2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

teşekkur ederim canım...

1. ayında hepatit yaptılar bizde. 11 ocakta bizimde randevumuz var. karma aşılar için..

eee Yeterice uyumuş annesi..Azcık da cin cin etrafına bakınsın bakalım

40 ımızın çıkmasını bebeğimle biraz olsun dışarıda vakit geçirmek için istiyorum galiba:)

akça biz ilk dışarı çıktıımızda 10 günlüktük o günden beri her haftasonu çıktık ve hafta içi de.
40 çıkmasını beklemek bana çok saçma geliyor eskiler uydurmuş birşey işte

akça biz ilk dışarı çıktıımızda 10 günlüktük o günden beri her haftasonu çıktık ve hafta içi de.
40 çıkmasını beklemek bana çok saçma geliyor eskiler uydurmuş birşey işte

burda çıkcak bi yer yok zaten market var sadece buraya yakın nevşehir forum avm var o da 1-1.5 saat uzaklıkta . oraya gidebiliriz bakalım ...

çekmeceyi düzeltiyordum..sakladıgımı bile unuttugum gebelık testini gördum içim bır tuhaf oldu.. ne gunler di:))))

gelıp kızıma baktım ne guzel bır şey bebegımın olması.. her baktıgımda iyiki varsın hayatımızda diyorum..

canım hiç stres yapma benim oğluşumda geçen hafta salı günü kasık fıtığı ameliyatı oldu, bide biz nasılsa narkoz alcak diye sünnet ettirdik...aynı gün içinde kendine geldi, emmeye başladı, şuan hiçbir sıkıntısı yok çok şükür...korkma yani...çok gemiş olsun şimdiden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…