2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızım uykusnun arasında garıp sesler çıkarıyor.. aglıyor sanıyorum koşuyorum mırıldanıyor öyle..

fotografçıya basması için foto gönderdım.. adam bır resmı çok begenmış iki tane fazladan basmiş:))))

çok zorda kalınca açarım bende. telefonada yüklerim
çok ağlayınca saç kurutma mak. sesiyle susuyor bakalım bunda da susacakmı:81:

fınfınk benımde öyle sızlıyor...

yaa bu gogusler çok sarkar mı acaba emzırme bıtınce..?????

nalan kayınvalıden konya lımı?

hayır, gezmeye gitti konyaya, mevlana haftası varmış galiba, benim kayınvaldem gezmeye gelince sapasağlam ama iş yapmaya gelincede hep hastadır...

hayır, gezmeye gitti konyaya, mevlana haftası varmış galiba, benim kayınvaldem gezmeye gelince sapasağlam ama iş yapmaya gelincede hep hastadır...

nee konyalara gidiyo da bir gece bebek mi avutamıyo. helal olsun valla hiçbişe demiyorum diyemiyorum

Kızım suratını çizmiş tırnağıyla, bende tırnaklarını biraz kısaltayım dedim, tam son 3 parmağa gelmişken çocuğumun parmağını kanattım nasıl becerdiysem, parmağını aniden çekince....

öööffffffff, o sadece bi kere cırladı sustu, ben hala ağlıyorum hıçkıra hıçkıra ağladım yarabbim ne salağım, çok kötü oldum, içim sızladı halada sızlıyo, Allah beni nasıl biliyosa öle yapsın...

dizlerimin bağı çözüldü valla...

nee konyalara gidiyo da bir gece bebek mi avutamıyo. helal olsun valla hiçbişe demiyorum diyemiyorum

sezoş nerelerde ya görünmedi :26:

Gider gider her yere gitti anacım gitmediği yer yok ama iş yapacağı zamanda orası ağrır burası ağrır hep....

sezoş ve asoş kayıplarda, hadi asoşun anası gelecekti bugünde sezoş nerde, hangi hastanede ameliyat olacakmış asoş bilen var mı bu arada?

oy kıyamam yavrum yaa (
bende gözüne yanlışlıkla sab damlattım bir de yetmiyormuş gibi az önce kafasını pc ye çarptım içim gitti eridim bittim..
bu arada gözüne damla damlatım ama kızarık vev hafiften şiş göz kapağı ((

ezoş ve asoş kayıplarda, hadi asoşun anası gelecekti bugünde sezoş nerde, hangi hastanede ameliyat olacakmış asoş bilen var mı bu arada?
asoşla konuştuk msn den sabah ve öğlen. ameliyatı acıbademde olucak doğum yaptığı hastanede.. yarın saat 12.30 da. ben de sordum bugün. biraz stresliydi canım benim..

Oy yazık bu yavrulara ya, napıyoz biz bunlara böle, geçmiş olsun sizede...

Bundan sonra yalnız başına hayatta kesmem bi süre, babası tutar ben keserim, hay allahım ya, çok kızgınım kendime...

Kaynatılmış ve ılıtılmış suya pamuk batırıp sık sonrada burun tarafından başlayarak gözü içten dışa doğru sil cnm, bunu ara ara tekrarla ii gelir diye düşünüyorum, ben çapak olmasını öle engelledim...

geçmiş olsun... insanın cıgerlerı sökuluyor sankı (((

nalan çok abartıosun nolcak azıcık acımıştır bızdeı gıbı cok acımıo kı onlarınkı, acısa cıyaklardı bılıosun gaz sancısında bıle cıglık cıglıa oluolar canı yansa hıc susmaz. gecen gun ben de kestım yanlısıkla kotu anne deıdm kendıme, gectı gıttı :) aglancak ne var..

fınfık ama sana pes yanı cocugun kafayı mı carptın bravo, gecmıs olsun cnm .. gozune ne damlattın serum fısyolojık mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…