evet zaten gazları olduğu için farkedilmiyo arada aşurede kaynıyo demekki yiyebiliriz hem sütte yaparr
ay bu kızın cadılığı tuttu bugün
aşureyle bakışıyoruz
müzikler saç kurutma makinesi elektrik süpürgesi duyduğum herşey sadece 10 dakika işe yarıyor ne yaparsam yapayım o gözlerini kapatıp yumruklarını sıkıyor ve sadece ağlıyor
bende bekledim kimse getirmedi.. dr. oetker aşure aldım. hamileyken yapmıştım güzeldi. biraz zahmetli ve az çıkıyor ama tadını yakaladım ben.. az olsun az yiyeyim daha iyi. nefsim körelir o da yeter..
2 kase yedim ben dünden beri toplasan içinde kaç tane nohut ve fasülye var ki aman ne bilim iştee:S
azdiklarim görünmüo yaaa zaten zor yaziorum tek elimle
açliktan ölücem kalkip yemek yapamadim.nie uyumuyo bu kiz çildircammm
anladım canım. çok teşekkürler verdiğin bilgiler için..
evet bizde ilki bile ateş yapmıştı malesef. o yüzden sıkı bir nöbet bekliyor beni 2. ay aşılarında..
nalancım hoşgeldin canım..
ben de arkadaşımı bekliyorum. hani doğum yapmıştı bebeği kuvozde kalmıştı baya. şimdi kocaman oldular gezmeye geliyorlar bana :))
hoşgeldin nalancım güle güle kirlet evini duru işesin sıçsın heryere :)))
benim evi pok götürüyor ama gıçımı kaldırmicam bugün böyle oturacam
ojemi sürdüm inşallah kuzu uyanmaz hemen:))
artık 40 çıkıyor kendime bakmam lazım
allaaahıııımmmmmmmmarkadaşım bana koca bi tabak aşure getirmiş ölğrğmde dayanamam yiycem banane banane otururum sabaha kadar
Bilmem ki sormak lazım canım ya gelir belki.Prof dr Reşit İnceoğlu adı.Çok ilgili çok harika bir doktor.
selam kizlar.
ewi bok götürüyo napicam ben yaaaaa
ay kıyamam ya bu gaz mahvetti hem bebeleri hem bizlerii
benim gibi yap temizlikçi tut temizlet, rahat et...
sema biz yiyemiyoruz yaaa sanada kızın yedirmiyo biri yer biri bakar olmasınn
Selam tatlım, biraz geç oldu ama anca napim benim maymunum iş başındaydı yine...))
He işe sıçsın, temizlikçi de bugünbeni kızdırmak için öle diyo, yakında her yere işicek sıçcak dio, olsun sıçsın sen temizlicen nasılsa dedim, o da doğru ya aman böle ii böle kalsın o zaman dio bu seferde...))
bizim komşuda getirdi dün akşam afiyetle yedik eşimle hiç gaz yapmadı valla, bu akşamda ben yapıcam aşure, tabakları boş yollayamam hem banada bahane oldu ne güzel, Allahtan hamileyken malzemeleri haşlayıp buzluğa atmıştım...Kız anaları mutlaka yapmalıymış aşureyi öle derdi babamın teyzesi nedense..
Eşimin safra kesesi ameliyatını da reşit bey yapmıştı acıbadem hastanesinde, ben onu hep görüyorum academicte, marmara ünv. hastanesinin dr.u ya o da, benim dr. la tanışlar...
benim gibi yap temizlikçi tut temizlet, rahat et...
ya ben dizel olsun istedim benim kız da lpg li çıktı :86:
walla bayilcam artik biraktim yatağina acil bişiiler yemem lazim tansiyonum düştü
wardi biri ama beğenmedim son yaptiği işi çağirmadim o yüzden bi daha kimseyide tanimiorum göztepede ööle kalakaldim haftasonlari annem gelip yapti hep saolsun ama artik 40 çikti die gelmez.
napiim bilemedim
Benimkini yollim cnm...
ya hem kızım yedirmiyo hemde şüpeliyim çünkü aşure beni kıvrandırır genelde of kızımda zaten tüp gaz gibi yemesem çatlarım valla ama geçen sırf bulgur pilavının ceremesini 2 gün çekti kızım
bugün yine götü başı dağıttım ölüyorum yorgunluktan :89:
bide popomun kenarından eşşek kadar sivilce çıkmış acıyoooo :84:
afiyet olsun nalancım bende kesin pes ederim gece hüpletirim ama sıkabildiğim kadar sıkıcam dişimi çünkü bu gece heç gaz çekesim yok
uyumak istiym ben
nalaaaaan banada gönderrrr
ya ben dizel olsun istedim benim kız da lpg li çıktı :86:
annemin dün tüpü bitmiş akşam bana geldi diyoki duruyu versene tüpüm bitti doldursun eccıh hey allahım sakız olduk ağızlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?