selam teyzoşlar
kontrolümüz vardı olduk gelddiiiik
ikisi de çok iyiymiş çok şükür
hatta bi tanesi bacağını kaldırdı bize sıpa :)))
şok oldum.çok güzel bir duygu.rabim herkese nasip etsin inş.
geçen kanamada kesenin birisi biraz yerinden oynamıştı.hala aynı durum devam ediyor.ama çok önemli değil dedi doktor.artarsa belki önemli olur dedi.dikkat etmem gerekiyormuş bu yüzden.o biraz kafama takıldı.diğer herşey yolunda şükür.
günü gününe tam bebeklermin gelişimleri.yani usg de de 9+1 gözüküyorlar.
gözün aydınn cnmm ikili test için gün verdimi doktorunselam teyzoşlar
geçen kanamada kesenin birisi biraz yerinden oynamıştı.hala aynı durum devam ediyor.ama çok önemli değil dedi doktor.artarsa belki önemli olur dedi.dikkat etmem gerekiyormuş bu yüzden.o biraz kafama takıldı.diğer herşey yolunda şükür.
bugün bendede sivilce çıktı hemde 2 tane bende kendimi çookk çirkin hissediyorum bu aralar şu 3 ay geçsede psikolojim düzelseeValla oyle, bı de erkekse anne adayı guzellesırmıs cok, benım heryerımı sıvılceler fln bastı saclarım dokuluo tutam tutam demek kı kız olcak :))) Cok cırkınım cok
evet o zaman 12.haftada oluyosun muhtemelen yapardateşekkür ederim kızlar.
yok daha ikili test için bişey demedi.bi daha ki kontrolümüz 3 hafta sonra.belki o zaman söyler
selam teyzoşlar
canim gözün aydinolumunekankayizsmile
kızlar nasılsınız ben ççok giremedim bugün.işlerden dolayı.miedm bulanıyo hafif hafif.karnım aç cnm bişey istemyo.beni misafir olarak çağırsanıza bu akaşm:ama sağlam anneler çağırsın kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
gel canım ben sağlamım ne istersen yaparım beraber yeriz
zaten kocamda geç geliyor eve
bacım ben eve zor gidyorum kayseriye nasıl gelimmmolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
çok halsizim ya kızlar, yine çalışan hamilelere buradan çok ama çok sabır ve güç kuvvet diliyorum. Yıkanmaya mecalim yok o kadar.
Hahaaaa... Ben geldim kızlar, cillop gibio oldum geldim.. Bu arada konusmustuk daha mı cok acıo fln dıye evet agda yapılırken bende normalden cok acıdı bugun, ama olsun cillop oldum oh misss :)
selam teyzoşlar
kızlar nasılsınız ben ççok giremedim bugün.işlerden dolayı.miedm bulanıyo hafif hafif.karnım aç cnm bişey istemyo.beni misafir olarak çağırsanıza bu akaşm:ama sağlam anneler çağırsın kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
benim çamaırlama benzedinz kızlar :) ya ben ne pişirm eve gidip.evde tam takır.markete felan gidemiyorum ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?