2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet propcum döndüm zaten 56 kiloyla hamile kalmıştım 72 ile doğuma girdim şuan 60 kiloyum.ama zaten 56 iken çok zayıftım hep 60 olmak istiodum olamıodum malesef şimdi bu kilomda kalmak istiyorum.eski kıyafetlerime girebiliyorum sadece göğüslerimden dolayı gömleklerim olmuyor 38 bedenim şuan .
evet bijoux insan hem mutle hem mutsuz oluyor evde bıraktım die çok garip bi duygu ben birde ocakta çalışmaya başlıcam nasıl olucak hiç bilmiyorum.
dün eczaneye uğradım bi napıyorlar die o kadar kopmuşum ki sanki orası benim değil alışıcaz artık napalım

aso şkız ben de seni merak ediyodum. naptın vardın mı hayırlısıyla?

eczane yakın mı bari evine? ya senin sonuçta orası, yardımcıların da vardır. istediğin zaman gidip gelebilirsin, geç gidip erken çıkabilirisn falan. sen yine birçok arkdaştan iyi durumdasın canım..

oh burcu darısı başıma benım de 4 kılo fazlam kaldı guyya ama popom ve bcaklarım kalınlastıgı ıcın kesınlıkle eskı kıyafetlerıme gıremıorum, alt kıyafetlerıme yanı ustler oluo da.. ah ahhhh..

bijoya katılıyorum sen pek cok kısıden ıyı durumdasın, kendı ısın sonucta

evet o yönden şanlslıyım eczanede evime arabayla 5 dkka gidip gelicem artık.emziririm uyuyunca giderim ağlayınca gelirim 6 aya kadar böle gider ondan sonra ek gıdaya geçince rahatlarım.
prop benim alt kısmım hiç kalınlaşmadı benim göğüslerim büyüktü şimdi daha da büyüdüler benim 16 kilo sadece göbeğidi o yüzden rahat oldu :)

günaydın kızlar bizim uyanma saatimiz her gün 1 saat geri geliyor sabah biraz daha uyu kızım diye yalvardım ama yok uyumadı emziğe alıştırana kadar canım çıktı şimdide iyi mi ettim bilmiyorum uykusundan uyanıp emziğini arıyor demin ağzından düşmüş emziğe doğru kafayı çevirmiş ağzını açıyor yavrum ölürüm ya

Günaydın ..Dün gece oğlum nöbetteydi yine ama abarttı biraz 6 saat uyumadı ,ne demek yaaa:84:Babasıyla ikimiz zombilere döndük..Gece arada uyumadığı oluyordu 2,3 saat te,dün cozuttu.5, 6 Gündür var böyle bir durum,umarım çok sürmez...

Son düzenleme:
Günaydın güzel anneler,
Sabah az kalsın uçağı kaçırıyorduk ama son dakikada yetiştik.Uçakta hiç huysuzluk yapmadı kızım inşallah dönüşte de uslu olur.Şu anda annemlerin evini incelemekle meşgul.Hayretler içinde etrafa bakıyor cimcime

evet canım çoktaaan geldik kahvaltı yapıyodum bide geçmişe bakıyodum:) napıyosun canım benim

napiyim canım takılıyorum nette toprak yıkandı sızdı :)
demek ela etrafı izliyo ha :)) yerim ben onu cimcimemmmm

Yazdım mı hatırlamıyorum.Aso geçmiş olsun canım...Oh ne güzel annendesin rahatsındır..Tam cimcimeler yaa,ben de kızımı cimcime diye seviyorum bazen

dilemma Allah yardımcın olsun biri uyur diğeri uyanır senin işin daha zor

Geceleri oğlum biraz sorun çıkarıyor,kızımın maşallahı var Ama alıştım ben bu duruma...Biri uyuyorsa bile benim için iyi,tek bebeğe bakmak ,ilgilenmek kolay geliyor o zaman,ikisine alıştığım için

günaydınn
kızım uyuyor pek güzel
benımde bacağım ağrıyor dün gece ağladım kasılıyor gibi oluyor :S
yarın hava güzel olursa dışarı çıkçaz inşallah güzel olur bugunkü gibiii
gezmek istiyoorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…