selam kizlar asidan bahsetmisiniz biz bugün 38 günlük olduk ama hic asi olmadik 17 ocakta randevumuz var asi icin kagida baktimda hangi asi oldugunu bilmiyorum ama 5 tane isim yaziyor heralde hepsini ayni anda yapilacak carsambada kalca ultrasonumuz var
asenacim seninde gözün aydin esin kizini doya doya öpsün koklasin
nette baktım 2dozu 250 civarı çok değil 1 doz 125 gibi
selam kizlar asidan bahsetmisiniz biz bugün 38 günlük olduk ama hic asi olmadik 17 ocakta randevumuz var asi icin kagida baktimda hangi asi oldugunu bilmiyorum ama 5 tane isim yaziyor heralde hepsini ayni anda yapilacak carsambada kalca ultrasonumuz var
asenacim seninde gözün aydin esin kizini doya doya öpsün koklasin
kıskanma yavrim bu velet bu gün o kadar huysuz ki kendimi sokaklara vurdum kapıdan çıkarken uyudu o kadar gezdik uyudu apartmadan içeri girdik uyandı
yemek yapmam lazım ve velet uyumuyor şimdide :S
bende bende istiyim ama çingene işi değil tokacılarda var çok poktan
canım acayipp şarap istiyor ve bu hafta sonu kocamı kandırıp içmem lazım püfff bi ton laf edecek
Kız anneleri kızıma saç bandı almak istiyorum çeşit çeşit..Nerde vardır güzelleri,bebek mağazalarında mı,hiç dikkat etmemişim
40 ımızın çıkmasını bebeğimle biraz olsun dışarıda vakit geçirmek için istiyorum galiba:)
40 ımızın çıkmasını bebeğimle biraz olsun dışarıda vakit geçirmek için istiyorum galiba:)
Bu soruma cevap verirseniz sevinirim kızlarrr
ben 40 mız çıkmadan çıktım dolaştım. avm ye markete falan gittim. evde yerdim herhal kafayı.
bebek arabasıyla mı çıktın yoksa kanguru gibi bişeyle mi?
akça biz ilk dışarı çıktıımızda 10 günlüktük o günden beri her haftasonu çıktık ve hafta içi de.
40 çıkmasını beklemek bana çok saçma geliyor eskiler uydurmuş birşey işte
merhaba kkızlar yarın oğlum saat 15.30 da kasık fıtıgı ameliyatı olacak çook strestlıyım gergınım.. dua edin ne olur... saat ondan sonra beslemeyı bırakacakmışım beş bucuk ssat nasıl zaptedicem bilmiyorum yalancı meme ile en fazla 10 dakika idare eder, bir fikri olan var mı.. stresten sutum iyice azaldı
selam kizlar..
yalnizca anne sütü veren var mi bebeğine?
selam kizlar..
yalnizca anne sütü veren var mi bebeğine?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?