2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yuzustu yatırma yastıgı varmıs delıklı ben bılmıodum iloş söyledi dün :)

kız aso dusunuyorum ben de gelırsem salı gelırım cuma donerım heralde benım butun cevrem orda malum cok ıyı olur gelsem ozledım herkesı

bizimki bayılıyo yüz üstü yatmaya hem gazınıda rahat çıkarıyo
markasını hatırlamıyorum ama şu tip yastık aldım ben

Sevi Bebe Boğulma Önleyici yastık - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
gece yatırmıyorum henüz tebi ama gündüz bu yastıkta yatırıp işimi gücümü yapıyorum en azından

atla gel valla.açılırsın sende bi güzel.Babam bile yüzün bembeyaz olmuş dinlen bi güzel dedi ki normalde babam anlamaz öyle solgunluktan fln.ee 1,5 ay içinde iki ameliyat oldum.dinlenip kendime gelmem lazım ve bi gzüel bakıma atmam lazım kendimi:81:

bakalım karar aşamasındayım :)

ay bu salıya cok pahalı bıletler ya :S 2 gun kala bılet almak salaklık oluo tabı gercı thy ların baktım sadece ama 190 tl cok para

kızım uyanınca başladı ağlamaya gene ( zor sustu
uyudu çok şükür. uyanınca uyusun die gözünün içine bakıyorum. uyuyuncada kalksada öpsem koklasam diyorum
o uyurken bende yemeğimi yaptım , tatlı yaptım , çamaşır yıkadm astım ortalığı topladım

hehe ellerine sağlık canım,maşallah ben annemde olunca kös kös duruyom evde:S bişey de yaptığım yok demin bşi tatlı yaptım o kadar:S
kız bebişin pek tatlı maşallah

benım kızımda sevmiyor yüzüstü yatmayı .
istiyorum yatsın ama cıxx hemen ağlamaya başlıo :s

bu arada ben de 1 haftadır 3 numara bez kullanıyorumoğlum bugün 5400 geldi üzerinde sadece badisi vardı yani 5300 falandır heralde kilosu:)
ayrıca da banyo yapmadan evi cayır cayır yalanlardanım,kim ne derse desin o titriyo ve üşüo bence:Shasta edersem çok üzülürüm(

maşşallah oğluşuna özgül. biz de 1 ylık olduk. 34 günlüğüz hala 1 numara kullanıyoruz. kilomuz 4400 ama ben mi çok küçük kullanıyorum acaba

hehe ellerine sağlık canım,maşallah ben annemde olunca kös kös duruyom evde:S bişey de yaptığım yok demin bşi tatlı yaptım o kadar:S
kız bebişin pek tatlı maşallah

senınde eline sağlık cnm . yapcağm yok aslında ama mecbur olunca yapıyorum işte
sağol canım hepimizin bebişleri çok tatlı hepsi biraraya gelse ne güzel olur bıcır bıcır :79:

maşşallah oğluşuna özgül. biz de 1 ylık olduk. 34 günlüğüz hala 1 numara kullanıyoruz. kilomuz 4400 ama ben mi çok küçük kullanıyorum acaba

saol tatlım senin kızına da maşallahbenikinin bacakları kalın popo kısmı bol duruyo ama bacakları hemen sıkıyo:So yüzden bende 3 e geçtim

senınde eline sağlık cnm . yapcağm yok aslında ama mecbur olunca yapıyorum işte
sağol canım hepimizin bebişleri çok tatlı hepsi biraraya gelse ne güzel olur bıcır bıcır :79:

hehe aynen ya biri ıkınır diğeri bırtlatırhele bide bıcır bıcır kendi kendilerine sesler çıkarıolar ya o zaman hepimizin yüreklerinin yağı erir

kızlar birşey sorucam siz günde toplamda kaç saat uyuyorsunuz nasıl alışacam ben yaaa eskiden uykusuzluğa cok dayanıklıydım ne oldu bana yaşlandım sanırım değil mi burcu

ben aralıksız 4 saat uyuyoruz diyebilirim. maşşallah kızım gece 12.30 da emzirince 4 e kadar falan uyuyo. gerçi sonra iki saati buluyo geri uyumamız ama 6 gibi yatıp sabah 9 a kadar falan da uyuyoruz. bugün de banyo yaptırdık annemle. bizim azracık suyu pek seviyo maşşallah. hiç ağlamadı yıkarken. ama ben yine de kombi artı ufo yakanlardanım. üşücek diye çok korkuyorum. şimdi de mışıl mışıl uyuyo kerata. gece yine iki saat uykusuzluk bekliyo beni galiba.

bu ay atması gerektıgını soyluo kynaklar, allah allah.. yanı sıznkı de atmıo bu durumda burdan bunu anlayabılırız :)

hala dusunuyorum thy cok pahalı atlas jet e fln bakıcam bı de ama ıkı gun kala butun fırmalar pahalı olur tabı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…