2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yeşillik yapıyo mu salata gibi şeylerr

doğum yaptıgm hastanede diyetisyen gelip bilgi vermişti ilk iki hafta 3 besın grubundan sakın demişti.
1.süt ve sut ürünleri(süt yoğurt özellikle pişmemiş süt ürünleri)
2. kuru baklaggil
3.çiğ sebze ve meyve
demişti .. 15 gün sonra sakınmadan herseyı yiyebilirsn demişti.
gelelim tecrübeme yesıllık yesemde gazlı bi çocuk yemesemde...

doğum yaptıgm hastanede diyetisyen gelip bilgi vermişti ilk iki hafta 3 besın grubundan sakın demişti.
1.süt ve sut ürünleri(süt yoğurt özellikle pişmemiş süt ürünleri)
2. kuru baklaggil
3.çiğ sebze ve meyve
demişti .. 15 gün sonra sakınmadan herseyı yiyebilirsn demişti.
gelelim tecrübeme yesıllık yesemde gazlı bi çocuk yemesemde...

önceki gün salata yemiştim oglumda durmadı sabaha kadar demekki doğruymuşş
ya ne yicez biz ben bol limonlu salatayı çok severimm amaa:53::53:

slm kızlar.. uzun süredir takip ediyordum sizleri artık aranıza katılmanın vakti geldi sanırım.. bende 2 kasımda 37+2 de sezeryanla oğlum keremi dünyaya getirdim..46 günlük olduk..hafif öksürüğümüz, kasık fıtığımız ve şiddetli gaz sancımız dışında iyiyiz çok şükür..sizleri tebrik ediyor miniklerinizi öpüyorum..

hoşgeldin,seninde gözünaydın,sağlıkla büyüt bebeğini
gaz neler yapıyoduuu:1::1:

herşeeeeyy:51:
gaz yapmayan bişey yokki anacım,salata,meyve,baklagiller,süt ürünleri :94:

bütün kurallarımı yıktım sallamam diyordum sallıyorum sık sık kucak yok diyordum kucağımda mama asla derdim verdim :2: ama yinede uyanıkken sürekli ağlayan bir çocuğum var ağlamak için uyanılır sanıyor delirmek üzereyim:43:

aynaya bakmak istemiyorum ya bu gün saçımı bile tarayamadım :( uyusada beni mahvetmiş oluyor ve hiç halim kalmıyor hemoroitimde azdı otururken bile zorlanıyorum ellerim titriyor açlıktan yemek yemeye ne halim var nede hazırlayacak gücüm var fönlü makyajlı olmayı özledim dahada çok beklerim

Son düzenleme:
bende gazdan nefret ediyorum, dün misafirlerim vardı annem geldi bişeyler yaptı bende dayanamadım mercimek köftesi yedim marulla hemde:) akşama da mercimek çorbası içtim valla ben bile gazdan uyuyamadım yani çok kötü oldum,bebişede hemen damla verdim ama sabah beşten bu saate kadar doğrudüzgün uyumadı devamlı ağlama modunda, ya birde dün boza içtim süt yapıyormuş diye acaba oda dokunurmu? yiyeceklerden korkar oldum artık:(

kızlar ben hep karnım gurul gurul geziyorum bazen kahvaltı yapamadan akşam oluyor ama çocuk hep gazlı ben ona inamıyorum

kızlar ben hep karnım gurul gurul geziyorum bazen kahvaltı yapamadan akşam oluyor ama çocuk hep gazlı ben ona inamıyorum

canım sadece bizimle alakalı değil gaz olayı,biz naparsak yapalım olacak mecburen.Mama içerken,bizi emerlerken bile hava yutuyolar.O da gaz yapıyo
Canım sen ayağına ve karnına sıcak su torbası koymayı denedinmi,yüzüstü yatırmayı dene birde.Belki rahat eder

kızlar bişey soracagım.. süt durumunuz nasıl? bnm ilk günler şarıl şarıl akardı gunde 3,4 ped değiştirirdm şimdi yetıremıyorum. sürekli emmek istıyo mememle kavga dıyor mama vermk istemiyorum bna akıl verin ne olur.. su çok içiyorum.. gnde 1 tane still tea içiyorum marul yiyorum daha ne yapayımmm.. sutum yetmıyor diye vicdan azabı çekiyorum.. zaten öksürüğü var geçmesı için anne sütü almalı dedi dr...

