gecen persembe hastaneden cikti cok sukur. dun kontrolu vardi. su an icin 3 haftalik normal bir bebekten farki yok. eeg sonuclari da temiz cikti. ama bu gelecekte sorun cikmayacagi anlamina gelmiyormus. gelisimi surekli takip edilecek. bebek buyudukce anlasilacakmis, normal olma ihtimali de varmis. vel hasil sabir ve zaman gerekiyor, bekleyip gorecegiz. allahim herkese saglik sihhat afiyet versin...
doktorlarin bizi korkuttuklari gibi sorunlarla karsilasmadik elhamdulillah. hatta pediatri doktoru cocuga acil mudahale icin dogumhaneye girdi ama dokunmadi bile, ben gozyaslari icinde aglarken baksana oglunun sesine nasil da cikglik cigliga agliyor, cigerlerinde bir sorun oldugunu dusunmuyorum dedi.. kontrolleri yapildi falan su an icin norolojik bir sorun gorunmuyormus. bekledigimiz gibi cikmadi dedi. ama tabi gelecekte neyle karsilasacagimizi bilemeyiz..
allaha sukurler olsun...
canim benim kiyamam ben ona insallah ilerki zamanlardada bir problem olmaz oglunda hersey yolunda gider allahim sifasini versin
peçetenin içine koymuştum oda biliyo bunu,etrafı düzenlerken bakmamış içine atmış işgüzar şey,dünden beri çok sinirliyim,gördükçe boğasım geliyo ya,hiç bu kadar kızmamıştım ona şuana kadar
gecen persembe hastaneden cikti cok sukur. dun kontrolu vardi. su an icin 3 haftalik normal bir bebekten farki yok. eeg sonuclari da temiz cikti. ama bu gelecekte sorun cikmayacagi anlamina gelmiyormus. gelisimi surekli takip edilecek. bebek buyudukce anlasilacakmis, normal olma ihtimali de varmis. vel hasil sabir ve zaman gerekiyor, bekleyip gorecegiz. allahim herkese saglik sihhat afiyet versin...
doktorlarin bizi korkuttuklari gibi sorunlarla karsilasmadik elhamdulillah. hatta pediatri doktoru cocuga acil mudahale icin dogumhaneye girdi ama dokunmadi bile, ben gozyaslari icinde aglarken baksana oglunun sesine nasil da cikglik cigliga agliyor, cigerlerinde bir sorun oldugunu dusunmuyorum dedi.. kontrolleri yapildi falan su an icin norolojik bir sorun gorunmuyormus. bekledigimiz gibi cikmadi dedi. ama tabi gelecekte neyle karsilasacagimizi bilemeyiz..
allaha sukurler olsun...
duruyla deha cok tatlilar masallah allahim esirgesin
inşallah sorun çıkmaz canım... ama tabı abarttıkları gıbı olmuyor zaten genelde.. sen içini ferah tut.. artık sorun çıkmaz inşallah.. epey zor hunler geçırdın. allah sabrını verır inşallah
sağolun teyzoşlar
fınfık bizimki aşık oldu laa ekrana baka kaldı
zuhahahaha
pirop bnm oğlançok kibarcık 4400 dü cuma günü ama sanırım oda anası gibin etli değil kemikli
kemikler ağır basiiii :82:
sağol canım
Gripin tepkinde çok haklısın canım bende yapardım aynı şeyi
Düşünmemlazım heç bişisi yok bebenin bence yurtdışındaki doktorlar türklere bunu hep mi yapıyorlar yoksa tesadüfmü bilmiyorum görümceminde başına geldi aynı şey ki sapasağlam çocuk şuan ve birkaç arkadaşımın..
offff offffffff benım etler de kemıklerde agır..... zayıflamak istiyorummmmmmmmm.......
galıba bu sene aldıklarım içerisinde en mantıklı sey kurutma makınasıymış... yoksa bu havada kuruması imkansızmış o kadar çamaşırın...
ilona fınfık çok tatlılar maşallah
düşünmemlazım çok sevindim senin adına inan hep aklımdaydın inşallah hiç birşeyi çıkmayacak sağlıklı olacak bebeğin Allahın izniyle burdada çok oluyor arkadaşlarımın başına geldi sağ salim doğdu çocukları iyiler şimdi hatta geçen görmeye gittim birini doktor alalım demişti aldırmamıştı oda ismi ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?