yaşaşsıınn kocam gelıyor:))):92:
bende kararsızım rota aşisi konusunda.. ama daha zaman var. karar veremedim.. bir kaç doktorla konuşmamız lazım bunun için...
kızım altını falan degiştirdikten sonra bır kez hapşırıyor.. ve artık emerken bogazına kaçırıyor.. neden ya...????
evet işlemler bıterse bugun gelecek...
selam anneler nasılsınız?Ne kadar kalabalık bugün burası böyle.
Rotavirüse ben de karar veremedim ben pahalı olduğu için değil de gerekli mi diye kararsız kaldım.Sonuçta evde biberonunu emziğini kaynatıyoruz.çeşme suyu içmiyor ki su bile vermioyruz.diğer insanlara da çok yaklaştırmıyorum.eskiden rotavirüs mü vardı.aman ne bilim valla.çok kararsız kaldım doktor siz bilirsiniz diyince.çok önemli olsaydı doktor mutlaka yaptırın derdi hemde acıbadem hastanesi gibi biyerin doktoru bize bıraktı.biliyosunuz ki çok paracı hastane illaa yaptırın demedi.
verem aşısı ayrımı oluyo?
C:\Documents and Settings\User\Desktop\4638833070.htm
ya kızlar bu ne kadan güzel bi görüntü ya, bende yapcem bu kekten..
Selam kızlar
Sabah kahvaltıya tam oturmak üzereydik ki Ardam kaka yapmış..öyle böyle değil sırtına falan geçmiş,hemen banyo yaptırdık eşimle..2 Gün sonra yapabldi yavrum,birikmiş doğal olarak..Neyse ki rahatladı.Akşama da Duru yu yıkamalı..2 gün oldu yıkayalı,her gün fırsat olmuyor yoğunluktan ama sık sık yıkamaya çalışıyorum ben..
bizim de aşılarımız geldi..Bugün 55 günlük olduk biz
Verem için sağlık ocağından gün alıcaz,haftanın belli bir günü oluyormuş...Diğer aşıları da sonraki gün yaptırırz
biz kızımla istinye sahilinde 3 - 5 tur attık piyasa yaptık geldik
süpeerr bir hava var bu hafta böyle olacakmış yuppi
oh ne guzel bebek arabasıyla mı çıktınız..... ben çok severim istinye sahilini... :))
evet canım doğal yollane guzel yaa... ikizlerin var.. normal yolla mı oldu.?
biz kızımla istinye sahilinde 3 - 5 tur attık piyasa yaptık geldik
süpeerr bir hava var bu hafta böyle olacakmış yuppi
ya aynen öyle sonuçta yüzlerce virüs var.bu aşı yüz virüse karşı koruyosa 101.virüsün bulaşmayacağı ne malum.doktor siz bilirsiniz diyince ben kararsız kaldım.slm cnmmm nasılsın tatilin nasıl geçiyorr rotada bende çok kararsızdım ama yorumları okuyunca yaptırmaya karar verdimm şimdi sen böyle yazdın gene kararsız kaldım ne yapsamkii:26:
evet canım doğal yolla
ohhh iyi yapmışsın valla,kıskandım
Kız anneleri kızıma saç bandı almak istiyorum çeşit çeşit..Nerde vardır güzelleri,bebek mağazalarında mı,hiç dikkat etmemişim
slm kızlar gece 2 den sabah 8 e kadar ayaktaydık yavrum gaz sancısı çekti ne yedimde böyle oldu bilmiyorum düşünüyorum düşünüyorum çıkmıyoronun canı yandıkça ben ağladım uykusuzluğu falan umursamadaım yavrum yedi ıkınırken kustu tekrar acıktı ( sabah tam uyur gibi oldu mama verdim 4 saat uyudu onunla bitsin bu gaz illeti artık mahvetti çocuğumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?