kurtulcam artık.hemoroid olup olmadığı ameliyatta belli olcakmış benim fissürüm çok ağrı yapıyomuş.yarım saat demiş doktor bakalım ne olcam.kızımda kalcak aklım hep:(

fınfık ben de kızımı biri kucağına alınca deliriyorum.bir de hamileyken herkese dedim vermem kucağa diye ama kimse anlamamış

Pişiği geçer inşallah en kısa zamanda hangi bezi kullanyosun canım sen?
sağol canım ya olcam kurtulcam artık.hemoroid olup olmadığı ameliyatta belli olcakmış benim fissürüm çok ağrı yapıyomuş.yarım saat demiş doktor bakalım ne olcam.kızımda kalcak aklım hep:(

asocum premium care kullanıordum huggies e geçtim ama düzelmedi :S
çabuk kendine gelirsin canım inşallah en fazla yarım gününü alyor narkozun tamamen rehavetinden kurtulman

napsın asocum babasını yolcu ettı sımdı gulucuklerle, emmeye basladı.. bana nerdeyse hıc gulmuo hep babaya :(( nankor cocuk

fınfıkım gecmıs olsun cnm. yalnızlık guzel de ayda 2 gun annenın yanında olmASı da guzelmış..

kızlar dun gece parıse gıdıcektık fecı uykum geldı saat 1de parıse mı gıdılır:43: cok yorgunum dedım, sbh gıdıcektık tam demır uyandı zırıl zırıl:14: yanı bız hala parıse gıdemedık çıldıracağğmmmm

e cnm komposto ve humana stıl tee var onların ıcındekı seker yetıyo ıste.. ama ben sutlu tatlı da yedım arada supangle yedım bı kucuk kase haftada bır yıyebılırsın demişti
olmazsa bi de öyle deniyim canım.. tşk..

fınfık ben de kızımı biri kucağına alınca deliriyorum.bir de hamileyken herkese dedim vermem kucağa diye ama kimse anlamamış
ben alcam hiç indirmicem :52::52:

fınfık ben pişikten her altını açtığımda belden aşasını yıkayarak ve de bepanten merhemi kalın bir tabaka sürerek geçirdim. ama 1 haftada anca geçti çok fenaydı :S insanın içi gidiyor seni anlayabiliyorum.. bi de trosyd kremi tavsiye ederim..

asocum premium care kullanıordum huggies e geçtim ama düzelmedi :S
çabuk kendine gelirsin canım inşallah en fazla yarım gününü alyor narkozun tamamen rehavetinden kurtulman
hadi ya hassas popolu durucuk:)
inşallah cnm narkozun etkisi hemen geçer umarım doktor 3 saat emziremezsin dedi o kadar

günaydın hazal naber nasılsın

iyiyim ben cnm saol ama oglumuhasta ettim burnu tikali oksuruyor yavrum :14:
cumartesi k.validem gildeydik balik kizartiyorlardi o yuzden cam kapi actilar oglum baska odadaydi ama arada salona getiriyorlardi ondan usudu oglum. bende cok kotu ruya gordum aglayarak uyandim :14:

yani hic iyi baslayamadim gune :26:
cnm ameliyat olcakmissin umarim hersey yolunda gider hemoroid cok illet biseymis ya sende ameliyat olda kurtul cnm

aa birde öpüyorlar yaa gözüm dönüor kıskanıormuyum acaba:S iş hayatıma bile son vermeyi düşünüyorum bu aralar :S
sorma ben de deliriyorum öptüklerinde.Kucaklarına aldıklarında hemen alıyorum emzireyim diye:D:D:D içimden de dua ediyorum inşallah üstlerine kusar diye:D
ay evet ya iş hayatına nasıl döncen uf:(

ben spiral taktirdigimdan beri kanamam oluyor dr. sadece 2 gun kanama olur demisti ya normalmiki esim geldimi dr.u aricaz.

iyiyim ben cnm saol ama oglumuhasta ettim burnu tikali oksuruyor yavrum :14:
cumartesi k.validem gildeydik balik kizartiyorlardi o yuzden cam kapi actilar oglum baska odadaydi ama arada salona getiriyorlardi ondan usudu oglum. bende cok kotu ruya gordum aglayarak uyandim :14:

yani hic iyi baslayamadim gune :26:
cnm ameliyat olcakmissin umarim hersey yolunda gider hemoroid cok illet biseymis ya sende ameliyat olda kurtul cnm
ah kıyamam ya üşütmüş çok geçmiş olsun cnm ya:Sannelik ne değişik bir duyguymuş şimdi anlıyorum annemin kıy*****i.
sağol canım illet ki ne illet çarşamba inşallah kurtulcam inşallah her şey yolunda gider dua edin bana:(

Back
X