2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hoşgeldin,ömürlü olsun bebeğin

isimler çocukları etkiler mi acaba bana doktorum dahil ismini bir kez daha düşün cerenler yaramaz olur derlerli :) ) inat ettim ceren diye ay cidden doğruymuş galiba

:) evet canım çok nazlı olurlar cerenler

hosgeldin canim..
allah bagışlasın
tabi nedemek burasıhepimizin paylaşım alanı

kızlar bugün eylülün d.günüydü gerçi perşembeydi ama bugün kutladık epey yorulmusuzz onu anladim..
iki melegimde uyyuor şimdi..bende birazdan gömülürüm hiralde

pöfff misafir vardı kızım yıktıııı
ağlaya ağlaya bı hal oldu yavrum akşamları böyle yapıyor nedense ((

sizin bebişlerınızın dudağıda su toplamış gibi oluyormu?
emmekten oluyormuş galıba. 2kere kendiliğinden düştü yine oldu

bebegım emerken bogazına kaçırıyor hep.. ne yapacagım ben

benimkide aynen öle canim ben aliştim artik merak etme kurtarıyolar..ilk başlrda çok korkardim ama şimdi aliştm

bijocum düzelicek dahada merak etme..maşallah bu arada..
ohhh aşure hıı..
afiyet olsun

sonuç ne zaman çıkacakmış düşük çıkacak heç merak etme canım

ya fınfıgım sonuçluk degil aslında dedim ya ikincitopuk kanını vermedik ilkinde yüksek çıkmış..
eger bunda bir sorun çıkmazsa aramıcaklarmışş..inş noral çıkar dedgiin gibi kuşumm

su toplamıyoda kabuk kalkıyo arada,düşüyo sonra

slm güzel yorgun nöbetçi anneler nabersiniz?

kaç gündür giremiyorum nete malum bugün 40 ımız doldu:))) yarın bi mucize bekliyorum artık meleğimden en azından geceyi gündüzü ayırt etse o bilem yeter valla ya...evde koca bir telaş mevlüt hazırlığı devam ediyooo( bugünde evim temizlendi misler gibi oldu..annem mutfak işlerinde bende çıktım bugün kızıma mevlüt için ciciler aldım süslü püslü resmini eklerim inşaallah yarın..ve nerdeyse 48 saattir uykusum arada iki saat felan uyuyabildim ama bünyem alıştı anlaşılan uykusuzlukta etkilemiyor...şimdilik haberler bu kadar..geçmişi okumaya fırsatım olmayacak sanırım...umarım bütün meleklerimizde iyidir ve anneleride mutludur..

su toplamıyoda kabuk kalkıyo arada,düşüyo sonra

evet 2 kere düştü bızım.
görende nolmuş dudağına falan diyor. bide laf anlat :s

ayy bu kız delirtçek benı . sankı bısey yapıyrz bağıra bağıra ağlıyor . arada kızarıyor morarıyor napçağımzı şaşırıyoruz eşimle korkuyoruzda

Benim bebeğimin üst dudağındada var su toplamış gibi.. düşcek demek bilmiyodum ne zaman düşcek bakalımm...

canım kolik sancısıdır bizimkini ilk tuttuğunda hemen doktora gitmiştik yolda arabada uyudu doktor hemen anladı dedi arabanız mı var evet dedik ondan susmuştur araba sesi rahatlatır dedi bizimkinide gece 1 gibi tutuyor sabah ezanına kadar kızarıyor morarıyor çareyi saç kurutma makinesinde bulduk sesini duyunca rahatlayıp uyuyor Allah yardımcımız olsun

akça sana hayırlı olsun diyemedim hep bir kargaşaya karıştı gözünaydın sağlıkla büyüt inşallah çocuk öyle huysuzki buraya oturunca bile yazacaklarımı unutuyorum nasıl gidiyor başladı mı gaz sancıları uykusuzluklar

öf bızımkı de yıktı ortalıgı babası alıp havada ucurdu guyya 3-4 kere ıjanılmaz korktu sustu kıtlendı 5 dk fln hareket etmedı gozlerı kocaman oldu korkudan babası da guluyo kıkır kıkır hey yarabbım

hoş geldin aynı gün doğum yapmışız sağlıkla büyüt inşallah

ne yapıcaz bu çocukları ya akşam nasıl korktum öyle bir ciyakladı ki bir yerine oturdum sandım ( 1 saati kaldı benimkinin bir saat sonra başlar sabaha kadar öf stres oldum ya

ben rezene verdım demıre 50 cc içti dokunmadım ben de bı zararı yok nasolsa dıye, snr kustu ama ıcınde kalmıstır heralde ısalla ıse yarar mılletın bebesı 6 saat uyuyomus ya guyya bızımkı 3 saat uyusa razıyım :S

doktora gidelım dedık artık , ben wcye grdim babasının kucağında uyuyup kaldı
ohhhh çok şükür dinlensin yavrumya çok bağırdı

Bugün ilk kez doktor dışında Ece'yi alıp gezmeye çıktık. Gezmeye dediysem o da arabayla 5 dakika süren annemlere gittik. Güya yemek yiyecektik. O kadar çok ağladı ki :84: kimse yediğinden bişey anlamadı... Meğer kakasını yapamadığından ağlıyormuş çocukcağız, zar zor yaptı da uyuyor şimdi...

bijocum düzelicek dahada merak etme..maşallah bu arada..
inşallah esincim sen böyle yazdıkça moral buluyoruz canım

bizimki de 6 gibi uyumuştu. 11 gibi mırr mırr yaptı durdu bi aldım emzirmeye çişi geçmiş. işemiş de işemiş sıpa.. bütün üstünü çıkarana kadar uykusu açıldı bastı yaygarayı ağladı durdu. cıbıl cıbıl emzirmek zorunda kaldım. baktım babası salonda tv izliyo ohhhh keyif onların valla..
şimdi de sattım babasına uyut dedim uğraşıyo :))

maşallah uyusun da büyüsün..
valla canım biz de çıktık geçen gün ama bişey anlamadık. giyinmekten sıkıldı ağladı durdu. sanırım keyifli gezmelere daha zaman var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…