kızlar birşey sorucam siz günde toplamda kaç saat uyuyorsunuz nasıl alışacam ben yaaa eskiden uykusuzluğa cok dayanıklıydım ne oldu bana yaşlandım sanırım değil mi burcu
inşallah işe yarar canım..
sevmiyo mu suyu? allah allah nie huysuz bu kız böle yaa. inanır mısın bilmem ama bilen bi tanıdıgına okutsan ?
kızlar birşey sorucam siz günde toplamda kaç saat uyuyorsunuz nasıl alışacam ben yaaa eskiden uykusuzluğa cok dayanıklıydım ne oldu bana yaşlandım sanırım değil mi burcu
Sizin bebişlerde emdikten sonra kusuomu benimki 2gündür kusuo emdiğinden fazlasını hemdee
prop demir tombişş tombiş olmuş.... :)))) puf puf... tam ısırmalık kıvamda....
Gazını iyi çıkarmazsan üst üste emer emdikçe kusar Ben benim bebenin kustuğunu bilmem hiç aşurenin azizliğine uğradık 2 gün kustuk gazdan
Gazını iyi çıkarmazsan üst üste emer emdikçe kusar Ben benim bebenin kustuğunu bilmem hiç aşurenin azizliğine uğradık 2 gün kustuk gazdan
inşallah işe yarar canım..
sevmiyo mu suyu? allah allah nie huysuz bu kız böle yaa. inanır mısın bilmem ama bilen bi tanıdıgına okutsan ?
[/QUOTE
zeynepcim hic bilmiyorum neden böyle oldu 23 doktora gidicez aşılarımız için bu gecede düzelmezse hemen götürücem valla hastalık belirtisi yok ama belki benim anlamadığım birşey vardır.. kızlar bir soru daha bebekleriniz en fazla kac saat kaka yapmadı bizim birazdan 48 saat olacak doktor 3 güne kadar normal demişti sizinkiler ne diyor her doktor ayrı telden caldığı için kafam cok karısık
benim iyi bir günde 4-5 saat ve tabı kı aralıklarla. ama demırın keyfı yerınde olmazsa toplam 3 saatı gecmıo :S
yasemın fıstıgım sen yaşlansan ne yazar, şarap gibi karısın sen, tü tü tü :)) moral olsun azıcık
canımsın sarap değil mi hafif sirkeleşiyorum sanki... bende okutayım kızımı ben duaya cok inanıyorum dün gece ağladı aşladı başladım okumaya sonra 3 saat deliksiz uyudu kesin nazar var yawrumdaa onuda sanırım ben değdirdim cünkü 4 gündür kimse gelmadi bize
simdi yüzüstü yatırdım baya uyudu valla ama yanından kalkamıyorum henüz cok kücük sizler yüzüstü yatırıyormusunuz bugün ilk defa yaptım hoşuna gitti lokumumun ama benim işime pek yaramıyor ne uyuyabiliyorum ne de iş yapabiliyorum
işte onun için bende yanından ayrılamıyorum keyfinide bozmak istemiyorum cok rahat gözüküyoryanındayken bişi olmaz ama bırakma tekk boğulabilirr allah korusun aman dikkat ett
günaydın kızlar bizim uyanma saatimiz her gün 1 saat geri geliyorsabah biraz daha uyu kızım diye yalvardım ama yok uyumadı emziğe alıştırana kadar canım çıktı şimdide iyi mi ettim bilmiyorum uykusundan uyanıp emziğini arıyor demin ağzından düşmüş emziğe doğru kafayı çevirmiş ağzını açıyor yavrum ölürüm ya
dun 2 numara bezimiz bitmisti bende evde stokladigim 3 numara bezi denedim oldu artik 3 numara kullancaz
tunaydın kızlar....
bugun hava çok guzel zaten gunlerdır sıkılmıştım evde kızım sabah8 de yenıden uyandı... altını temızledım, emzırdım, gıydırdım ve dişarı çıktık cafe ye gittik .. sabah kahvaltımızı orada yaptık.. kızım sorun çıkarmadı uslu uslu uyudu... ama baktım kalabalıklaşmaya başladı mecbur çıkmak zorunda kaldık.... 1.5 saat keyif yapmak iyi geldi... denız kenarında mıs gıbıydı yaa....
bu arada cafe ye gelenler den bazıları bebegı sevıp öpmek istedı izin vermedım.. kadının biri hiç çocuk görmemiş gibisin dedi:)))) salak ya... illa bebegi öpmek zorundamısın.... sen sıgara kokuyordu zaten üstü...:
bende aşure istiyorum... ya... ama malesef getıren komşuda yok.. bakalım kayınvalıde yaparsa gönderır artık.. onu beklıyorum...
benım kızıma da prima yaramadı molfıx kullanıyorum.. ama hala yenıdogan... bır buyugu hep dışına taşırdı bol geldı.. galıba bız bu ay hep yenıdogan kullanacagız.. kızımın karnı hıç yok gıbı.. bol gelıyor 2 numara,
fınfınk banyoya elektırlı soba yaksan ısınmaz mı????
