2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
oh süper ya. çukurambar şubesi çok yakın size. çukurambarda liva var, big chefs var, belkı bılıosundur livayı kıme sorsan bılır zaten, hemen onun karşısında DIA kuaför. saçın için özellikle Mustafa Bey'i iste, cilt bakımı için Yasemin, Canan da olur ama o bırazcık suratsızdır, ağda için de Mukaddes. Bak düğün makyajım saçım hepsı orda yapıldı, referans olsun. çok çok başarılıdır yani. gözüm kapalı tavsiye edıyorum cok memnun kalcaksın :)

şaka mı yapıosun ciddi misin? annem duysa gozlerı yaşarır kımse benzetmıo bızı dıye uzuluyo :)
oh süper çukurambar bize çok yakın.hemen not alıyorum bilgileri.Livayı biliyorum canım bilmem miiii:)evet ya düğün saçın da makyajında çok güzeldi.randevu gerekiyor mu netten bakayım websiteleri varsa gitmeden arayım yine de.çok iyi oldu valla insana benzemek istiireeeemm:)

oh süper çukurambar bize çok yakın.hemen not alıyorum bilgileri.Livayı biliyorum canım bilmem miiii:)evet ya düğün saçın da makyajında çok güzeldi.randevu gerekiyor mu netten bakayım websiteleri varsa gitmeden arayım yine de.çok iyi oldu valla insana benzemek istiireeeemm:)

saç için hiç randevu almadım şimdiye kdr ama ağda ve cılt bakımı ıcn gerekıo annemı aradım sımdı numarayı almak ıcın ofıste degılmıs gıdınce bakıp msj atcak ben de sanaa atarım faceden

şimdi baktım nette de varmış:48.Cad 465 Sok 1/D
Çukurambar /ANKARA
TEL : 284 38 88 - 284 74 13

Son düzenleme:
saç için hiç randevu almadım şimdiye kdr ama ağda ve cılt bakımı ıcn gerekıo annemı aradım sımdı numarayı almak ıcın ofıste degılmıs gıdınce bakıp msj atcak ben de sanaa atarım faceden

şimdi baktım nette de varmış:48.Cad 465 Sok 1/D
Çukurambar /ANKARA
TEL : 284 38 88 - 284 74 13
sağol canım.ben de netten bakıyordum şimdi notumu aldım.Gider gitmez saçımı insana benzeticem ve manikür pedikür yaptırcam.cilt bakımını da ürünleirni sorduktan sonra yaptırcam.ama güzel bir kuaföre benziyor sağol valla. pazartesi ilk işim kuaföre gitmek olcak:)
sormakta yarar var 15 tatilde olucam inş.. ereninde okulu olmamış olur o zamana sorarım artıkk sen yedinmi vanının çektiklerinii:56:
yedim yedim:D şimdi de çikolatalı frambuazlı pasta yiyorum camışlığım tuttu:D

sağol canım.ben de netten bakıyordum şimdi notumu aldım.Gider gitmez saçımı insana benzeticem ve manikür pedikür yaptırcam.cilt bakımını da ürünleirni sorduktan sonra yaptırcam.ama güzel bir kuaföre benziyor sağol valla. pazartesi ilk işim kuaföre gitmek olcak:)

yedim yedim:D şimdi de çikolatalı frambuazlı pasta yiyorum camışlığım tuttu:D

oh oh afiyet olsun canımmmm :56:

bende krokanlı vişneli pasta seviyorumm ama aşure yiyemedim daha bekliyorum biri getirsin olmadı haftaya yapıcamm fınfık gaz yaptımı sende :26:

bende bekledim kimse getirmedi.. dr. oetker aşure aldım. hamileyken yapmıştım güzeldi. biraz zahmetli ve az çıkıyor ama tadını yakaladım ben.. az olsun az yiyeyim daha iyi. nefsim körelir o da yeter..

Back
X