inşallah işe yarar canım..
sevmiyo mu suyu? allah allah nie huysuz bu kız böle yaa. inanır mısın bilmem ama bilen bi tanıdıgına okutsan ?
[/QUOTE
zeynepcim hic bilmiyorum neden böyle oldu 23 doktora gidicez aşılarımız için bu gecede düzelmezse hemen götürücem valla hastalık belirtisi yok ama belki benim anlamadığım birşey vardır.. kızlar bir soru daha bebekleriniz en fazla kac saat kaka yapmadı bizim birazdan 48 saat olacak doktor 3 güne kadar normal demişti sizinkiler ne diyor her doktor ayrı telden caldığı için kafam cok karısık
kaç saatmi?? bizimkisi tam 4 gün yapmadı,5.gün yaptırdık lavmanla,doktor böyle olmaması gerek yenidoğan en fazla 2-3 gün yapmaz ama sonra yapmak zorunda dedi.İlaç verdi onu kullanıyoruz düzenli şimdi maşallah günde 6-7 kere yapıyo
simdi yüzüstü yatırdım baya uyudu valla ama yanından kalkamıyorum henüz cok kücük sizler yüzüstü yatırıyormusunuz bugün ilk defa yaptım hoşuna gitti lokumumun ama benim işime pek yaramıyor ne uyuyabiliyorum ne de iş yapabiliyorum
yüzüstü uyumayı çok seviyo bıdıklar,bende 2 saat falan yatırıyorum öyle gık çıkarmadan uyuyor,tabi sürekli kontrol ediyorum
simdi yüzüstü yatırdım baya uyudu valla ama yanından kalkamıyorum henüz cok kücük sizler yüzüstü yatırıyormusunuz bugün ilk defa yaptım hoşuna gitti lokumumun ama benim işime pek yaramıyor ne uyuyabiliyorum ne de iş yapabiliyorum
atla gel valla.açılırsın sende bi güzel.Babam bile yüzün bembeyaz olmuş dinlen bi güzel dedi ki normalde babam anlamaz öyle solgunluktan fln.ee 1,5 ay içinde iki ameliyat oldum.dinlenip kendime gelmem lazım ve bi gzüel bakıma atmam lazım kendimi:81:yuzustu yatırma yastıgı varmıs delıklı ben bılmıodum iloş söyledi dün :)
kız aso dusunuyorum ben de gelırsem salı gelırım cuma donerım heralde benım butun cevrem orda malum cok ıyı olur gelsem ozledım herkesı
atla gel valla.açılırsın sende bi güzel.Babam bile yüzün bembeyaz olmuş dinlen bi güzel dedi ki normalde babam anlamaz öyle solgunluktan fln.ee 1,5 ay içinde iki ameliyat oldum.dinlenip kendime gelmem lazım ve bi gzüel bakıma atmam lazım kendimi:81:
kızım uyanınca başladı ağlamaya gene( zor sustu
uyudu çok şükür. uyanınca uyusun die gözünün içine bakıyorum. uyuyuncada kalksada öpsem koklasam diyorum
o uyurken bende yemeğimi yaptım , tatlı yaptım , çamaşır yıkadm astım ortalığı topladım
bu arada ben de 1 haftadır 3 numara bez kullanıyorumoğlum bugün 5400 geldi üzerinde sadece badisi vardı yani 5300 falandır heralde kilosu:)
ayrıca da banyo yapmadan evi cayır cayır yalanlardanım,kim ne derse desin o titriyo ve üşüo bence:Shasta edersem çok üzülürüm(
hehe ellerine sağlık canım,maşallah ben annemde olunca kös kös duruyom evde:S bişey de yaptığım yok demin bşi tatlı yaptım o kadar:S
kız bebişin pek tatlı maşallah
maşşallah oğluşuna özgül. biz de 1 ylık olduk. 34 günlüğüz hala 1 numara kullanıyoruz. kilomuz 4400 ama ben mi çok küçük kullanıyorum acaba
senınde eline sağlık cnm . yapcağm yok aslında ama mecbur olunca yapıyorum işte
sağol canım hepimizin bebişleri çok tatlıhepsi biraraya gelse ne güzel olur bıcır bıcır :79:
kızlar sizin veletler kahkaha atıyo mu ? bizimki hiç kahkaha atmadı daha merak ettim
kızlar birşey sorucam siz günde toplamda kaç saat uyuyorsunuz nasıl alışacam ben yaaa eskiden uykusuzluğa cok dayanıklıydım ne oldu bana yaşlandım sanırım değil mi burcu
kızlar sizin veletler kahkaha atıyo mu ? bizimki hiç kahkaha atmadı daha merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?