2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ayyy fınfıkcımrahatlattın benikuzumm..
buarada ben ikinci topukkanını vermemiştim..
1 hafta sonra gelin diyolaryaonu yapmtırmamıştım saglıkocagından aradılar gelin yapalım die..bugün yaptırdık..
ilki emzirmeyle alakalı bazı degerler eksi yada artıçıkabiliyo ondan iikincisini yapıyoruz dedi hemşire..
inş bakalımbidurumçıkmaz

kızlar selam bişi sorcam
ilk topuk kanında guatr hormonu yüksek çıkıpta iknci topuk kanında düzelen varmı

canım bizimkide ilkinde yüksek çıktı bizi panik yaptırdılar 15.gün tekrar kan verdik sonra 1 ay olunca tekrar edin dediler ama 15.gün sonucu düşük çıktı, genelde düşüyormuş zaten ama düşmese bile ilaç tedavisi oluyormuş önemli olan erken teşhismiş yani...

herkese iyi akşamlar bu arada..

aaa çok iyi bir doktor dimi nalan.biz çok sevdik çok da başarılı bir doktor.

ben almadım valla görümce almıştı 1 kere giydirdim sadece

Evet cnm çok başarılı bir dr. çok da sempatik böle hafif kısık değişik bi ses tonuyla konuşuyodu, biz internetten araştırıp bulmuştuk...

Ay çok hareketli bi gündü yine, neyse ki evim temizlendi, kızımı yıkadım, iki makina çamaşır yıkadım ama aşuremi yapamadım maalesef o yarın sabaha kaldı, neyse çokta takmadım nasılsa yarın eşimin yenge ve amcası gelcek onlarda nasiplenmiş olurlar aşureden...

Şu an eşimde kızımda uyudu bende beyazı izliom, rahşanın verdiği pozlara bakıyolar...

Kayınvaldem aradı yarın müsaitseniz gelcez diye, eşim müsait değiliz alışverişe çıkcaz dedi, bakalım yinede gelmeye kalkacaklar mı yarın, bu arada eşimin dayısına gitcektik o iptal oldu allahtan...

Anlaşılan herkeşler uyumuş topic boşalmış, hamişken bu saatlerde koyu sohbetler başlardı burada şimdi bu saatlerde bomboş oluyo buralar...

eline sağlık bayağı bir iş halletmişin ben hiçbir işi tam yapamıyorum bu sabah benimde temzilikçi gelcekti akşam tekrar aramadığım için tereddüt etmiş gelmemiş, illa on kere söylemek gerekiyor yani, gelmemesinede bir yandan sevindim ben evdeyken temizlik yapılmasından hiç hoşlanmıyorum

of ya uyanır diye şimdiye kadar yatmadım oda uyanmadı bu saate kadar boşuna uykusuz kaldım şimdi ben yatarım o uyanır kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…