allaaahıııımmmmmmmmarkadaşım bana koca bi tabak aşure getirmiş ölğrğmde dayanamam yiycem banane banane otururum sabaha kadar
afiyet olsun sema dene bakalım gaz yapıyormu bizede haber verirsin
Bulunduğunuz yerde kar yağıyor onu tercih ederdim ama Antalya da çok güzel güneş var... Birde Konyaaltı Kent Meydanında kitap fuarı var. Antalyadaki kızlara duyurulur... Ben şimdi gideceğim.
selam kızlar dün çok zor bi gece geçrdik yine hiç uyumuyo bu çocuk ne gece ne gündüz kucakta susuyo öle yüzümüzü inceliyo gcenin bi körü dün cinnet geçirdim artık akıllı kocamda dövecem sanmış bi ara sabah öle dio bana çüş dedim daha neler ama ben perişan haldeyim evimi bok götürüyor kaşımı en son doğuma gitmeden aldırmıştım saçımı banyodan banyoya tarıyorum altlarr kördüğüm olmuş elif şafak siyah sütte diyodu ya insan saçı ne kadar dayanıklıymış diye aynen öle valla sabah kapım çaldı 11 d e falan komşudur diye açamadım utancımdan ben öle hilkat garibesi gibi ev desen benden beter sonra ya aşure getirmişlerse diye içim gitti valla ya kaç gündür aşure diye diye bi yerimi şişireceksiniz valla ne yapanım var ne getirenim gönderin biriniz bari:)
evet ne olduki? :26:
selam kızlar dün çok zor bi gece geçrdik yine hiç uyumuyo bu çocuk ne gece ne gündüz kucakta susuyo öle yüzümüzü inceliyo gcenin bi körü dün cinnet geçirdim artık akıllı kocamda dövecem sanmış bi ara sabah öle dio bana çüş dedim daha neler ama ben perişan haldeyim evimi bok götürüyor kaşımı en son doğuma gitmeden aldırmıştım saçımı banyodan banyoya tarıyorum altlarr kördüğüm olmuş elif şafak siyah sütte diyodu ya insan saçı ne kadar dayanıklıymış diye aynen öle valla sabah kapım çaldı 11 d e falan komşudur diye açamadım utancımdan ben öle hilkat garibesi gibi ev desen benden beter sonra ya aşure getirmişlerse diye içim gitti valla ya kaç gündür aşure diye diye bi yerimi şişireceksiniz valla ne yapanım var ne getirenim gönderin biriniz bari:)
Bilmem ki sormak lazım canım ya gelir belki.Prof dr Reşit İnceoğlu adı.Çok ilgili çok harika bir doktor.doğumdan sonra bi daha hortlamadı benimkii bakalım ne zaman çıkar bidaha orasıda çok uzak bana acaba doktorun bakırköydeki acıbademe gelmezmii ameliyataa ereninde okulu var anca 15 tatilde olabilirimm ama sen atlattın tuvaletede çıktın korkunda gitti darısı bizlerin başınaa
Ben de ameliyat olcam diye bacaklarımı makineyle almıştım bahane oldu :)ama en acilinden kaşımı aldırmam maniküre gitmem ve ayak bakımına gitmem lazım.bir de üstüne kırıklarımı aldırıp saçıma bakım yaptırmam lazım ve hatta ve hatta cilt bakımı zamanım geçti.Hepsini ankarada halletcem artık umarım halledebilirim tabi.Ankara dönüşüm muhteşem olmalı.tamamen dinlenmiş tamamen yenilenmiş eskiye dönmüş özüne dönmüş bir aso olarak:) Kocama diyorum dönüşüm muhteşem olacak diye:)Şimdilik hayal gibi geliyor umarım halledebilirim :)
aaa süper öner öner canm ya mutlaka öner.saçımın kırıklarını aldırcam hem de önüme fln şekil verdircem perçem kakül vs değişikliğe ihtiyacım var.ankarada kuafor onerebılırım cnm muhtesem bı yerdır cılt bakımı fln da harıka
aaa süper öner öner canm ya mutlaka öner.saçımın kırıklarını aldırcam hem de önüme fln şekil verdircem perçem kakül vs değişikliğe ihtiyacım var.
hıııı bi giderim bi giderim ben daha tuvaletimi yeni yaptım bankaya gitmem lazımdı ona gidemedim ne fuarı
orası benim kayınpederimin mekanı karısı sürekli sergi açar daha ona bilem gidemedim bi kerem
kesınlıkle coooook memnun kalcaksın sızın ev nerde oraya e n yakın olan subenın adresını vrreyım
öveçler 2.caddedeyiz canım biz.ay nasıl iyi oldu varya içim rahat giderim en azındankesınlıkle coooook memnun kalcaksın sızın ev nerde oraya e n yakın olan subenın adresını vrreyım
kızlar fotoya bakın ya camış oğlum anneannesinin kucağında bile meme arıyo ya :))
Eki Görüntüle 115863
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?