2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yaşaşsıınn kocam gelıyor:))):72::72::71::92:

bende kararsızım rota aşisi konusunda.. ama daha zaman var. karar veremedim.. bir kaç doktorla konuşmamız lazım bunun için...

kızım altını falan degiştirdikten sonra bır kez hapşırıyor.. ve artık emerken bogazına kaçırıyor.. neden ya...????

aa gözünaydınn ne zaman geliyor bugünmüü:65:

teşekkür ederim canım...
evet işlemler bıterse bugun gelecek. ama yetiştirler mesai saatı bıtımıne.. ..:64::64::64:
ufak tefek bır şeyler hazırlayacagım.. kızım izin verirse eger..

Son düzenleme:
Selam kızlar:71:
Sabah kahvaltıya tam oturmak üzereydik ki Ardam kaka yapmış..öyle böyle değil sırtına falan geçmiş,hemen banyo yaptırdık eşimle..2 Gün sonra yapabldi yavrum,birikmiş doğal olarak..Neyse ki rahatladı.Akşama da Duru yu yıkamalı..2 gün oldu yıkayalı,her gün fırsat olmuyor yoğunluktan ama sık sık yıkamaya çalışıyorum ben..
bizim de aşılarımız geldi..Bugün 55 günlük olduk biz:nazar::nazar:
Verem için sağlık ocağından gün alıcaz,haftanın belli bir günü oluyormuş...Diğer aşıları da sonraki gün yaptırırz

selam anneler nasılsınız?Ne kadar kalabalık bugün burası böyle.
Rotavirüse ben de karar veremedim ben pahalı olduğu için değil de gerekli mi diye kararsız kaldım.Sonuçta evde biberonunu emziğini kaynatıyoruz.çeşme suyu içmiyor ki su bile vermioyruz.diğer insanlara da çok yaklaştırmıyorum.eskiden rotavirüs mü vardı.aman ne bilim valla.çok kararsız kaldım doktor siz bilirsiniz diyince.çok önemli olsaydı doktor mutlaka yaptırın derdi hemde acıbadem hastanesi gibi biyerin doktoru bize bıraktı.biliyosunuz ki çok paracı hastane illaa yaptırın demedi.

işin açığı bende bu aşıyı sizlerden duydum,ve yaptırmak duymadan önce aklıma bile gelmedi bu yüzden.dediğin gibi eskiden yaşanan şartlarda değil çok daha sağlıklı ortam ve koşullarda bakıyoruz bebklerimize hem biraz olsun bırakalım bağışıklıkları kendiliğinden gelişsin.bu bebişlerin vücutları hiç mi kendiliklerinden savaşmıcak virüslerle:Sverem aşısı biizm burda mı öle sadece bişlmiyorum ama sadece çarşamba günleri sabah saatleri yapılıyomuş

Rota yaptıracakmıyız bilmiyorum ama arkadaşım hemşire o bile yaptırmadı...Yaptırmayabiliriz doktorumuza danışalım bir de

C:\Documents and Settings\User\Desktop\4638833070.htm

ya kızlar bu ne kadan güzel bi görüntü ya, bende yapcem bu kekten..

Selam kızlar:71:
Sabah kahvaltıya tam oturmak üzereydik ki Ardam kaka yapmış..öyle böyle değil sırtına falan geçmiş,hemen banyo yaptırdık eşimle..2 Gün sonra yapabldi yavrum,birikmiş doğal olarak..Neyse ki rahatladı.Akşama da Duru yu yıkamalı..2 gün oldu yıkayalı,her gün fırsat olmuyor yoğunluktan ama sık sık yıkamaya çalışıyorum ben..
bizim de aşılarımız geldi..Bugün 55 günlük olduk biz:nazar::nazar:
Verem için sağlık ocağından gün alıcaz,haftanın belli bir günü oluyormuş...Diğer aşıları da sonraki gün yaptırırz

ne guzel yaa... ikizlerin var.. normal yolla mı oldu.?

selam kizlar asidan bahsetmisiniz biz bugün 38 günlük olduk ama hic asi olmadik 17 ocakta randevumuz var asi icin kagida baktimda hangi asi oldugunu bilmiyorum ama 5 tane isim yaziyor heralde hepsini ayni anda yapilacak carsambada kalca ultrasonumuz var:31:

asenacim seninde gözün aydin esin kizini doya doya öpsün koklasin

Kız anneleri kızıma saç bandı almak istiyorum çeşit çeşit..Nerde vardır güzelleri,bebek mağazalarında mı,hiç dikkat etmemişim

slm cnmmm nasılsın tatilin nasıl geçiyorr rotada bende çok kararsızdım ama yorumları okuyunca yaptırmaya karar verdimm şimdi sen böyle yazdın gene kararsız kaldım ne yapsamkii:26:
ya aynen öyle sonuçta yüzlerce virüs var.bu aşı yüz virüse karşı koruyosa 101.virüsün bulaşmayacağı ne malum.doktor siz bilirsiniz diyince ben kararsız kaldım.

evet canım doğal yolla

ohhh iyi yapmışsın valla,kıskandım:63:

kıskanma yavrim bu velet bu gün o kadar huysuz ki kendimi sokaklara vurdum kapıdan çıkarken uyudu o kadar gezdik uyudu apartmadan içeri girdik uyandı:53:
yemek yapmam lazım ve velet uyumuyor şimdide :S

Kız anneleri kızıma saç bandı almak istiyorum çeşit çeşit..Nerde vardır güzelleri,bebek mağazalarında mı,hiç dikkat etmemişim

bende bende istiyim ama çingene işi değil tokacılarda var çok poktan

slm kızlar gece 2 den sabah 8 e kadar ayaktaydık yavrum gaz sancısı çekti ne yedimde böyle oldu bilmiyorum düşünüyorum düşünüyorum çıkmıyor :( onun canı yandıkça ben ağladım uykusuzluğu falan umursamadaım yavrum yedi ıkınırken kustu tekrar acıktı :(( sabah tam uyur gibi oldu mama verdim 4 saat uyudu onunla bitsin bu gaz illeti artık mahvetti çocuğumu:43:

Allah yardımcın olsun cnm, gerçekten zor bi durum...

Back
X