2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hoffff ne gündü yaaa kulaklarımdan ağlaması gitmiyor hala ağlıyor sanki
iyi geceler kızlar
bizde yarın ( yani bugun:) gezcez bakalım bız netçez:80:

kizlar emzige alistirmadiniz mi? vala ben dogdugu gunun uçuncu gunu verdim simdi çok rahat ediyorum. altini degistirirken falan aglamaya baslayinca veriyorum emzigi emiyor susuyor sakinlesiyor, sonrada heen emzirceksem emziriyorum

Bende hoşlanmıyorum ama napim evide pok götürüyo mecbur katlanıyorum...

ya rahşanın pozlarını kaçırdım ben eşim kanalı değiştirmiş, nasıldı? jartiyerli falanmış galiba

he öleydi, vamp kadın olmuş...

kirli çamaşırını içine koymak hijyenik mi kız...

ben hiç yüzüstü uyutmadım. uyanıkken yatırdığımda sevmiyor pek, ıh ıhhlıyor.. aslında bebekler sever diyolar ama cıks bizimki bakacak keşfedecek renkli tavan lambasını seyredecek :)

Bizinki de hiç sevmi, hemen cıyaklıyo yüz üstü yatırdığım zaman, sanki ona eziyet etmek için öle yapmışım gibi davranıyo maymun...

Hoş geldin aramıza, Allah bağışlasın...

maşallah uyusun da büyüsün..
valla canım biz de çıktık geçen gün ama bişey anlamadık. giyinmekten sıkıldı ağladı durdu. sanırım keyifli gezmelere daha zaman var

Bizde çıkacaktık bugün ama yemedi, çok soğuk geldi bana hava cesaret edemedim, bi de haftaya aşısı var ya aman hem hasta hemde üstüne aşı hiç çekilmez ya...

Sabahtan aşuremi yaptım, evi bi güzel topladım, eşimle uzun zaman sonra birlikte kahvaltı yaptık, sonra eşimin yengesi ve amcası geldiler duruya aşık oldular öle gittiler...

Akşam üstüde sevgili kayınvaldemler teşrif ettiler, ben pek yüz vermedim mesafeli davrandım o da annadı ona hala kızgın olduğumu..

Gece saat 9 gibi kalktılar böle bi gün geçirdim...

yarım kase aşure yedim kızımda gaz oluyomu diye denemek için, valla kızım acayip rahatsız oldu, bütün gece ıkındı sıkında onun için başka yememeye karar verdim bende

nalancim ellerine saglik orda olsaydik bizde yerdikbende her sene yapiyordum ama bu sene gözüme geliyor hic yapmak istemiyorum:44:

bu arada bebesini tek başına yıkayanları ve bebesiyle beraber aşure yapanları tebrik ediyorum darısı başıma inşallah

annemle yıkarken bile sonuna doğru bizimkinin elleri ve ayakları morarmaya başlıyor sizde de öyle oluyormu? hiç masaj falan yapmadan apar topar giydiriyoruz valla
geçen gün arkadaşım banyodan önce halis zeytinyağı ile yağla masaj yap sonrada sar 5 dk beklesin öyle banyo yaptır dedi, oğlumu önce yağladık sonra yüzüstü yatırdık bende sırtına güzelce masaj yaptım sonra bir kaldırdık koltuk gölet olmuş altında sadece battaniyesi vardı tabi bezi çıkarmamamız gerekiyordu ne yapalım canımız sağolsun, banada bir sürü iş çıktı bu arada(

bizim hıçkırık sorunu devam ediyor malesef bugün show tvde gazı tam çıkarılmadysa hıçkırık olur ve kusar dedi, ben hep gazını çıkarmaya çalışıyorum ama bazen çıkmıyor sizdede öyle oluyormu yani her seferinde gaz çıkıyormu? anlamadım gitti(
bizde hem hıçkırık hemde kusma sorunu var

el kadar bebesini alıp cafelere gidenleride tebrik ediyorum bu arada, ya ben arabayla anneme bile gitmeye korkuyorum lohusa kadın araba kullanmaz diye bir hurafe kalmış sanki kafamda, geçen gün arkadaşlarım geldi yine bir sürü şey söylediler 40 gün mezarı açıkmış falan bende mezar hep açık zaten dedim sinir oluyorum böyle şeyler söyleyenlere :s

bugünde yine aynı hatayı yaptım dünkü gibi bebemizin uyanmasını bekledim uyanmadı şimdi yatarım uyanır kesin, bu arada bu bebeleri kaç saatte uyandırmak lazım acaba ben hala emin olamadım bazı doktorlar 3 saatte uyandırın diyorlar bazılarıda bırakın kendi uyansın diyorlar 5 saati geçirmemek şartıyla tabi (bunlar sarılık yoksa geçerli) sizler ne yapıyorsunuz?
bizimki zaten genelde kendiliğinden uyanıyorda geçen gün çok yorgundu eşimde saati kapatmış 4 saat falan uyudu eşime çok kızdım çocuk aç kaldı senin yüzünden diye hipoglisemiye girer diye korkuyorum(

ne güzel Bennur babası ilgileniyoo en azında izinli günlerinde bizimki onu yapmıyor çoook zorlanıyorum dahası zoruma da gidiyoo.......

hiç sorma canım dün o kadar çok ilgilendiki gözlerim yaşardı 1 kere altını değiştirdi sonrada battaniyesini ve yastığını alarak başka odaya gitti, odanın kapısınıda kapatmış ses gelmesin diye, çok düşüncelidir benim eşim çoooook

Kızlar Paris'e gidenlere bı sorum olacak o esnada goguslerinizden süt geliyor mü? Göğüs uclariniz acıyor mü?

göğüs uçlarım acıdı ama süt felan gelmedi canım benden zaten daha bi kere gidebildik(

Göbeğinizdeki koyu renkli çizgi kayboldu mu kızlar? Göbeğiniz eski haline döndü mü?

koyu renkli çizgm hala duruyordu akcacım sütümle liflersem geçeceğini duymuştum biyerden demedim ve azaldı belli belirsiz bişey kaldı...bilginize..göbeğimde bırak eski halini domuşuk bişey oldu kaldı yaa sarkıt oldu((

bennurcum bence gazı çıktıktan sonra hıçkırık tutuyor bebeği bildiğim kadarıyla çünkü ne zaman gazını çıkartsam hıçkırmaya başlıyor ama gazını çıkartamadığım zaman hıçkırık felan yok bizde...yada gece gündüz olayı gibi meleğimde bir terslik var:)))

nalancım maaşallah sana aşureler felan eski tempona dönmüşsün anlaşılan...

Bu gece nöbet tutan yok herkesin bebisi misil misil uyuyor heralde:) bizde emisiyoruz.kırkımız bugün çıkıyor ananemize gidicez gezmeye :) ama cidden çok hızlı büyüyorlar artık daha uzun süre uyanık kalıp etrafa bakiniyor.yerim ben onu maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…