tunaydin kizlar..
annem haftaya donuyor yine yapayanliz kalicam cok uzgunum
canim normal benimkide ilk zamanlar sari ve yagliydi simdi beyaz geliyor
hooff uyanmış elini emiyo maymun
fınfınk maşallah çooooooook tatlı.....
Maşallah kuzulara yaa
Prop işin zormuş hakkaten.Niye az uyuyorki bu kadar?Gündüzleri uyuyasaydı bari,sen de uyurdun
iloş ve fınfık ne güzel bebeler lan bunlar. ama duru daha şişko duruyo dehanın yanında bu kız ezer bebeyi
allah kavuştursun canım....
bebegının durumu nasıl.. gelışme varmı???
sağol asenam teşekkür ederiiz
yavrum hoşgeldin sen eli öpülecek kadınsın 2 tane iile baş edebildiğin için
Nasıl ya çok sinir bozucu..Çok haklısın kızgın olmakta,eşin de anlamamış mı yaniselam herkese,
çok sinirliyim kocama çoook,bebeğimin göbeğini gömmek için saklıyodum,çöpe atmış etrafı toplarkennasıl kızdım anlatamam,dünden beri konuşmuyorum.Hiç beklemiyodum,yerinde sanıyodum,ben galiba yanlışlıkla attım onu deyince beynimden vurulmuşa döndüm. Belki bu kadar abartacak bişey yok ama üniversiteye gömücem diye hevesleniyordum,birde sonuçta çocuğumun bir parçasıydı ve o parçanın çöpe gittiğini duymak çıldırttı beni. Resmen dalasım geldi adama yaa nasıl bozdu moralimi,insan çöpe attığı şeye bi bakmazmı bu ne diye
gitti yavrumun göbeği:84::84:
gecen persembe hastaneden cikti cok sukur. dun kontrolu vardi. su an icin 3 haftalik normal bir bebekten farki yok. eeg sonuclari da temiz cikti. ama bu gelecekte sorun cikmayacagi anlamina gelmiyormus. gelisimi surekli takip edilecek. bebek buyudukce anlasilacakmis, normal olma ihtimali de varmis. vel hasil sabir ve zaman gerekiyor, bekleyip gorecegiz. allahim herkese saglik sihhat afiyet versin...
doktorlarin bizi korkuttuklari gibi sorunlarla karsilasmadik elhamdulillah. hatta pediatri doktoru cocuga acil mudahale icin dogumhaneye girdi ama dokunmadi bile, ben gozyaslari icinde aglarken baksana oglunun sesine nasil da cikglik cigliga agliyor, cigerlerinde bir sorun oldugunu dusunmuyorum dedi.. kontrolleri yapildi falan su an icin norolojik bir sorun gorunmuyormus. bekledigimiz gibi cikmadi dedi. ama tabi gelecekte neyle karsilasacagimizi bilemeyiz..
allaha sukurler olsun...
evet dilemma çok zor bı cocuk bu ya. sbh dızı seyrederken bacagımı yukarı toplamıstım koltukta bır cıglık attı bırden korktum noluo dıye, ana kucagında oturuodu karsımda bacagım yuzumu kapatmıs yuzumu goremeyınce cıglık atmıs :S bacagımı ındırdım sustu.. şaka gıbı
Nasıl ya çok sinir bozucu..Çok haklısın kızgın olmakta,eşin de anlamamış mı yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?