demek sende de işe yaradı :)veee uyuduu
fınfınk benımde öyle sızlıyor...
yaa bu gogusler çok sarkar mı acaba emzırme bıtınce..?????
nalan kayınvalıden konya lımı?
hayır, gezmeye gitti konyaya, mevlana haftası varmış galiba, benim kayınvaldem gezmeye gelince sapasağlam ama iş yapmaya gelincede hep hastadır...
hayır, gezmeye gitti konyaya, mevlana haftası varmış galiba, benim kayınvaldem gezmeye gelince sapasağlam ama iş yapmaya gelincede hep hastadır...
nee konyalara gidiyo da bir gece bebek mi avutamıyo. helal olsun valla hiçbişe demiyorum diyemiyorum
sezoş nerelerde ya görünmedi :26:
arkadaşlar dinlettiğiniz müzik nedir banada söyler misiniz
Kızım suratını çizmiş tırnağıyla, bende tırnaklarını biraz kısaltayım dedim, tam son 3 parmağa gelmişken çocuğumun parmağını kanattım nasıl becerdiysem, parmağını aniden çekince....
öööffffffff, o sadece bi kere cırladı sustu, ben hala ağlıyorum hıçkıra hıçkıra ağladım yarabbim ne salağım, çok kötü oldum, içim sızladı halada sızlıyo, Allah beni nasıl biliyosa öle yapsın...
dizlerimin bağı çözüldü valla...
asoşla konuştuk msn den sabah ve öğlen. ameliyatı acıbademde olucak doğum yaptığı hastanede.. yarın saat 12.30 da. ben de sordum bugün. biraz stresliydi canım benim..ezoş ve asoş kayıplarda, hadi asoşun anası gelecekti bugünde sezoş nerde, hangi hastanede ameliyat olacakmış asoş bilen var mı bu arada?
bu sogukta donar gelır oradan....
Donsun ama geri gelmesin orda kalsın mümkünse...
oy kıyamam yavrum yaa(
bende gözüne yanlışlıkla sab damlattım bir de yetmiyormuş gibi az önce kafasını pc ye çarptım içim gitti eridim bittim..
bu arada gözüne damla damlatım ama kızarık vev hafiften şiş göz kapağı((
Kızım suratını çizmiş tırnağıyla, bende tırnaklarını biraz kısaltayım dedim, tam son 3 parmağa gelmişken çocuğumun parmağını kanattım nasıl becerdiysem, parmağını aniden çekince....
öööffffffff, o sadece bi kere cırladı sustu, ben hala ağlıyorum hıçkıra hıçkıra ağladım yarabbim ne salağım, çok kötü oldum, içim sızladı halada sızlıyo, Allah beni nasıl biliyosa öle yapsın...
dizlerimin bağı çözüldü valla...
oy kıyamam yavrum yaa(
bende gözüne yanlışlıkla sab damlattım bir de yetmiyormuş gibi az önce kafasını pc ye çarptım içim gitti eridim bittim..
bu arada gözüne damla damlatım ama kızarık vev hafiften şiş göz kapağı((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?