seni şanslı anne
dün ebru şallının programında dedi ki illa çok sıcak olması gerekmiyormuş yıkayacağınız ortamın. hele soba ufo falan yakmak gereksizmiş. su soğuk değilse banyoda veya banyodan sonra üşüme diye bişey yokmuş. banyoda üşüdü diye bebek hasta olmazmış. çıkarttığınızda da giydirmek için çok acele etmeyin güzelce masaj yapın dedi. benim de evim sıcak sayılmaz kuzey cephe ve 3 cephesi kocaman camlardan oluşuyor ve hergün yıkanıyor toprak. giydirmek için de hiç acele etmiyorum, pudralıyorum falan ama maşallah bugüne kadar hiç hasta olmadık..
yıkamak için de asonun yöntemiyle çok rahat ettim. kirli çamaşırlarından yastık yapıyorum. küvetin içine de bataniyesini veya alt açmasını koyuyorum. küveti dolduruyorum ohh keyif yapıyo paşa.. sonra da arkasını döndürüp yıkayıp duruluyorum. başını da şampuanlayıp geriye doğru duruluyorum. yüzünü de birkaç kere alınca ohh oldu da bitti maşallah.. sinir oluyodum eşime muhtaç olmaya..
bi de bebeklerin kulaklarına kolay kolay su kaçmazmış yine ebru da söylediler. onların kulak yolları bizim gibi değilmiş, rahat rahat yıkayın dedi kadın. bunu duyunca daha bi rahat ettim..
evet zeynep ben dizledim o programı..Valla ilk günler kaynanam kombşili odada ekstra bir de elektirkli soba yakmaya kalktı,annem aaaaaaaa ne gerek var falan,üşümez bebekler diyince o da bozuldu tabii.Gerçekten ne gerek var yaa.Altını alırken kapıyı kapatırdı,ben de inadına açardımNe kadar dikkat edilirse ,esirgenirse bence o derece hasta oluyor bebekler,bağışıklık sıfır yani...
bijoux sağol valla içim rahatladı tabiki hastada olacaklar ama böyle göz göre göre hasta edersem çok üzülürüm el kadar bebeler yazık
yıkandıktan sonra giyinene kadar titriyor elim ayağıma dolaşıordu giydirirken
asenam ne güzel cafeniz var demek nerde semt ?
işte onun için bende yanından ayrılamıyorum keyfinide bozmak istemiyorum cok rahat gözüküyor
hoşbuldum güzelim, evet ankaraya güneş açtırdık ama hava çok soğuk.:)hoşgeldin asoo,
siz geldiniz diye güneş açtı pasparlak bir hava var ankarada.
ben aşure istiyorum.. gezmelere gitmek istiyorum ama nerdee.. çabucak bahar gelsin de gezelim oğlumla.
:)hadi atla gel kız kuaföre gideriz :)))evden çıkmadan açtım altını canım.uçak kalkarken de emzirdim.emzirme önlüğü almıştım yanıma.alt açmaya gerek yok zaten 40 dk yol canım.evet gelsene sana da değişiklik olur açılırsın.ben birkaç gün yatıcam evde iyice iyileşeyim yüzüme renk gelsin diye sonrada kendimi kuaföre atcam ve tabiki alışverişin de dibine vurcam:))))arkadaşlarımı da çok özledim sen de atla gel valla:)aso ucakta alt degıstırebılecegın bı yer var mı kaka yaptı mı asya ? annem ankaraya gel bıkac gun dıyo da demır ucagı bırbırıne katar dıye korkuyorum :) kuaforde mı buluşsak senle napsak :))
çok iyi dimi yöntemim.ben 2 haftalıkkenden beri kendim yıkıyorum kızımı böyle.kimseye de gerek yok valla:)seni şanslı anne
dün ebru şallının programında dedi ki illa çok sıcak olması gerekmiyormuş yıkayacağınız ortamın. hele soba ufo falan yakmak gereksizmiş. su soğuk değilse banyoda veya banyodan sonra üşüme diye bişey yokmuş. banyoda üşüdü diye bebek hasta olmazmış. çıkarttığınızda da giydirmek için çok acele etmeyin güzelce masaj yapın dedi. benim de evim sıcak sayılmaz kuzey cephe ve 3 cephesi kocaman camlardan oluşuyor ve hergün yıkanıyor toprak. giydirmek için de hiç acele etmiyorum, pudralıyorum falan ama maşallah bugüne kadar hiç hasta olmadık..
yıkamak için de asonun yöntemiyle çok rahat ettim. kirli çamaşırlarından yastık yapıyorum. küvetin içine de bataniyesini veya alt açmasını koyuyorum. küveti dolduruyorum ohh keyif yapıyo paşa.. sonra da arkasını döndürüp yıkayıp duruluyorum. başını da şampuanlayıp geriye doğru duruluyorum. yüzünü de birkaç kere alınca ohh oldu da bitti maşallah.. sinir oluyodum eşime muhtaç olmaya..
bi de bebeklerin kulaklarına kolay kolay su kaçmazmış yine ebru da söylediler. onların kulak yolları bizim gibi değilmiş, rahat rahat yıkayın dedi kadın. bunu duyunca daha bi rahat ettim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?