evet propcum döndüm zaten 56 kiloyla hamile kalmıştım 72 ile doğuma girdim şuan 60 kiloyum.ama zaten 56 iken çok zayıftım hep 60 olmak istiodum olamıodum malesef şimdi bu kilomda kalmak istiyorum.eski kıyafetlerime girebiliyorum sadece göğüslerimden dolayı gömleklerim olmuyor 38 bedenim şuan .
evet bijoux insan hem mutle hem mutsuz oluyor evde bıraktım die çok garip bi duygu ben birde ocakta çalışmaya başlıcam nasıl olucak hiç bilmiyorum.
dün eczaneye uğradım bi napıyorlar die o kadar kopmuşum ki sanki orası benim değil alışıcaz artık napalım
Günaydın ..Dün gece oğlum nöbeteydi yine ama abarttı biraz 6 saat uyumadı ,ne demek yaaa:84:Babasıyla ikimiz zombilere döndük..Gece arada uyumadığı oluyordu 2,3 saat te,dün cozuttu.5, 6 Gündür var böyle bir durum,umarım çok sürmez...
evet canım çoktaaan geldik kahvaltı yapıyodum bide geçmişe bakıyodum:) napıyosun canım benimaso şkız ben de seni merak ediyodum. naptın vardın mı hayırlısıyla?
evet canım çoktaaan geldik kahvaltı yapıyodum bide geçmişe bakıyodum:) napıyosun canım benim
Günaydın güzel anneler,
Sabah az kalsın uçağı kaçırıyorduk ama son dakikada yetiştik.Uçakta hiç huysuzluk yapmadı kızım inşallah dönüşte de uslu olur.Şu anda annemlerin evini incelemekle meşgul.Hayretler içinde etrafa bakıyor cimcime
dilemma Allah yardımcın olsun biri uyur diğeri uyanır senin işin daha zor
sağol canım benim.küçük meleklerin nasıl.:)Yazdım mı hatırlamıyorum.Aso geçmiş olsun canım...Oh ne güzel annendesin rahatsındır..Tam cimcimeler yaa,ben de kızımı cimcime diye seviyorum bazen
sağol canım benim.küçük meleklerin nasıl.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?