benimde ilk günlerde çok fazlaydı dolaba bile attım o kadar yani ama bebeğim emmedi hep sağıp verdim öylede devam ediyorum günden güne azalıyor ne içersem içeyim durum aynı
üfff bu gün amma karamsarım valla dünyadan umudumu kestim artık stil tea yide hiç eksik etmedim yok miktar hep aynı

canım sadece bizimle alakalı değil gaz olayı,biz naparsak yapalım olacak mecburen.Mama içerken,bizi emerlerken bile hava yutuyolar.O da gaz yapıyo
Canım sen ayağına ve karnına sıcak su torbası koymayı denedinmi,yüzüstü yatırmayı dene birde.Belki rahat eder

yüzüstü çok rahat bazen 1 saat falan dizimde öyle yatıyor ama beşiğine öyle yatırmaya korkuyorum daha kendini koruyamaz sen yatırıyormusun

yeni huyumuz ayakta sallanmadan uyumuyoruz sadece 2 saat eşime bıraktım buna alıştırdı çocuğu çaresiz devam ediyorum

bende gazdan nefret ediyorum, dün misafirlerim vardı annem geldi bişeyler yaptı bende dayanamadım mercimek köftesi yedim marulla hemde:) akşama da mercimek çorbası içtim valla ben bile gazdan uyuyamadım yani çok kötü oldum,bebişede hemen damla verdim ama sabah beşten bu saate kadar doğrudüzgün uyumadı devamlı ağlama modunda, ya birde dün boza içtim süt yapıyormuş diye acaba oda dokunurmu? yiyeceklerden korkar oldum artık:(

aynen bende bişey yiyemiyorum artık,meyve ve salata yemeyeli 2 hafta oldu.Uuff 3 aylık olsalarda bitse şu gaz çilesi

slm kızlar nasılsınız...ben sabah kızımı anneme bırakıp 11 den 3e kadar aralıksız uyudum çoook şükür...bu arada babam gitmiş kurbanını kestirmiş miniğimin pazar günüde mevlüt okutcaz inşaallah o olayıda atlatsaydık kolayca düşününce bilem yoruluyorum...anneme dedim senin evde okutalım mevlütü şimdi çoluk çocuk gelir miniğim durmaz eşyalarım kırılır diye elli takla attım ama yemedi:(( benim evde okunması daha makbulmuş oooooooooof ooooooooooof:(((

hiç merak etme canım senden çok var burada inan bi tek arada bi buraya girdiğimde yaşadıklarım normal herkes aynı şeyelr yaşıo deyip kendimi teselli ediyorum keşke hepimizin başında yardımcı olabilecek birileri olsa böyle tek başımıza çok zor çok

Ya uyumludur aslında, bana öle fazla bi şi yapmışlığı da yok, zaten istesede yapamaz ben ona karşı gayet mesafeliyimdir 6 senedir, sadece ona ihtiyacım olduğu dönemlerde bi poka yaramadı salak salak ortalarda dolandı ben ondan kızdım ona, tecrübeli olan o onun bana yardım etmesi lazım ama ben ona yardım edecem nerdeyse, sanki doğum yapan ve loğusalık döneminde olan o...

oyyy kıyamam sana fairy...boşver ben gerçekten yalnızım, çocuğum ve kocam var sadece...:14:

walla böyle hissediyor olmaktan nefret ediorum ama ne yazik ki engel olamiorum.
tlf.lara bile cwp wermiorum arkadaşlarimla knuşmuyorum hiç içimden gelmio çünkü kimseyle konuşmak.
umarim en kisa zamanda düzelir bu hislerim

Back
X