bende sadece anne sütü veriyorum birde d vitamini bir ara rezene çayı verdim ama bir defa sonra istemedi zaten içmiyor ha birde su veriyorum her emmeden sonra
bu arada annemde ısrarla bu çocuk doymuyor mama ver dedi bende yapıp veriyorum ama içmiyor demekki doyuyor kuzu
bence anne sütü yetiyorsa ne gerek var mamaya her kafadan bir ses çıkıyor herkes bildiğini söylüyor ama çocuk doyuyorsa kilo alıyorsa bence gerek yok şimdilik zaten çok küçük midesi neden doymasın ki 3 aylık olunca belki o zaman anne sütü yanında mama da verebilirim doymayacağı için
ayrıca bu gece bebem uyumadığı için ona bağırdım ve söylendiğim için çok kötü hissediyorum kendimi ufacık masuma ben neden böyle yaptım diye oturup ağladım ben kötü bir annemiyim ya ne zaman geçicek bu gaz illeti bugün sarılıp sarılıp ağladım bebeğime o da bakıyor yüzüme yazık iyice bozdum kafayı galiba ben benim gibi olan varmı aranızda
2 hafta öncesi göğsümde kitle oluşmuştu dr gittim meğer bebiş ememediği için kalanlarmış sonrasında birkaç defa sağdım ama biberonla verdim ama şimdi sağmıyorum istediği zaman emiyor ayrıca dr 3 saat arayla besle diyor ama bazen 2 saatte bazende 1,5 saatte emiyor uyandığı zaman çünkü başka türlü ağlaması kesilmiyor sen kaç saat arayla emziriyorsun düzenlimi yoksa ağladığı zaman meme veriyormusun?
rota aşısı hakkındaki mevzuu bende düşündüm fakat zehirli ishal oluyormuş bebekler ve öldürücüymüş bunu bana sağlık ocağındaki ebe göyledi fiyatıda 140 mış ben yaptırıcam tehlikeli bir durum bence yinede bir düşünün derim
bu arada bizim ki gece gene kök söktürdü huzursuz velet gazı var desem sürekli ağlar ama çıkarıyor neden uyumuyor bu çocuk sabah 4 saat uyudu saat 10 da fırladı kalktı öğlen 1:30 a kadar sallamaktan ayaklarım ağrıdı ben sinir küpü oldum yine tuvalete gidicem göndermiyor bende bıraktım ister uyu iter uyuma diye uyumuş kalmış inat ediyor uyumamak için pofffff:84:şimdi ancak bişiler yemeye çalışıyorum uyuduğu yerde de kımıl kımıl ediyor uyanması an meselesi ayrıca evde ekmek yok eşime hep bi tane fazla al diyorum almamış çocuklada gidemedim bakkala ekmeksiz bişiler yiyorum allahım ya nedir bu çilem akşam gelsin bu herifede çatmanın vakti geldi artık hiç düşünmüyor çocukla gidebilir mi diye hey allahım yaaaaa deliricemm
canım acayipp şarap istiyor ve bu hafta sonu kocamı kandırıp içmem lazım püfff bi ton laf edecek
Bu soruma cevap verirseniz sevinirim kızlarrr
selam kizlar..
yalnizca anne sütü veren var mi bebeğine?
kizlaaar yok mu biberonla süt veren??
selam kızlar
çıldıricimm gece uyutmadı gündüzde 5 dk bile uyumadı
her tarafım ağrıyo dayak yemiş gibiyim
ey gidi burda lak lak yapmayı özledim
bende sadece anne sütü veriyorum birde d vitamini bir ara rezene çayı verdim ama bir defa sonra istemedi zaten içmiyor ha birde su veriyorum her emmeden sonra
bu arada annemde ısrarla bu çocuk doymuyor mama ver dedi bende yapıp veriyorum ama içmiyor demekki doyuyor kuzu
bence anne sütü yetiyorsa ne gerek var mamaya her kafadan bir ses çıkıyor herkes bildiğini söylüyor ama çocuk doyuyorsa kilo alıyorsa bence gerek yok şimdilik zaten çok küçük midesi neden doymasın ki 3 aylık olunca belki o zaman anne sütü yanında mama da verebilirim doymayacağı için
ayrıca bu gece bebem uyumadığı için ona bağırdım ve söylendiğim için çok kötü hissediyorum kendimi ufacık masuma ben neden böyle yaptım diye oturup ağladım ben kötü bir annemiyim ya ne zaman geçicek bu gaz illeti bugün sarılıp sarılıp ağladım bebeğime o da bakıyor yüzüme yazık iyice bozdum kafayı galiba ben benim gibi olan varmı aranızda
bu arada regl olan varmı doğum yapalı 47 gün oldu ama ben hala regl olmadım normal mi acep?:26:
sadece rota agızdan dımı ? hala karar veremedım yaptırıp yaptırmamaya peffff
naner gecmıs olsun ama doktor hıc bısı yok dıcek 3unu de yasadık cunku :) capak bızım hala gecmedı hatta :S kızarıklıklar ıcın sıcaktan oluo dedı, gaza da yapcak bısı yok dedı..
nalan sızın nıye cmts ya bızım taaa persembe :S sızınd e pzts olması geremıo mu bu durumda. hem verem neden farklı gun 3ude aynı gun olmıcak mı :S ay kafam döndü
amin :26: uyudu az önce çok şükür bi yandan evi topluyom bi yandan yazıyom kalk önce evini topla diyom kendime ama yokcanim allah kolaylik versin
ya sezeryan sonrası göbek eritmek için enelr yapılabilir?netten araştırıyorum ama bi ton forum sitesi çıkıo sadece karşıma:S
kız prop dr dan rica et üçüçok agir gelio
kaldiramiyolar bazen sölemesi
biz dr sorudk 3 gün sonra veremi yapacak agır gelmesin diye
3 ü birden amanınnn düşünemiyom
canım rotayı yaptir eylülde ben yaptirdim
agzindan sıvı veriliyo
yan etkisi yok
hiçde bişi olmamişti dr şideetle önermişti ilerisi için
da cok pahallıymıs ya bı de ıshal yanı nedır kı gıbı gelıo bana, hanı ne bılım su cıcegı asısı daha gereklı ucretı neyse verırız yaptırırız cunku ben su cıcegı olmadım demır olursa mıcarız yanı. ama ıshalden nolcak kı :S
biz üçünü birden yaptırdık çok şükür bişey olmadı sadece huysuz uyumak istemiyor o kadar
biz üçünü birden yaptırdık çok şükür bişey olmadı sadece huysuz uyumak istemiyor o kadar
biz kızımla istinye sahilinde 3 - 5 tur attık piyasa yaptık geldik
süpeerr bir hava var bu hafta böyle olacakmış yuppi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?