2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim sad 16 şubat yaşım 32
23 kasım sanırım doğumum herşeyim perşembe belli olucak inşallah sorun cıkmaz arkadaşlar ben yeni üye oldum bugün herkese hayırlı doğumlar nasip etsin

23 kasım sanırım doğumum herşeyim perşembe belli olucak inşallah sorun cıkmaz arkadaşlar ben yeni üye oldum bugün herkese hayırlı doğumlar nasip etsin
ayşecim bende yeniyim.hoşgeldin.inşallah hepimiz sorunsuz gebelik geçiririz.

tahmini doğumum 24 kasım sat 23 şubat not.bebişim seni merakla bekliyoruz özelliklede ablan...teşekkürler canım

orayscım canım bafo listeyi düzeltiyo kuşum sen aralıktada varsın burdada adın yazsınmı ne diyosunn

hoşgeldin canım allah kucağına almayıda nasip etsin

evet duydum canım benim karından 6+4 dü bence artık seninde duyulur bende 3 hafta sonra gidicem kontrole zaman geçmiyo sanki

geçer canım zaman öyle bi geçerki bide bakmışınki doğumdan korkar hale gelmişin
.

orayscım canım bafo listeyi düzeltiyo kuşum sen aralıktada varsın burdada adın yazsınmı ne diyosunn

zaten yazılı canım adım zaten ortada aralık annelerinin olduğu topikde yok aralıkdaki ark ların çoğu burdan takip ediyor yazsın canım

zaten yazılı canım adım zaten ortada aralık annelerinin olduğu topikde yok aralıkdaki ark ların çoğu burdan takip ediyor yazsın canım
büyüyor henüz yazanları temizliyoruzda sende arada güme gitmee tamam burdan devam et o zaman yazıyım ben bafoya

Progestanı bende kullanıyordum ama doktorum artık içmene gerek yok dedi çok uyku yapıyo
banada hic uyku yapmiyor
kızlar sanki göbek deliğimin 4 parmak altında bişey varmış gibi hissettim rahim genişlediği için olabilir mi?
belkide genisliyordur ondan
kızz 4 hafta oldu bebişi görmeyeli napıyım bende elle yokluyorumm neyse yarın hasret bitiyoo 2 gecedir doktorla ilgili kabuslar görüyorum zaten sıyırıcam bu gidişle yarın olsada gitsem rahatlasam
canim insallah güzel haberlerle gelirsin
canim insallah gerek kalmaz gecmistir
masallah canim bebis büyümüs
2 hafta sonra gidicem dr a o zaman duyucam kalp atışlarını

insallah canim sende duyarsin kalp atislarini:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…