2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ne güzel Bennur babası ilgileniyoo en azında izinli günlerinde bizimki onu yapmıyor çoook zorlanıyorum dahası zoruma da gidiyoo.......

günaydın anneler uykumuzu aldık keyif yapıyoruz memede gözler fal taşı gibi. Bundan sonra anca 9 da falan uyur. Karnım acıktı kurt gibi

günaydınn,
sanırım uyku düzenimiz biraz üzeliyor gibi inşallah bozulmaz ama pek umutlu da değilim açıkçası :)

biz de 3 arkadaş beraber yapıcaz aşureyi. malzemeleri ortak alıcaz. 3 ümüzün de bebeği var, birimiz bebeklere bakar, birimiz karıştırır, birimiz de malzemeleri halleder, 3 hane de sevap alır dedik napalım bu sene de böyle olsun. hem değişiklik olur biraz geyik olur :)

bende şimdi verdim siparişini çok yakışmış senin kızına

sizede çok yakışır canım güle güle giysin kuzucuk

sonuç ne zaman çıkacakmış düşük çıkacak heç merak etme canım
bebegım emerken bogazına kaçırıyor hep.. ne yapacagım ben
hafifçe yüzüne üfle birde alnını sıvazla

günaydın

herkes uyuyor galiba biz 6 da uyandık şimdi emiş yapıyoruz ve uyumak üzereiz

süper bir gökyüzü var bugün evde durmak istemiyim (

kocamda çalışıyor pöfff

günaydınnn..
sbh 3 parçada tamamladık nihayet uykumuzu, hayır ılk uyandıgında ayılsa uyumasa eyvallah tekrar uyudu ben de uyur zannettım yattım 10 dk snr uyandı bı daha uyudu bı daha uyandı derken yeter ulan dedım kalktım :)

fınfık ben de bugun cıkmaz ısterdım ama napalım yrn cıkıcam ben babasına bırakıp, yılbası cekılısı ıcın hedıye almam lazım o arada ogluma ve kocama da bısıler alırım bı kahve sıgara keyfı yaparım dönerim 3 saat yetıyo valla, sen de cık yrn ıyı gelır

günaydın yavrum düzelecek inşallah uyku düzeniniz inşallah en kısa zamanda
biz sanki gece uykumuzu düzene soktuk gibi yani gece olduğunu biliyor gibi inşallah bozulmaz inşallah
gökyüzü süper mavi hiç evde durasım yok propcum yarın çıkarsak babasıyla çıkarız kesin yine alnız olamam (
aaa birde hala kıllıyım püffff(

e beraber cıkın onlar eve donsun sen yalnız basına takıl 1 saat daha ne bıleyım yalnızlık lazım bıraz bu veltlerden kafa dınlemek ıcın :) ben de avm ye gıdelım ıstıodum bgn fln ama duygu haftasonu cocugu avmye sokmayın ya da ogleden once gıdın donun dedı, benım kocam hala uyuyo uyanınca da işe gıder zaten gıdemeyız yrn da kendım cıkıcam kesın laf etcek kotu anne bırakıp gıdıo oglunu dıye laf edıo her cıkısımda :))

duygu bizede aynı şei söyledi birde zatüre salgını var küçük çocukların olduğu yerlere gitmein dedi.
sen kötü anne olurken o da iyi baba olsun baksın 2-3 saat bebesine :))
yarın dediğin gibi yapacam atacam başına kızını baksın
ayy kesin bu seferde çocuğu sallayıp uyutur bırakıp bakkala gitsem bile garip şekillerde uyutuor çocuğu çocukta manyak oldu ne şekilde uyuyacağını bilmediği için uykusu gelince feryat figan ağlıyor

geçmişi okurken gördüm benim de zorunlu sezeryan,kordon dolanması yüzünden hayırlısı,dediğin gbi önemli olan sağlıklı olaları

evet cnm dktorn uzerıne 1 kılo işedı hatta demır, adamın nedır bızden cektgı, ayrıntılı ultrasondada ben kafasını şişşirmiştim :)

Son düzenleme:
günaydın anneler
ben dün can'ı bıraktım anneme doğru alışverişe gittim kendime bişey almayalı bayağı olmuştu bir sürü şeyler aldım malum birçok yerde%50 başladı:)ocak ayında işe gitmeye başlayacağım için bişiler almam lazımdı ama varya acaip moral oldu tek başıma bi yerlere gidip özgürce gezmek herkese tavsiye ederim tüm yorgunluğumuz gidiyor.
haftaya da mevlütümüz var onun içinde bu hafta içi kaş bıyık agda manikur kuafor derken haftaya işallah eski halime dönmüş olucam.
dün sanki hayatımda ilk kez sokağa çıkmış çocuklar gibi şendim ne ilginç ama bi saatten sonra oğluşumu çok özledim ve doğru eve döndüm.
herkese tavsiye ederim tabi bebişleri bırakacak birileri olanlara

burcu ben de dışarı çıkıyodum annem burdayken ama dışarsı hiç cazip gelmiyodu ya toprağı çok özlüyodum.. şimdi de çıkamam heralde.

ama sana moral olmuş ne güzel arada sırada tekrarla işte. ben daha alışveriş falan yapamam malesef. kendime bol bi kot 2 kazak 1 gömlek aldım bunlarla idare edicem zayıflayıp eski kıyafetlerime dönene kadar..

eşime kahvaltı hazırladım yolladım, toprağı emzirdim, yıkadım, gene emzirdim, uyuttum, kahvaltı ettim ve şimdi bir çay aldım yorulmuşum :S
ee sabahın köründe böle yorulduysam bugün zor biter...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…