2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
azdiklarim görünmüo yaaa zaten zor yaziorum tek elimle

açliktan ölücem kalkip yemek yapamadim.nie uyumuyo bu kiz çildircammm

müzikler saç kurutma makinesi elektrik süpürgesi duyduğum herşey sadece 10 dakika işe yarıyor ne yaparsam yapayım o gözlerini kapatıp yumruklarını sıkıyor ve sadece ağlıyor

yediklerine dikkat ediyormusun...belki alerjisi vardır...yiğenimde sürekli ağlıyordu poposu hep kızarıktı meğerse inek sütünden yapılan yiyeceklere alerjisi varmış anne sütünden ona da geçiyordu....2 yaşında farkedildi..yani umarım seninki öyle değildir de..fikir sadece.....

ya şu aşure muhabbetını kapatın nolur ne getıren var ne ben üşenmeyip yaparım valla elim kolum dötüm sütüm herbişeyim çekti yani

Selam tatlım, biraz geç oldu ama anca napim benim maymunum iş başındaydı yine...))

He işe sıçsın, temizlikçi de bugünbeni kızdırmak için öle diyo, yakında her yere işicek sıçcak dio, olsun sıçsın sen temizlicen nasılsa dedim, o da doğru ya aman böle ii böle kalsın o zaman dio bu seferde...))

allaaahıııımmmmmmmm arkadaşım bana koca bi tabak aşure getirmiş ölğrğmde dayanamam yiycem banane banane otururum sabaha kadar

bizim komşuda getirdi dün akşam afiyetle yedik eşimle hiç gaz yapmadı valla, bu akşamda ben yapıcam aşure, tabakları boş yollayamam hem banada bahane oldu ne güzel, Allahtan hamileyken malzemeleri haşlayıp buzluğa atmıştım...Kız anaları mutlaka yapmalıymış aşureyi öle derdi babamın teyzesi nedense..

Bilmem ki sormak lazım canım ya gelir belki.Prof dr Reşit İnceoğlu adı.Çok ilgili çok harika bir doktor.

Eşimin safra kesesi ameliyatını da reşit bey yapmıştı acıbadem hastanesinde, ben onu hep görüyorum academicte, marmara ünv. hastanesinin dr.u ya o da, benim dr. la tanışlar...

selam kizlar.

ewi bok götürüyo napicam ben yaaaaa

benim gibi yap temizlikçi tut temizlet, rahat et...

ay kıyamam ya bu gaz mahvetti hem bebeleri hem bizlerii

walla bayilcam artik biraktim yatağina acil bişiiler yemem lazim tansiyonum düştü

benim gibi yap temizlikçi tut temizlet, rahat et...

wardi biri ama beğenmedim son yaptiği işi çağirmadim o yüzden bi daha kimseyide tanimiorum göztepede ööle kalakaldim haftasonlari annem gelip yapti hep saolsun ama artik 40 çikti die gelmez.
napiim bilemedim

Son düzenleme:
sema biz yiyemiyoruz yaaa sanada kızın yedirmiyo biri yer biri bakar olmasınn

ya hem kızım yedirmiyo hemde şüpeliyim çünkü aşure beni kıvrandırır genelde of kızımda zaten tüp gaz gibi yemesem çatlarım valla ama geçen sırf bulgur pilavının ceremesini 2 gün çekti kızım

bugün yine götü başı dağıttım ölüyorum yorgunluktan :89:

bide popomun kenarından eşşek kadar sivilce çıkmış acıyoooo :84:

afiyet olsun nalancım bende kesin pes ederim gece hüpletirim ama sıkabildiğim kadar sıkıcam dişimi çünkü bu gece heç gaz çekesim yok

uyumak istiym ben

nalaaaaan banada gönderrrr

huggies bez kullanan hatunlar kiler markette jumbo boyu ve yanına 2 paket huggies kapaklı doğal ıslak mendil hediye 18tl bayağı ucuz ıslak mendile baktım nette tanesi 6 tl

Benimkini yollim cnm...

lazanya yapmaya kalkişiyorum bakalim ne kadar ağlamadan duracak tutku

Ay sema kız sen öldürcen beni...)))

kocana söle sıksın sivilceni, hem belki bi paris yaparsınız, sivilce bahane paris şahane...))

afiyet olsun nalancım bende kesin pes ederim gece hüpletirim ama sıkabildiğim kadar sıkıcam dişimi çünkü bu gece heç gaz çekesim yok

uyumak istiym ben

kız ye gitsin ne sıkıyon kendini...

nalaaaaan banada gönderrrr

oy dünkü bitti ama benim yaptığımı yollim istersen...

ya ben dizel olsun istedim benim kız da lpg li çıktı :86:

Allah senin iyiliğini versin emi...

annemin dün tüpü bitmiş akşam bana geldi diyoki duruyu versene tüpüm bitti doldursun eccıh hey allahım sakız olduk ağızlara

Oy senin annende ii miş ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…