sut bana da hıcbısı yapmıo ama pek cok ınsanda sndırım problemı olusturuyo hatta sıcagı bıle
ben kesın ınanıorum yabirisi gelip gidince öyle oluyor nedense nazarmı değiyor ne anlamadım
artık okuya okuya bi hal oluyorum .
bu müzik indirme sitesine üye mi olmak gerekıyor. bende indireyim
benımde ır gosugu emzırırken dıgerı sızım sızım sızlıyor vallahıya bu arada ben üşüdüğümde ürperdiğimde falan göğüs uçlarımdan sanki elektrik veriyorlar gibi oluyor sızlıyor resmen hala az da olsa uçlarında yara var acaba ondan mı ??? böyle olan var mı??
Püff bende yaradan dolayı oluyor diye düşünmüştüm iloşum demek normalde de oluyor(
burcu blogunda ahsettıgın gogus kalkanı bende vardı oylece kullanmadan duruyordu yara olunca bende denedım ay bır rahat ettım kı anlatamam. ıyı kı aklıma getırdın vallahı buyuk kolaylıkmıs
yok anam ısey yemıyorum artık yaa ama gecmıyo sattıgımın gazı yaahatta hamileyken çaydan tiksinmiştim şimdi acaip çay içiyorum o da birşey yapmıyor aman ne bilim herkes de farklı işte bu gaz olayı deneme yanılma yoluyla bulacaz
qqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq
aa bızde ama ck hosuma gıdıyor gozumu acnda kızımı gormek de bu boyle nasıl devam edecek bılmıyoumgunaydın kızlar....
ya kk ya geceden berı gıremıyorum.. sinir oldum artık ya... sorun nerde onu anlamadım daha da sınır oldum.. benım pc gidiyor galıba elden....
offf ya göguslerım agrıyor sutten.. 120 cc sagdım şimdi... deli olacagım.. iki çektımı doyuyor kızım.. ne zaman iştahı açılacak kızımın...
ben kızımı yanımda yatmaya alıştırdım galıba.. yatagına yattı mı hemen uyanıyor.. hep yanımda yatıyor... gunduz bile yatagına yatırsam daha kısa uyuyor...((
yok anacım ne avent ne bısey zımkı hıc almadı ama damaksız emzık denıcem elkı onu alırne cabuk kız rapid üyeliğin mi var :)
inş işine yarar yaa toprak hala uyuyo valla.
bi de sesi çok kısık olmasın..
biz de emzik almıyoruz, aventi denesem mi diyorum yoksa almasın daha iyi mi bilemedim..
Benim kızımda dün geceden beri ayakta sayılır, kucağımda ya da ayağımda sallarken uyuya kalıyo, daha yatağına yatırırken uyanıyo, kıyameti koparıyo, kucağıma aldıktan bir süre sonra susuyo, kafayı yicem, hiç uyumadım dün gece ölüyorum uykusuzluktan...
Gazı var dicem ama zart zurt çıkartıyor da annamadım valla ya...
Prop cnm başka kompostolarda kaynatıp içiyorum ama ağırlığı ayvaya verdim, en çok o süt yapıyo dediler, ama genel olarak komposto fazla sevmim, en çok erik ve vişne kompostosu sevim, onları bile çok içmem...
sende de kol bel agrısı baslamıstır o zaman benm gıbı
kamburum cıktı benım sankı
akşama ne yemek yapıcam yaa
hersey gaz yapıyor anasını satıiim
ah ende tam bir çiroz kası var dusun halımıAllahtan daha hiç bi yerim ağrımıyo canım, ben 7 sene tennis ve squash oynadım onun için kol ve sırt kaslarım güçlüdür, Allahtan oynamışım, ama bi süre daha böle giderse ağrıyacak herhalde...
abooowww kız pek iyiydiniz benmi yanlıs hatırlıyorum yoksamKayın ve maun validem konyaya gitti dün gece, umarım kar bastırır da geri gelemez uyuz...
he iyi fikir bnde aynını yapım erişte yapıyım irdeben de komposto sevmıom kı mıs gıbı meyve varkenmecburıyet ıste
ben de kıymalı patates yapıcam cabucak pıser yanına ayran tmmdır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?