bende şimdi verdim siparişini çok yakışmış senin kızına
sonuç ne zaman çıkacakmış düşük çıkacak heç merak etme canımayyy fınfıkcımrahatlattın benikuzumm..
buarada ben ikinci topukkanını vermemiştim..
1 hafta sonra gelin diyolaryaonu yapmtırmamıştım saglıkocagından aradılar gelin yapalım die..bugün yaptırdık..
ilki emzirmeyle alakalı bazı degerler eksi yada artıçıkabiliyo ondan iikincisini yapıyoruz dedi hemşire..
inş bakalımbidurumçıkmaz
hafifçe yüzüne üfle birde alnını sıvazlabebegım emerken bogazına kaçırıyor hep.. ne yapacagım ben
günaydınnn..
sbh 3 parçada tamamladık nihayet uykumuzu, hayır ılk uyandıgında ayılsa uyumasa eyvallah tekrar uyudu ben de uyur zannettım yattım 10 dk snr uyandı bı daha uyudu bı daha uyandı derken yeter ulan dedım kalktım :)
fınfık ben de bugun cıkmaz ısterdım ama napalımyrn cıkıcam ben babasına bırakıp, yılbası cekılısı ıcın hedıye almam lazım o arada ogluma ve kocama da bısıler alırım bı kahve sıgara keyfı yaparım dönerim 3 saat yetıyo valla, sen de cık yrn ıyı gelır
e beraber cıkın onlar eve donsun sen yalnız basına takıl 1 saat daha ne bıleyım yalnızlık lazım bıraz bu veltlerden kafa dınlemek ıcın :) ben de avm ye gıdelım ıstıodum bgn fln ama duygu haftasonu cocugu avmye sokmayın ya da ogleden once gıdın donun dedı, benım kocam hala uyuyo uyanınca da işe gıder zaten gıdemeyız yrn da kendım cıkıcam kesın laf etcek kotu anne bırakıp gıdıo oglunu dıye laf edıo her cıkısımda :))
saol cnm.. bnmde mecuri sezeryanbebeğimin eşi ayrılmaya başlamıştı muayeneye gidip doğum yapıp geldim.. ama önemli olan bebeklerimizi sağlıklı bir şeklde dunyaya getirmiş olmamız.. binlerce kez şükürler olsun..
geçmişi okurken gördüm benim de zorunlu sezeryan,kordon dolanması yüzünden hayırlısı,dediğin gbi önemli olan sağlıklı olaları
evet cnm dktorn uzerıne 1 kılo işedı hatta demır, adamın nedır bızden cektgı, ayrıntılı ultrasondada ben kafasını şişşirmiştim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?