nalancım canım benimm naposun? yarın saat 12.30 acıbadem hastanesinde canım.olsun bitsin hayırlısıyla inşallahhhhhGider gider her yere gitti anacım gitmediği yer yok ama iş yapacağı zamanda orası ağrır burası ağrır hep....
sezoş ve asoş kayıplarda, hadi asoşun anası gelecekti bugünde sezoş nerde, hangi hastanede ameliyat olacakmış asoş bilen var mı bu arada?
cnm boşuna yemın etme cunku tutamazsın :) en rahat annesıyle tartısıo ınsan ben baska bısıye kızsam bıle anneme patlayıp rahatlıyorum o da bana bagırıp rahatlıo anne kız ılıskısı boyle oluyo ıste. bı tek sefer benı uyardı baskasının yanında sakın benı azarlama azarlar gıbı de konusma dedı o kdr yanı. halledersınız ya ozur dılersın o da zaten durumunun farkında tmmdır ıste
nalancım canım benimm naposun? yarın saat 12.30 acıbadem hastanesinde canım.olsun bitsin hayırlısıyla inşallahhhhh
canım en azından kavgada etsen yanında annen var.. şukret halıne.. annen dayanamaz emınım gelır gıne...
bızde anne bile yok konuşacak..((
selam kızlar napıyosunuzbugün evim pırıl pırıl oldu ütüler de yapıldı oh mis.ama kızım sağolsun sabahın 8nden beri kucağımdan inmedi kadın neler yaptı göremedim bile.acayip yoruldum sözde bugün dinlencektim.
teşekkür ederim asenam imşallah ya.yarın bu saatlerde kurtulmuş olcam fissür denen illettengeçmiş olsun aso... inşallah kurtulursun artık...
slm kızlar nasılsınız..aslında çook işim var ama gelişmelerden sizi haberdar edeyim diye geldim (zaten kocam bigün ii patlayacak deli oluyor ben anlattıkça kasım bebeklerini:)))
kırkımın dolmasını bende bekleyemedim dün gece dayanamadım gittik pariseaslında amacım sadece masaj yaptırmaktı ama masajın sonu paris yolculuğuyla bitti hep kurkuyordum hamileliğimdeki gibi tici gelecek eskisi gibi olamayacağım diye öyle deilmiş şükürler olsun normale dönmüşüm ve meleğimede teşekkür ediyorum hiiiç rahatsız etmedi zamanlaması mükemmeldi sankim bilir gibi yolculuk sonunda uyandı akıllı miniğim:)))
ikinci güzel gelişmede sonunda meleğimi tek başıma yıkayabildim bügun daha doğrusu eşimle...anneme sinirlenmiştim gezmeye gitti bugün diye ona inat herkes yıkıyor bende başarabilirim diye attım küvetine meleğimi...veee çok şükürkiii yıkayabildim annem kadar yapamasamda..iiyiki annem gezmelere gidip beni deli etmiş ve eyvallahım yok kimseye diye bi cesaretle başardım olayı...
geçmişi okuyamadım ama anlaşılan bugün anneleri üzme günü:)))annemide artık gelip özür dilerse affederim belkim
saçmalama sakın kafana göre içme.acelen ne zayıflamak için daha doğum yapalı ne kadar oldu kiönceden içtigim bitkı çaylar bebegı etkıler mı acaba içsem.. zayıflamak için olanları..???
slm kızlar nasılsınız..aslında çook işim var ama gelişmelerden sizi haberdar edeyim diye geldim (zaten kocam bigün ii patlayacak deli oluyor ben anlattıkça kasım bebeklerini:)))
kırkımın dolmasını bende bekleyemedim dün gece dayanamadım gittik pariseaslında amacım sadece masaj yaptırmaktı ama masajın sonu paris yolculuğuyla bitti hep kurkuyordum hamileliğimdeki gibi tici gelecek eskisi gibi olamayacağım diye öyle deilmiş şükürler olsun normale dönmüşüm ve meleğimede teşekkür ediyorum hiiiç rahatsız etmedi zamanlaması mükemmeldi sankim bilir gibi yolculuk sonunda uyandı akıllı miniğim:)))
ikinci güzel gelişmede sonunda meleğimi tek başıma yıkayabildim bügun daha doğrusu eşimle...anneme sinirlenmiştim gezmeye gitti bugün diye ona inat herkes yıkıyor bende başarabilirim diye attım küvetine meleğimi...veee çok şükürkiii yıkayabildim annem kadar yapamasamda..iiyiki annem gezmelere gidip beni deli etmiş ve eyvallahım yok kimseye diye bi cesaretle başardım olayı...
geçmişi okuyamadım ama anlaşılan bugün anneleri üzme günü:)))annemide artık gelip özür dilerse affederim belkim
Konunuza karışmak gibii olmasınn amaa benn 40 çıkmadan parisinn günahh olduğunuu biliyorumm ,bu 3ncü çocuğumm bundada kırkımızıı bekliyoruzz bizz
Hatta doktorumda 40 günn ilişkiye girmee dedii
hatta benn ilişkiye girdiysemm banyoo yapmadann çocuğuma göğsümüü bilee vermiyorumm ne zaman banyo yapıp abdestleniyorumm ondann sonraa
nalancım canım benimm naposun? yarın saat 12.30 acıbadem hastanesinde canım.olsun bitsin hayırlısıyla inşallahhhhh
Nalan tamam sen kotu bır annesın :))
selam kızlar napıyosunuzbugün evim pırıl pırıl oldu ütüler de yapıldı oh mis.ama kızım sağolsun sabahın 8nden beri kucağımdan inmedi kadın neler yaptı göremedim bile.acayip yoruldum sözde bugün dinlencektim.
saçmalama sakın kafana göre içme.acelen ne zayıflamak için daha doğum yapalı ne kadar oldu ki
cnm üzme kendini lohusalıkta olur boyle vakalaroff kızzlar insan kendinden nefret eder mi ahanda su anda benim yasadığım bu biraz önce annemi öyle bir kırdım ki evi terketti Allahım ne oluyor bana ya bu sinirlilik beni ne zaman bırakacak uykusuz luk adamı bu hale getiriyor işte nasıl yapıpta gönlünü alıcam hiç bilmiyorum bütün suç bende benim melek gibi anneme neler söyledim ok ki ne off psikolojim berbat kızlar bu halde masala nasıl bir anne olucam asabiyetim onuda etkiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?