nalan maaşallah nasıl bir yılbaşı sofrası o öyle kaç çeşit hazırladın kimbilir...ben sadece geçen yıl kocama doğum gününde böyle sofra hazırlayabildim ama hepsi hazır mezelerdi sadece ana yemeği yapabilmiştim:))) şimdide miniğim varki artık ana yemek bilem dışardan olacak gibime geliyor(( ooooooooooof çok tembelim yaaaaaa
çok saol cnm, valla çok çeşit var, inş. yakında yine böle sofralar hazırlarım...
yok cnm demır uyumadı, babası bana acıdı artık 1.5 saat uyudum sımdı babası yattı ben kalktım demır hala uyumadı dun sbh 7.30dan berı sadece 3.5 saat uyudu yanı ölcek uykusuzluktan ama yok uyumuyo.
ayrıca ıyı mı ettım kotu mu emın degılım...
artık ii ya da kötü sorusu için geç cnm, yapmışsın çünki, bence ii yapmışsın benim şimdiki aklım olsa daha erken evlenir çocuk yapardım, ama senin yaşındayken hiç bana göre bi karar değil derdim çok saçma gelirdi o kadar erken evlenmek...
aman ii bu arada uyumuşsun bari sevindim...
evde baktığım her yer dağınık bazen emzik kutusunu koymaya yer bulamıyorum o kadar yani çok bunaldım çok yemek bile yapamıyorum dışardan kuru yemekten mahvoldum hayatımız ne zaman normale dönecek gücüm kalmadı artık
boşver cnm benimde dağıldı cuma temizlikçi gelio...