ay doktor dalga falan geçmedi dimi :S ne alakaymış canım hepimiz salçalı yemek yiyioruz o zaman çoğu zaman turuncu olmalı..
canım benimmmmm çok teşekkür ederim çok sağol bitanem.Şuan ağrıdan ölmüş vaziyetteyim.Lavman beni mahfetti dehşet bir ağrı yaptı.Ağrı kesici yapıcaklar yaptırmadım emziremem diye.ameliyata kadar çekiem ağrıyı annelik böyle bir şey işte. 12.30da kabusum bitsin artık bir de çıkınca ayılırken çok ağrım olcakmış ama hemen ağrı kesici yapcaklarmış
canım benimmmmm çok teşekkür ederim çok sağol bitanem.Şuan ağrıdan ölmüş vaziyetteyim.Lavman beni mahfetti dehşet bir ağrı yaptı.Ağrı kesici yapıcaklar yaptırmadım emziremem diye.ameliyata kadar çekiem ağrıyı annelik böyle bir şey işte. 12.30da kabusum bitsin artık bir de çıkınca ayılırken çok ağrım olcakmış ama hemen ağrı kesici yapcaklarmış
selam kizlar..
40 lik olduk bizde bugün.hiç bi mucize olmadi
acaba şu 40 denen şey hani insan 40 günde erermiş ya onun gibi bişiimi
Allah peygamber sabri verio derlerdi de inanmazdim.dün ilk defa sokağa çiktim dr hariç
daha çikip kuaföre gitmek kismet olmadi topu topu evin karşisinda.
pazar günü hava güzel olursa yollar kapanmazsa annemlere gidicez.
sabahtan beri uyuyor çok şaşkınım çook.. büyümek için uyumak lazım tabi :)
walla nalancim hiçbi mucize olmadi çokbilmiş herkes bi kirkiniz çiksin diip durdu ama
kolik müziğini indirdim şimdi tutku öle bi ters bakti ki yüzüme sindim walla.zaten sürekli kaşlar çatik döver beni bu kiz büyüdüğünde
iloooşşş yerim ben bu kuzuyuuuuu çooook tatli maşallaaahhhh
kızlar sutum daha beyazgelıyor normalmı... önceden sapsarı gelırdı????
canim normal benimkide ilk zamanlar sari ve yagliydi simdi beyaz geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?