2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kizlar..

40 lik olduk bizde bugün.hiç bi mucize olmadi

acaba şu 40 denen şey hani insan 40 günde erermiş ya onun gibi bişiimi
Allah peygamber sabri verio derlerdi de inanmazdim.dün ilk defa sokağa çiktim dr hariç
daha çikip kuaföre gitmek kismet olmadi topu topu evin karşisinda.

pazar günü hava güzel olursa yollar kapanmazsa annemlere gidicez.

asocum ameliyat oluyomuş bugün.
Allah yardimcisi olsun.İnşallah bende kurtulurum en kisa zamanda bu dertten

sabahtan beri uyuyor çok şaşkınım çook.. büyümek için uyumak lazım tabi :)

ay doktor dalga falan geçmedi dimi :S ne alakaymış canım hepimiz salçalı yemek yiyioruz o zaman çoğu zaman turuncu olmalı..

Yok kız koca dr. niye dalga geçsin, valla aradım, böle böle 2 dir turuncu mıçtı normalde hep hardal rengi olurdu getirelim mi hemen dedim, dışkıda kan olmadığı sürece sorun yok fazla salçalı bi yemek yemişsinizdir ondan turuncu olmuştur dedi...

Ne demek canım benim şu anda ameliyatın bitmiş olmalı, bak atlattın bile, hadi çok geçmiş olsun, biraz kendine gel seni aricam, umarım çok ağrın olmaz...

geçmiş olsun bebeeemm
ağrısız sızısız kurtulursun inşallah

hadi gözünüz aydın cnm, bakalım hayatınızda ne değişiklikler olacak bugünden sonra...))

sabahtan beri uyuyor çok şaşkınım çook.. büyümek için uyumak lazım tabi :)

dilini ısır kız, maşallah de...

gunadın kızlar...

aso çok çok geçmiş olsun... şu anda amelıyat bitmiştir muhtemelen... allah şifa versın.. ..

ay nalan ben o vıdıolara hıç bakamam... içim kaldırmaz... başlıgını okumak yeter bana.. içim kıyılır...
valla hıç kımse hıç kımsenın çocuguna bakamaz... sadece anne bakar.....

akşam sogan,domates, sivri biberden oluşan bol lımonlu salata yedım ilk kez dogumdan sonra.. kızımda acayıp gaz yaptı... ıkına ıkına sabahı ettı.. kızıma bır daha yemem dedım.. ay içim ezildi o kıvrandıkça..
ama kahve , çay hıç bir şey yapmıyor..

walla nalancim hiçbi mucize olmadi çokbilmiş herkes bi kirkiniz çiksin diip durdu ama

kolik müziğini indirdim şimdi tutku öle bi ters bakti ki yüzüme sindim walla.zaten sürekli kaşlar çatik döver beni bu kiz büyüdüğünde

iloooşşş yerim ben bu kuzuyuuuuu çooook tatli maşallaaahhhh

selam kızlar..
bir haftadır oğlum ve kızımla yalnızım,kayınvalidem 40 ı çıksın dedi dedi,sonunda gittiFaydası oldu Allah razı olsun ama artık yalnız kalmaya ihtiyacım vardı...
Kızım da oğlum da uyuyor şimdiArda geceleri ,4 saat uyanık kalıyor,eşimle beni deli ediyor kuzu yaaa

Aman kaynanam da 40 ı deyip durdu ilk günden beri,ne oldu sanki?Ona göre kırkı çıkınca artık bebeklikten çıkıp çocuk oluyorlar

slm kızlar..

nalancım sbh yazmışsın ama acık kalmıs bılgısayarda ben dızı seyredıodum gormedım. cevabım hayır. hayır butuuuun gece uyumadı demır. dun butun aksam uyudugu ıcın butun gece uyanık kaldı ve sbh 2 saat uyudu sadece sabahtan berı yıne uyanık. bu cocuk uykuyu hıc sevmıyor ne yazık kı ne yapabılecegımı bılmıorum bu konuda. cıdden bı gunde sadece 5-6 saat uyuyo gece dahıl yanı. ben tukenıyorum o tukenmıyo.

gece benı bır tıtreme aldı mı bır başım döndü mü elim ayağım boşaldı mı, demır kucagımdaydı cok tedırgın oldum resmen fenalaştım yanı. üstüne migrenim tuttu şu an hem uykusuzum hem baş agrısı cekıyorum. elımı hıcbısıye surmek ıstemıorum tek ıstedıgım uyumak kı basımın agrısı gecsın ama cocugum uyumuyo. pof

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…