desene bugün gününüzdesiniz:s benim oğlum da dün şeker gibiydi uslu uyumlu ve düzenliydi,bugün normale döndü:s
ben küçük bir kase aşure yedim ama fasulye ve nohutlarını ayırarak ,gaz yapmaz umarım:26:
Benimki daha duruyor.Gayet de belirgin şekilde çizgim.Doktor birkaç ayda geçer demişti.Daha en az 2 ay durur gibi geliyor:)Göbeğinizdeki koyu renkli çizgi kayboldu mu kızlar? Göbeğiniz eski haline döndü mü?
Benimki daha duruyor.Gayet de belirgin şekilde çizgim.Doktor birkaç ayda geçer demişti.Daha en az 2 ay durur gibi geliyor:)
Göbeğinizdeki koyu renkli çizgi kayboldu mu kızlar? Göbeğiniz eski haline döndü mü?
aman olsun ben çizgimden memnunum:))korse kullanmıyorum ben.yaza kadar yolu var desene pöffkorse bakıyorum ben de dogumdan sonra bı kac gun kullandım ama sonra bırakmıstım .tekrar takayım diorum :)
sagol teyzesi napsin bu saatler gaz sancisi tutuyor aglayip duruyor allahtan gece sakinlesiyorzeyn saolcnm..
napıo senın yakısıklı yerım ben onu cok tatlı bı bebek maşallah
masallah canim bebegineumut 5.600 kg olmuşş
Göbeğinizdeki koyu renkli çizgi kayboldu mu kızlar? Göbeğiniz eski haline döndü mü?
Kızlar Paris'e gidenlere bı sorum olacak o esnada goguslerinizden süt geliyor mü? Göğüs uclariniz acıyor mü?
ya benim de çizgi duruyo,ve göbeğim koyu renk ama sanki artık koyu renkli deri yüzülmyey başladı galiba:S
göbeğim aynen yerinde hala ayva ya da armut kadar:s
ayrıca ben hiç korse takmadım ve takmıcam ama yeni toparlayıcı badi sipariş etttim işte bu
Hepsiburada.com : Rosaria Ked Serisi Çıtçıtlı , Dikişsiz Toparlayıcı Body | Giyim / Aksesuar
selam herkese;
ben yeni kullanıcı ve yeni anneyim:)
11 kasım günü oğlum ata dünyaya geldi. siteylede mama kullanımıyla bilgi ararken karşılaştım. herkes çok samimi ve çok paylaşımcı. ne hoş bir site olmuş. beni de aranıza alırsanız sevinirim:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?