kızlar selam dün akşam bizim bebişe milupanın rezene çayından verdim 25 ml içti ama gece yine sabahçı olduk sabah 5:30 a kadar uyumadı cinnet geçirdim ya sallamaktan ne bacak kaldı ne sinir kaldı bende uykusuzluk bir yandan :84:faydası olmadımı acaba:95:çıldırıcim bu çocuk neden geceleri uyumuyor ya hiç gözünü kırpmadı ya delirmek üzereyim
kızlar agustost annelerine göz attım diş çıkarmayla ugraşıyorlar.. yıne aglıyor vr huysuz bebekler... daha çok beklerız gibime gelıyor....
çok teşekkür ederim kızlar:)
sağol nalancım
Tam yazıyordum tatlılarımız geldi, tatlı arası verdim, bi postada kızımı doyurdum...
Kızıma yılbaşı alışverişi yaptım, koca bi dolap dolusu kıyafet aldım, acayip güzel şeyler vardı, elime aldığım her şeyi aldım nerdeyse, atkı, bere, eldiven, astronot, tulumlar, külotlu çorap aldım anam görseniz bayılırsınız, bir sürü tulum ve body peluş terlikler aldım, anam insan kafayı yiyo valla, kocamda faturayı görünce kafayı yediğimi düşünmüştür, neyse kızı bi gülücük yaptı yağları eridi, feda olsun benim kızıma dio hemen, oy yerim ben onu ya, hakkat feda olsun ona her şeyimiz...
Ya birşey soracam ... Kola soda falan içeniniz var mı... yararlı değil ama çok canım istiyor seviyorum asitli içecekleri zararlı ya ondan .. yemekler kuru kuru gitmiyor artık. iyice ota bota battım.
gule gule kullanın canım....
kızlar selam dün akşam bizim bebişe milupanın rezene çayından verdim 25 ml içti ama gece yine sabahçı olduk sabah 5:30 a kadar uyumadı cinnet geçirdim ya sallamaktan ne bacak kaldı ne sinir kaldı bende uykusuzluk bir yandan :84:faydası olmadımı acaba:95:çıldırıcim bu çocuk neden geceleri uyumuyor ya hiç gözünü kırpmadı ya delirmek üzereyim
Tam yazıyordum tatlılarımız geldi, tatlı arası verdim, bi postada kızımı doyurdum...
Kızıma yılbaşı alışverişi yaptım, koca bi dolap dolusu kıyafet aldım, acayip güzel şeyler vardı, elime aldığım her şeyi aldım nerdeyse, atkı, bere, eldiven, astronot, tulumlar, külotlu çorap aldım anam görseniz bayılırsınız, bir sürü tulum ve body peluş terlikler aldım, anam insan kafayı yiyo valla, kocamda faturayı görünce kafayı yediğimi düşünmüştür, neyse kızı bi gülücük yaptı yağları eridi, feda olsun benim kızıma dio hemen, oy yerim ben onu ya, hakkat feda olsun ona her şeyimiz...
Sabahtan 2 makina çamaşır yıkadım, gitmeden onları kurutma makinasına attım geldiğimde durdu, birazdan onlarıda katlayıp kaldırcam...
bugun dışarı çıktık kızım pek güzel durdu
eve gelmemize yakın biraz ağladı eve girince kıyamet koptu gene(((
çok ağlıyor ya . eşim hastaneye gidelım dedıde ben durmazsa gideriz dedım bide gitçez orda mıkrop kapçak . biyerı ağrısa falan gündüz durmaz arada böyle yapıyor :s
reca ederim cnm, inş. istediğin cinsiyet olur ve sağlıkla kucağına alırsın...
saol tatlım, birazdan yıkicam onları...
canım ben içiyorum valla. baktım ki içsemde gaz sancısı ve uykusuz geceler içmesemde...bende koyverdim gitti..içiyorum da en azından biraz moralim düzeliyor
ya kızlar hakikaten şu çayları fazla vermeyin sabredin 1.5 ay kaldi kimimize,kimimizede 1 ay sancılarimiz bitecek..ozaman daha rahat veririsiniz çokküçükler ya
bu arada benim kızımdami bi dengesizlik var anacim ya
sizinkileirn hepsiuyumuyor benim kızım sabaha kadar deliksizuyuyor arada emmeye uyanıyor..
ay ne bilim sizinkiler uyumayınca dedim noluyooo
bu arada herralde bizim fazla gazımız yok ondanmıdır anlamadim.
şimdi bile uyuyor..
heralde allah dediki senin iki çocugun var arasidakısa yaş arasi
hadi bari bu uyusun..
allaha şükürr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?