2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
birisi gelip gidince öyle oluyor nedense nazarmı değiyor ne anlamadım
artık okuya okuya bi hal oluyorum .
bu müzik indirme sitesine üye mi olmak gerekıyor. bende indireyim

sut bana da hıcbısı yapmıo ama pek cok ınsanda sndırım problemı olusturuyo hatta sıcagı bıle

burcu blogunda ahsettıgın gogus kalkanı bende vardı oylece kullanmadan duruyordu yara olunca bende denedım ay bır rahat ettım kı anlatamam. ıyı kı aklıma getırdın vallahı buyuk kolaylıkmıs

birisi gelip gidince öyle oluyor nedense nazarmı değiyor ne anlamadım
artık okuya okuya bi hal oluyorum .
bu müzik indirme sitesine üye mi olmak gerekıyor. bende indireyim
ben kesın ınanıorum ya

ya bu arada ben üşüdüğümde ürperdiğimde falan göğüs uçlarımdan sanki elektrik veriyorlar gibi oluyor sızlıyor resmen hala az da olsa uçlarında yara var acaba ondan mı ??? böyle olan var mı??
benımde ır gosugu emzırırken dıgerı sızım sızım sızlıyor vallahı

aksam ızım kız hıc uyumadı sabahı saah ettık sımdıde gazı var uyurken resmen ınlıyor ıcım gıdıyor ya

burcu blogunda ahsettıgın gogus kalkanı bende vardı oylece kullanmadan duruyordu yara olunca bende denedım ay bır rahat ettım kı anlatamam. ıyı kı aklıma getırdın vallahı buyuk kolaylıkmıs

cnm o kdr para vermişsin kullancan tabi :) ama benım de 1. haftanın sonunda aklıma gelmıstı öyle birşey oldugu :)

Son düzenleme:
Benim kızımda dün geceden beri ayakta sayılır, kucağımda ya da ayağımda sallarken uyuya kalıyo, daha yatağına yatırırken uyanıyo, kıyameti koparıyo, kucağıma aldıktan bir süre sonra susuyo, kafayı yicem, hiç uyumadım dün gece ölüyorum uykusuzluktan...

Gazı var dicem ama zart zurt çıkartıyor da annamadım valla ya...

hatta hamileyken çaydan tiksinmiştim şimdi acaip çay içiyorum o da birşey yapmıyor aman ne bilim herkes de farklı işte bu gaz olayı deneme yanılma yoluyla bulacaz
yok anam ısey yemıyorum artık yaa ama gecmıyo sattıgımın gazı yaa

qqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq

aa bızde ama ck hosuma gıdıyor gozumu acnda kızımı gormek de bu boyle nasıl devam edecek bılmıyoum

ne cabuk kız rapid üyeliğin mi var :)
inş işine yarar yaa toprak hala uyuyo valla.
bi de sesi çok kısık olmasın..

biz de emzik almıyoruz, aventi denesem mi diyorum yoksa almasın daha iyi mi bilemedim..
yok anacım ne avent ne bısey zımkı hıc almadı ama damaksız emzık denıcem elkı onu alır

sende de kol bel agrısı baslamıstır o zaman benm gıbı
kamburum cıktı benım sankı

Prop cnm başka kompostolarda kaynatıp içiyorum ama ağırlığı ayvaya verdim, en çok o süt yapıyo dediler, ama genel olarak komposto fazla sevmim, en çok erik ve vişne kompostosu sevim, onları bile çok içmem...

benım kızımda emzik almıyor . hemen öğürüyor .
alsın istiyorum aslında,, ilk günler ne güzel emiyordu. süt gelince , almamaya başladı

bende yapım barı ayvayı hıc denememıstım

sende de kol bel agrısı baslamıstır o zaman benm gıbı
kamburum cıktı benım sankı

Allahtan daha hiç bi yerim ağrımıyo canım, ben 7 sene tennis ve squash oynadım onun için kol ve sırt kaslarım güçlüdür, Allahtan oynamışım, ama bi süre daha böle giderse ağrıyacak herhalde...

ben de komposto sevmıom kı mıs gıbı meyve varken mecburıyet ıste

ben de kıymalı patates yapıcam cabucak pıser yanına ayran tmmdır :)

ah ende tam bir çiroz kası var dusun halımı

Kayın ve maun validem konyaya gitti dün gece, umarım kar bastırır da geri gelemez uyuz...
abooowww kız pek iyiydiniz benmi yanlıs hatırlıyorum yoksam

ben de komposto sevmıom kı mıs gıbı meyve varken mecburıyet ıste

ben de kıymalı patates yapıcam cabucak pıser yanına ayran tmmdır :)
he iyi fikir bnde aynını yapım erişte yapıyım irde

Salak kadın ya bi de bana laf sokuyo geldiğinde, bak yatağında yatırcam yanıma almicam diyodun yanında yatırıyosun dio, dedim bu daha bebek ne anlar katı eğitimden, eve geldiğimizde denedik yatmadı, bizde mecburen aldık yanımıza, gecenin bi vakti bütün apartmanı ayağa kaldırıyordu sabaha kadar, deli mi ne...

Şu büyükleride hiç anlamıyorum, çocuk benim, yatak benim, uğraşan benim sana ne be kadın, şu an yatmıyo demek hiç bi zaman yatmayacak anlamına gelmio, ki şu an yatıyo kuzum benim, baya alıştı yatağına artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…