2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar c.tesi kontrolüm de bebişimiz tam haftasındaydı
ilk baştan beri 1 hafta gerideydi hatta dr ilk önce regli tarihimi
gebelik haftasına göre güncelledi
sonra ultrason bebiş tam haftasında görününce keş değiştirme yapmasaydım dedi
bu sefer kinde muhtemel tarih 15 kasım çıktı geçen sefer 17 kasımdı

slm kızlar ikinci hamilelikte göbüşler hemen büyürmü daha mı az büyür fikriniz varmı?yaza hamile olduğumuz belli olurmu yani:)eşim merak ediyormuş yazlık hamile modelimi.ilkinde hep kışda geçtiği için.

slm canım benimde 13 gün gerideydi doktor ona göre satımı ayarlamıştı en son gittiğimde 4 gün ileri gitmişti doktor satı yakalıcak zamanla diyor doğum 9 kasım ama eylüle bile sarkabilir böle giderse

ban haziranda 5 alık olucam temmuzda 6 benimki büyür o kesinn eltimde 2.ye hamile 4. ayda akşamları karnıu kocaman oluyodu

slm canım benimde 13 gün gerideydi doktor ona göre satımı ayarlamıştı en son gittiğimde 4 gün ileri gitmişti doktor satı yakalıcak zamanla diyor doğum 9 kasım ama eylüle bile sarkabilir böle giderse
ekim demek istedin heralde eylül çok erken

canım ben daha 7 haftalığım:)ne hamile gibi nede göbek gibi oluyorya sanırım öyle olucak benimkisi:)

herkese tünaydın!!!!!!!!!!!!!!!!! nasılsınız? sohbetler bayağı bir ilerlemiş. Şöyle bir geçmişe baktım ki rüyarlarla ilgili konuşmuşsunuz, bende son günlerde kabus değil de çok eski arkadaşlarımı görüyorum. Bir değil iki değil üç gündür resmen rüyamlardalar... Acaba bunun da bir nedeni var mıdır?

evet canım üçümümzde kasım sanırım doğumu.benim ikinci olucak inşallah.ilkinde hiçbirşeyim yoktu bunda bulantım var.hangi dr a gidiyorsunuz.ben acıbadem.

yarın bende doktora gidicem ikimizde iyi haberlerle geliriz inş..
İnş. canım hepimiz güzel haberlerle döneriz :Saruboceq:

benimde öyleydi tam haftaya denk geldikaydirigubbakcemile5
benim de 15 kasım gözüktü son ultrasonda hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…