2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

inşallah sorun çıkmaz canım... ama tabı abarttıkları gıbı olmuyor zaten genelde.. sen içini ferah tut.. artık sorun çıkmaz inşallah.. epey zor hunler geçırdın. allah sabrını verır inşallah

fınfıkım maşallah kılosu cok oldugundan degıl de daha yapılı duruyo ıste :) kadın domınant olmalı zaten evılıkte :))

düşünmemlazım işallah hiçbi problem çıkmaz, allah bağışlasın yavrunu

dilemma bızzım babamız da oyle dıyo senden baskasını gormuo gozu dıyo bakalım sonumuz nolcak boyle :)

canim benim kiyamam ben ona insallah ilerki zamanlardada bir problem olmaz oglunda hersey yolunda gider allahim sifasini versin

amin. hamdolsun rabbim bu kadarini nasib etti ya insallah hastaliktan eser birakmasin.. sifa bekleyen herkse acil sifalar versin..

çok sevindim canım ya,merak ediyodum bende.İnşallah ileridede böyle sağlıklı olur,kalbini ferah tut

gripin çok sinirli olmakta haklısın... valla...

dilema nasıl başedıyorsun ikisiyle.. bravo sana...

duruyla deha cok tatlilar masallah allahim esirgesin

sağol canım

Gripin tepkinde çok haklısın canım bende yapardım aynı şeyi

Düşünmemlazım heç bişisi yok bebenin bence yurtdışındaki doktorlar türklere bunu hep mi yapıyorlar yoksa tesadüfmü bilmiyorum görümceminde başına geldi aynı şey ki sapasağlam çocuk şuan ve birkaç arkadaşımın..

insallah canim benim.. her zaman salikli hayirli evlat olsun diye dua ederdim. ama bu sorunlar cikti cikali anladim ki onceki duallarim bogazdan asigi inmiyormus... gercekten cok zordu. elhamdulillah simdi daha iyiyim...

sağolun teyzoşlar
fınfık bizimki aşık oldu laa ekrana baka kaldı
zuhahahaha
pirop bnm oğlançok kibarcık 4400 dü cuma günü ama sanırım oda anası gibin etli değil kemikli
kemikler ağır basiiii :82:

meraba dünyanın en güzel annelri nasılsınız?bişey soracam ayın 20 sine 40ımız çıkıyor benim leke hala bitmedi benim gibi olan varmı?bi kesilip bi geliyor ne zaman bitecek merak ediyorum.

gripin insallah oyle olur..

finfik valla oyle bezmistim ki artik. her doktora gittigimde biri iyi bisey soylesin diye umutla gittim. dogurana kadar iki ay icinde bi suru doktorla konustuk hepsinin yanindan gozu yasli ayrildim. cocugunuz normal cocuklar bgibi olmayacak niye gebeligi durdurmuyorsunuz? baska laf duymadim. dogumda cigerleri yeterli olmayabilir cigerleri etkilenmis olabilir, emmeye gucu olmayabilir yasayamayabilir.. belki tekerli sandalyede olucak belki yatakta.. ne diyim hangisini anlatayim... allah ne doktorlari eksik etsin ne de onlarin eline dusursun diyorum artik..
ama sukurler olsun simdi daha iyiyim oglum da su an icin iyi gorunuyor. sadece stresten sutum gelmisti gitti bi damla sut yok mama ile beslenmek durumunda kaldi iste.. bezen kabizlik cekiyor ama tek derdi o olsun diyorum.
insallah yanilmalarini umit ediyoruz iste. allahin gucunun yetmedigi ne var ki...

ilona fınfık çok tatlılar maşallah
düşünmemlazım çok sevindim senin adına inan hep aklımdaydın inşallah hiç birşeyi çıkmayacak sağlıklı olacak bebeğin Allahın izniyle burdada çok oluyor arkadaşlarımın başına geldi sağ salim doğdu çocukları iyiler şimdi hatta geçen görmeye gittim birini doktor alalım demişti aldırmamıştı oda ismi ne?

offff offffffff benım etler de kemıklerde agır..... zayıflamak istiyorummmmmmmmm.......

galıba bu sene aldıklarım içerisinde en mantıklı sey kurutma makınasıymış... yoksa bu havada kuruması imkansızmış o kadar çamaşırın...

bizde dün aşımızı olduk sabah 4 e kadar uyuyamadı yavrum uyutuyorum en fazla 10 dakika aşıdanmıydı ne anlamadım ki sabahta erkenden uyandı mahvoldum eşimde uykusuz gitti işe ne zormuş çocuk büyütmek kilosu 3750 olmuş hala zayıf 2900 doğmuştu doktor iyi dedi ama ben üzüldüm pazartesi kalça ultrasonuna götürecem bakalım kendi doktoru ne diyecek

göbeğimden nefret ediyorum

sagol canim, insallah.. oglumun ismi imran.
annem uzanmisti kalkti simdi ben de cikiyorum kendinize ve bebeklere iyi bakin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…